Stadion

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Monter_77

#101 Postautor: Monter_77 » 29 marca 2006, o 20:08

Koper pisze:Ku przestrodze, czyli co zrobic aby podobna sytuacja nie powtorzyla sie w przypadku Stadionu Miejskiego...
Kurier z 29.03.2006

WIADOMOÅšCI: Miliony utopione przez miasto

LUBLIN WŁADZE LUBLINA WCIĄŻ MARNUJĄ PUBLICZNE PIENIĄDZE

9-11 mln zł ma jeszcze pochłonąć dokończenie prac związanych z przebudową hali wielofunkcyjnej na Globusie.
...
Trwająca od 1999 r. przebudowa hali na Globusie pochłonęła do tej pory ok. 31 mln zł. Pierwotne plany sprzed siedmiu lat mówiły tylko o zadaszeniu lodowiska. Koszt inwestycji szacowano wówczas na 11 mln zł. Później pojawił się pomysł na kompleksowy obiekt widowiskowo-sportowy. Koszty jego budowy miały nie przekroczyć 26 mln zł. Ale ostatecznie sięgną ponad 40 mln zł. JAXA

Gotow jestem sie zalozyc o symbolicznego litra wodki , ze przebudowa stadionu bedzie przebiegala podobnie, czyli dluzej i drozej niz zaklada to obecny projekt.
Chyba, ze... w jesiennych wyborach wreszcie podziekujemy Pruszonowi i jego ekipie.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#102 Postautor: sadychor » 29 marca 2006, o 20:51

K**wa mać, ja w życiu nie byłem na tym zakichanym Globusie :roll: I co lepsze - nie wybieram się tam. Ciekawe ile jest jeszcze osób z moim "schorzeniem" pod tytułem "mam gdzieś lodowisko-hale im. nadprezydenta P." :?:

Koper
Trener
Kontakt:

#103 Postautor: Koper » 29 marca 2006, o 21:10

Monter_77 pisze:Gotow jestem sie zalozyc o symbolicznego litra wodki , ze przebudowa stadionu bedzie przebiegala podobnie, czyli dluzej i drozej niz zaklada to obecny projekt.
Chyba, ze... w jesiennych wyborach wreszcie podziekujemy Pruszonowi i jego ekipie.
Nawet juz miasto wie jak to robic, to proste: dzielimy budowe na jak najwiecej etapow a pozniej do kazdego etapu rozpisujemy nowy przetarg na wykonawce...

Awatar użytkownika
Monter_77

#104 Postautor: Monter_77 » 29 marca 2006, o 23:54

sadychor pisze:K**wa mać, ja w życiu nie byłem na tym zakichanym Globusie :roll: I co lepsze - nie wybieram się tam. Ciekawe ile jest jeszcze osób z moim "schorzeniem" pod tytułem "mam gdzieś lodowisko-hale im. nadprezydenta P." :?:

To jest schorzenie i to powazne.
Ja sam choc Montex jest dla mnie nr 1 na zawsze to troche czasu i pracy poswiecilem LKZ-owi i TZ-owi i licze na to ze niedlugo bedzie w Lublinie Ekstraliga zuzlowa, a i pilkarzom Motoru tez zycze wszystkiego najlepszego (awansu do Ekstaklasy).
No coz sa ludzie i ludziska...
:(
pozdro dla wszystkich bez klapek na oczach!
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#105 Postautor: sadychor » 30 marca 2006, o 01:23

Monter_77 pisze:Ja sam choc Montex jest dla mnie nr 1 na zawsze to troche czasu i pracy poswiecilem LKZ-owi i TZ-owi i licze na to ze niedlugo bedzie w Lublinie Ekstraliga zuzlowa, a i pilkarzom Motoru tez zycze wszystkiego najlepszego (awansu do Ekstaklasy).
No coz sa ludzie i ludziska...
:(
pozdro dla wszystkich bez klapek na oczach!

Się kompletnie nie zrozumieliśmy. Fanatykiem nie jestem, koniem tym bardziej.
A więc skoro Montex będzie miał gdzie grać w Lublinie to już można puścić w niepamięć wszystko i powiedzieć, że ekipa z ratusza jest spox gitara :?: Klapki mówisz :?: :?

Koper
Trener
Kontakt:

#106 Postautor: Koper » 30 marca 2006, o 02:27

sadychor pisze:K**wa mać, ja w życiu nie byłem na tym zakichanym Globusie :roll: I co lepsze - nie wybieram się tam. Ciekawe ile jest jeszcze osób z moim "schorzeniem" pod tytułem "mam gdzieś lodowisko-hale im. nadprezydenta P." :?:
Osobiscie bardzo lubie pojezdzic na lodowisku na Globusie.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec