Stadion
-
sledzio
Być może ta powódź przyniesie ciekawe skutki. Motor już ostro wypowiada się na temat budowy "nowoczesnego" stadionu w tym miejscu. Każde takie zalenie niszczy boisko, a przecież pod nim mam być jeszcze instalacja - podmycie jej to ogromne straty.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:luCas pisze:Orientuje sie moze ktos czy woda ze stadionu jest wypompowywana? Chociaz tak sie zastanawiam, czy przy takim stanie Bystrzyce przyniesie to jakis skutek.
A po co? Póki poziom rzeki się nie podniesie to nie ma sensu.
Nie obniży - oczywiście
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
Speedway Fan
- Senior
Monter_77 pisze:(...)W ogole nie umiesz czytac ze zrozumieniem - patrz pierwszy moj wpis na 5 stronie obecnego watku. Haslo "Pruszon out" przewija sie przez wiekszosc moich postow w temacie stadion (aktualnym i poprzednim)
Od siedmiu lat buduje hale, na stadionie poza "kurnikiem" przez 2 kadencje nie zrobil nic... W ciagu 2 lat w Kielcach zbudowano stadion, a hala bedzie gotowa za pol roku.
Ty masz w d.. hale dla mnie jest wazna i hala i stadion, a najlepiej dwa stadiony jak to robia w Czestochowie.
Na hasło "Globus" dostaje ataku nerwicy i tyle. Sztandarowy produkt ekipy rządzącej blokuje inne potrzebne inwestycje. Dla kibiców Montexu hala to powód do radości, tej drużynie należy się porządny obiekt. Dla łyżwiarzy-amatorów też, a mi akurat jest to obojętne. A w mżonki pod tytułem DWA STADIONY, ewentualnie JEDEN SUPER-NOWOCZESNY nie wierze. Za duży jestem na to.
Dokladnie - dopóki poziom rzeki jest zbliżony albo wyższy od boiska to woda będzie wracała studzienkami odpływowymi. Trzeba by było zatkaćte studzienki - a to mija sie z celem. Pozostaje czekać na obniżenie poziomu Bystrzycybkapusta pisze:Bo to pompowanie to bezsens. Jak jest taki poziom rzeki i wod gruntowych to mozna sobie ruski miesiac pompowac i co to da...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Za Kurierem Lubelskim:
Jest to dla nas kolejny powód do poszukania miejsca na nowy obiekt piÅ‚karski – komentuje Waldemar Paszkiewicz, prezes LKP Motor.
– W trakcie planowanej modernizacji stadionu pod boiskiem ma być zamontowany system podgrzewania pÅ‚yty. Nie wyobrażam sobie, żeby taka instalacja mogÅ‚a zostać w przyszÅ‚oÅ›ci zalana wodÄ….
Jest to dla nas kolejny powód do poszukania miejsca na nowy obiekt piÅ‚karski – komentuje Waldemar Paszkiewicz, prezes LKP Motor.
– W trakcie planowanej modernizacji stadionu pod boiskiem ma być zamontowany system podgrzewania pÅ‚yty. Nie wyobrażam sobie, żeby taka instalacja mogÅ‚a zostać w przyszÅ‚oÅ›ci zalana wodÄ….