piotr76 pisze:a jaki nick ma nasz tormistrz na forum, może mi zdradzisz to go zapytam
Åoptymista. Jest także specjalistÄ… od uprawy ogródków dziaÅ‚kowych i hodowli nornic.
Regdal pisze:piotr76 pisze:Mam pytanie do harrego czy już cały materiał przewidywany został dosypany na tor ?
O ile mi wiadomo to harry nie jest toromistrzem.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Czarek pisze:
Dlaczego nikt, w kraju gdzie jest tyle problemów z klimatem, nie projektuje dachów zakrywających tor?
piotr76 pisze:Nie wiem może ktoś się orientuje ile by kosztowała wysuwana murawa może w ten sposób udało by się pogodzić piłke i żużel ... wiem że w angli i w niemczech są takie stadiony ...

Koper pisze:piotr76 pisze:Nie wiem może ktoś się orientuje ile by kosztowała wysuwana murawa może w ten sposób udało by się pogodzić piłke i żużel ... wiem że w angli i w niemczech są takie stadiony ...
Cooper pisze:Regdal pisze:piotr76 pisze:Mam pytanie do harrego czy już cały materiał przewidywany został dosypany na tor ?
O ile mi wiadomo to harry nie jest toromistrzem.
O ile mi wiadomo, to nie trzeba byc toromistrzem, zeby zaobserwowac, czy caly sjenit zostal juz wysypany na tor. No chyba, ze Ty potrzebujesz o to pytac sie toromistrza.