Sparringi 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#451 Postautor: wojtas » 7 kwietnia 2006, o 22:30

Czarek pisze:Porażka w Grudziądzu pewna, chyba, że Louis pojedzie, co nie jest ponoć brane pod uwagę.

Zalozmy wory pokutne i udajmy sie pod Sciane Placzu z tego powodu.
Bez przesady Czarku. Nie ma co wyrokowac tak wczesnie.
Jesli rzeczywiscie nam w tym sezonie nie wyjdzie (odpukac) to bedziesz sobie mogl pojezdzic do woli po wszystkich ktorzy patrzyli na sparingi troche inaczej, ale jest na to jeszcze za wczesnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#452 Postautor: DonKamizi » 7 kwietnia 2006, o 23:13

czaszka pisze:
Gelo pisze:Mesio ładnie - podobał mi się już na treningu crossowym u nas. Myślę, ze niezaleznie od wyników w lidze warto sie z tym chłopakiem związać na dłuzej niż jeden sezon - bo do niego należy przyszłość.

No proszę i kto to mówi :P Jeszcze niedawno sie wyśmiewałeś z zakontraktowania Messinga a teraz już trzeba podpisaywać z nim kontrakt na dłużej :shock:

Tak Czaszka ja doszperałem się do tego viewtopic.php?t=1909&postdays=0&postorder=asc&start=3625

Teraz widać jak największy ekspert na forum zmienia zdanie po jednym sparingowym występie :lol: :lol: :lol:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

sledzio

#453 Postautor: sledzio » 7 kwietnia 2006, o 23:31

Chłopaki dajcie na looz to tylko sparing, zobaczymy jak w niedziele pojada i już wtedy można mówić kto jak jedzie czy cos w tym stylu.
Pozdrawiam

Shack
Administrator

#454 Postautor: Shack » 7 kwietnia 2006, o 23:40

Warto dodać, że Tomicek wyjechał pierwszy raz na tor w pierwszym biegu. Reszta trenowała przez godzine wcześniej. Próby toru nie było. Messing po radzie swojego mechanika (z Lublina) zszedł zębatkami niżej po drugim swoim starcie.

Koper
Trener
Kontakt:

#455 Postautor: Koper » 7 kwietnia 2006, o 23:47

Shack
Administrator

#456 Postautor: Shack » 8 kwietnia 2006, o 00:13

zdjęcia ze sparingu

http://foto.zuzel.info/

lubjap

#458 Postautor: lubjap » 8 kwietnia 2006, o 09:55

"O czym po tym" jak mówią 8)
CO wyście tacy marudni?
To tylko sparing i nie ma się czym sugerować.
Może on najwyżej dać wykładnie kto powinen w jakim kierunku pójść dalej w przygotowaniach do sezonu :lol: :lol: :lol: :lol:
Głowy do góry!! :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#459 Postautor: Gelo » 8 kwietnia 2006, o 10:46

Teraz widać jak największy ekspert na forum zmienia zdanie po jednym sparingowym występie :lol: :lol: :lol:

Podobno tylko krowa nie zmienia zdania - wiec nie rozumiem sensu tej "akcji" szukania starych wpisów. Jeżeli poprawi to Twoje samopoczucie (a przy okazji czaszki i boxinga) mogę zmienić jeszcze zdanie 1000 razy - i naprawdę moja ekspercka korona mi z głowy nie spadnie. Mam wiele teorii odnośnie żużla, z ktorymi dobrze sie czuję, bo na ogół są trafne - co przy tak nieprzewidywalnym sporcie jak żużel jest sporym osiągnieciem. Jedna z tych teorii to sens inwestowania w zawodników o uznanych nazwiskach. Messing do tej teorii mi się nie komponuje - dlatego czaszka miał nosa i chwała mu za to. Ale czy to oznacza, że mam trzymać kciuki za niepowodzenia Messinga tylko po to żeby udwodnić swoje racje? To by było bez sensu. Zobaczyłem chłopaka na własne oczy, zweryfikowałem pogląd i co w tym takiego wielkiego, żeby poświecać temu aż tyle wpisów?

Sober
Senior