Adam Shields

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#126 Postautor: RadeKas » 9 kwietnia 2006, o 10:11

Dla przykladu.

Ktos celuje komus w glowe i nie trafia. Dla tego drugiego bez watpienia jest to good mistake :P.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Speedway-Mati
Zawodowiec

#127 Postautor: Speedway-Mati » 9 kwietnia 2006, o 20:22

No i dzisiaj Adam "odjechał" super mecz :)

Bardzo podobała Mi się postawa Adama w dzisiejszym meczu. To dopiero pierwszy mecz w polskiej lidze i jeszcze dużo może się wydarzyć, ale już teraz stwierdzam (to jest tylko moje zdanie, żeby potem nie było .... :P ) że zakontraktowanie Shieldsa było dobrym posunięciem. Oby tak dalej :wink: Brawo Adam brawo, już Cię lubię :)
Obrazek

MD

#128 Postautor: MD » 9 kwietnia 2006, o 20:47

14 points is a good debut. For his UK fans, how did he ride did you like him?

Maciek_Lublin

#129 Postautor: Maciek_Lublin » 9 kwietnia 2006, o 21:27

very good Adam !:) Shileds is the best :) happy day !:)

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#130 Postautor: RadeKas » 9 kwietnia 2006, o 21:34

He was just outstanding. Some of us think that he should wait for Piotr Åšwist in their first race, but forget about it :wink:. He had great starts and was quite fast on the track. He had lost in his last race, but was doing everything to win it. I hope that we will see more of his skills in the future.

Cheers.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

harry
Trener

#131 Postautor: harry » 10 kwietnia 2006, o 22:38

No wczoraj to Adam napędził mi sporo strachu. Jak Paweł po próbie toru powiedział, ze najlepszy silnik Adama szlag trafił a drugi nie ciągnie to aż kolana się pode mną ugięły. Pomyślałem przez chwilę, że będzie to samo co z Jensenem. Ale okazało się, ze drugi silnik nie ciągnął bo bak był z Anglii a tam wystarcza jeden kranik bo tory są krótsze. Na długich polskich torach pod koniec prostej silnik dostaje za mało paliwa i gaśnie. Na szczęście Andreas Messig pożyczył bak i drugi silnik odżył i to jak!!!
Uffff :lol: :lol: :shock: :shock: :roll:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec