GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#76 Postautor: marcin_lub » 11 kwietnia 2006, o 14:01

maestro76 pisze:
bo jeśli na Grudziądz Ch.L. to kto do Gorzowa? a tym bardziej do Ostrowa? i Z-G?

w wyjazdowych meczach w ostrowie i z.g. nie mamy szans na zwyciestwo nawet w najsilniejszym mozliwym skladzie--wiec te mecze mozna odpuscic( w gorzowie pewnie tez poplyniemy) ale pozostale wyjazdy sa w naszym zasiegu i na te nalezy jechac z najlepszymi zawodnikami

W żadnym wypadku nie można odpóścić meczy w Ostrowie i Zielonej :!: :!: Tam właśnie trzeba jechać na maxa :!: :!: Tylko i wyłącznie awans mogą dać nam bonusy właśnie z tymi zespołami :!: :!: Takie podejście że i tak niemamy szans więc jedziemy krajowym składem można by było stosować gdyby nie było punktów bonusowych :!: W tym sezonie wygrywamy co sie da a jak juz nie ma szans to przynajmiej walczmy o bonus :!: :evil:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#77 Postautor: RadeKas » 11 kwietnia 2006, o 14:07

sting126 pisze:Ja wlasnie postawilbym bym na Davida w meczu z GTZ-em. Patrzac na pierwszy mecz Grudziadza w Zielonej - nie ma sensu sprowadzac Louisa (pewnie jest drozszy), a Norrisa tez trzeba gdzies przetestowac. Mecz raczej nie bedzie nalezal do najtrudniejszych wiec mysle,ze jest to dobra okazja.

A ja uwazam, ze zaden mecz na wyjezdzie nie powinien sluzyc do testowania kogokolwiek. Moze i Grudziadz zostal zmiazdzony w Zielonej, ale jestem pewien, ze u siebie punktow beda bronic do konca, wiec trzeba brac najlepszy mozliwy sklad. Testowac mozemy za 2 tygodnie z Gnieznem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#79 Postautor: Torsen » 11 kwietnia 2006, o 14:16

meesha pisze:
Sober pisze: W obwodzie jest jeszcze Norris

Sorry za OT, ale już nie mogę :roll:

Co to jest do cholery ten obwód :?: :?: :?: Klatki piersiowej, bicepsa czy uda :?: :twisted:

Zawodnika można mieć w odwodzie :!:

Też miałem zabrać w tej sprawie głos, ale wtedy to już chyba byście mnie wzięli za jakiegoś zboczeńca.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#80 Postautor: kdsz » 11 kwietnia 2006, o 14:18

Torsen pisze:Też miałem zabrać w tej sprawie głos, ale wtedy to już chyba byście mnie wzięli za jakiegoś zboczeńca.
Dalczego "chyba" i dlaczego "wtedy" ;)

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#81 Postautor: Torsen » 11 kwietnia 2006, o 14:20

kdsz pisze:
Torsen pisze:Też miałem zabrać w tej sprawie głos, ale wtedy to już chyba byście mnie wzięli za jakiegoś zboczeńca.
Dalczego "chyba" i dlaczego "wtedy" ;)

A cholera Was tam wie, dlaczego :twisted:

hayabusarider

#82 Postautor: hayabusarider » 11 kwietnia 2006, o 14:24

Musimy za Wszelką cenę pchnąć Grudziądz,chociaż minimlanie.
Po zwycięstwie na pewno przyjdzie nowa rzesza kibiców na Gniezno,
które także pownnniśmy pchnąć.Te dwa mecze wygrane, rozkręcą nas kibiców oraz podniosą się morale w klubie. A to bardzo Ważne!!.
Jeśli chcemy E-ligii musimy iść na całość w każdym meczu!!.
Proponuje dla naszych zawodników seansy hipnozy przed meczami lub przynajmniej klubowego psychologa aby ich wzmocnić psychicznie

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#83 Postautor: RadeKas » 11 kwietnia 2006, o 14:27

sting126 pisze:Ja przypomne,ze Gniezno rozprawilo sie z mimo wszystko jednym z faworytow czyli Gorzowem w pierwszym meczu. I to raczej nie jest okazja do testowania. Poza tym - Norris to nie leszcz, te 8-10 punktow przywiezie na pewno, a dodatkowo za testowaniem go w Grudziadzu przemawia fakt,ze tamtejszy tor jest jednak bardziej "angielski" niz ten w Lublinie. Ponadto uwazam,ze Louis i Norris powinni jezdzic glownie wlasnie w spotkaniach wyjazdowych. U siebie poradzimy sobie skladem niedzielnym (moze sciagnalbym Chrisa na mecz z Ostrowem).

Bo Gniezno juz taki ma sklad, ze u siebie moze wygrac z kazdym. Watpie, ze u nas powalcza. Zreszta w tym roku kazda druzyna u siebie jest w stanie wygrac z kazdym. Dlatego wlasnie testowanie zawodnikow na wyjezdzie uwazam za nieco zbyt ryzykowne. Ale moze Grudziadz faktycznie niedomaga. Obys mial racje.

Z Norrisem zaryzykowac mozna. Ale czy na pewno zrobi 8-10? Patrzac na wyniki w Anglii i na to, ze nie startowal w Polsce kupe czasu, nie bylbym taki pewien. Ja jednak postawilbym na doswiadczonego Åšwista, ktory na dodatek dostal po ambicji i bedzie mial ochote odrobic straty finansowe.