GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#126 Postautor: Gelo » 12 kwietnia 2006, o 10:25

sacreble9 pisze:
Timoti pisze:Śmiało moge napisac że napewno nie wygracie tego meczu.

Skąd ta śmiałość??? Nie wypisuj bzdur, bo się znów kompromitujesz. Trafisz na drugiego takiego samego jak ty i bedziecie się beznadziejnie przekomarzać.

Już mnie korci :twisted:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#127 Postautor: Talib » 12 kwietnia 2006, o 10:37

Nie ukrywam, że nie jestem miłośnikiem "talentu" naszego potencjalnego krajowego lidera. Jak Twisty pojechał każdy widział, ale przekreślanie go po jednym meczu to chyba zbyt pospieszne wyciąganie wniosków.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#128 Postautor: Lublin_Fan » 12 kwietnia 2006, o 10:50

Skreślanie Śwista po jednym meczu jest bardzo nierozsądne. To jest najbardziej doświadczony Polak w kadrze klubu. Facet widział na żużlu mnóstwo i jeżdzić z pewnością potrafi. Może po prostu chciał zaoszczędzić na sprzęcie bo myślał, że w pierwszej lidze jest łatwo. jego prowdziwą wartość poznamy na wyjazdach. Ja jestem przekonany, że jeszcze niejednokrotnie będziecie pali z zachwytu nad tym zawodnikiem.
O ile mecz z Krosnem mógł być dla Śwista wypadkiem przy pracy, o tyle dla Knappa będzie w tym roku wypadkiem przy pracy zrobinie ponad 10 pkt w jakimkolwiek meczu.

Pozdr.

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#129 Postautor: SpeeDFan » 12 kwietnia 2006, o 11:01

Spoglądam na niebo oraz prognozę pogody na najblizsze dni, i coraz barzdiej jestem przekonany że meczu chyba jednak nie będzie :/. A szkoda bo 2 kolejne punkty by się przydały... :)
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#130 Postautor: bkapusta