GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#226 Postautor: Cooper » 14 kwietnia 2006, o 10:58

Snys pisze:

Juz to wczoraj wklejałem :wink:

Skoro wiadomo że Louis to mam nadzieje ze wybiorą jednak Swista (a tak sobie porozmyślałem w nocy) 8)
Teraz tylko żeby Tomicek przypomniał sobie że nie ma meczu w anglii :wink: oraz żeby udało sie sciągnać Pavlica i "jedziem" po 2. pkt

Soory, rzeczywiscie :roll: Napier***cie te posty, ze jak sie jeden dzien odpusci, to pozniej ciezko sie polapac :roll:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

kolo

#227 Postautor: kolo » 14 kwietnia 2006, o 11:03

Witam wszystkich nie wiem czy koledzy z Lublina juz wiedza ale Knapp nie pojedzie w Grudziadzu wasz zarzad sie boji malej zdrady z jego strony:Dze niby dogadal by sie z zarzadem GTZ-tu czyli w Grudziadzu bedzie ale szanse ze pojedzie sa male i chyba jeszcze ktos tam cos nawijal ze starty w Grudziadzu sie licza troche w tym prawdy jest bo jak zawsze odbeda albo juz sie odbyly male prace przy starcie tak zeby gospodarzom sie latwiej spod tasmy wychodzilo no ale to naturlane ze kazdy robi tor tak zeby mu bylo wygodniej.pozdro dla wszytskich

Speedway-Mati
Zawodowiec

#228 Postautor: Speedway-Mati » 14 kwietnia 2006, o 11:05

kolo pisze:Witam wszystkich nie wiem czy koledzy z Lublina juz wiedza ale Knapp nie pojedzie w Grudziadzu wasz zarzad sie boji malej zdrady z jego strony

Taaa z kÄ…d te info :roll: :roll:

Ja o tym jeszcze oficjalnie nie wiedziałem a ty z kąd to już wiesz :?: :lol: