GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#476 Postautor: kilar » 17 kwietnia 2006, o 21:24

Panowie nie robmy tragedii :!: Jestesmy wk*******, ale w kieszeni zostalo minimum te 60 zl :!: A ci co pojechali na mecz nie dosc, ze sa gorzej wk******* to jeszcze pieniedzy nie maja :lol: No chyba, ze klub zrekompensuje im ten wyjazd w ramach przeprosin za dzisiejszy blamaz w Grudziadzu :lol:

Jak juz wczesniej mowilem (po meczu z Marma) trzeba gonic towarzystwo na trening, bo w tym momencie zawodnicy sobie olewaja klub i dlatego wynikow nie ma. Ten mecz byl do wygrania, tylko chyba co niektorzy za bardzo zasugerowali sie wynikiem z Zielonej Gory i mysleli, ze maja doczynienia z kelnerami. Jest nad czym sie zastanowic panie Louis, panie Brhel, panie Swist.

Ciekawe czy bonusa zdobedziemy :roll:

Awatar użytkownika
WÄ…ski_Stecyk
Kontakt:

#477 Postautor: WÄ…ski_Stecyk » 17 kwietnia 2006, o 21:27

No i TŻ-cie co się stało, że się zesrało?
Miało być tak pięknie, a skończyło się jak zawsze...
Koniec marzeń, koniec złudzeń...

Te oto komentarze, moim skromnym zdaniem, bardzo dobrze pasują do dzisiejszego meczu...Psioczycie na Louisa i ślecie na niego joby - a czego można było się spodziewać po gosciu, który robi 5 ptk/mecz w Anglii...? A przepraszam, jednak można mieć wyższe oczekiwania od takiej osoby - wszak Watt, który notabene w Anglii nie istnieje, mógł pojechać na przyzwoitym poziomie...Najśmieszniejsze jest to, że jakiś Charczenko zza Uralu(tak przypuszczam) ustawiał "naszych" jak chciał...Idiotycznym posunięciem było opieranie składu na podstawie zdobyczy punktowej z Krosnem (może i był to jedyny punkt odniesienia), a jeszcze gorszym - nie wystawienie Knappa i postawienie na Suchanka(chyba nie muszę mówić dlaczego). Może ten meczyk uświadomi troche gwiazdeczki, jaki poziom panuje w I lidze...Tak nam dopomóż Bóg!

P.S. Czy kibice GKM-u powtórzyli swe skandaliczne zachowanie sprzed dwóch lat?
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***
Obrazek

Snys
Zawodowiec

#478 Postautor: Snys » 17 kwietnia 2006, o 22:37

BogusÅ‚aw KasiÅ„ski (manager TÅ» Sipma Lublin) – ”Niestety nie udaÅ‚o siÄ™ wygrać. GrudziÄ…dzanie bardzo równo punktowali. Pod koniec meczu lepiej spasowali siÄ™ z torem. Zawiedli obcokrajowcy. Czy z Knappem w skÅ‚adzie byÅ›my wygrali? MyÅ›lÄ™, że nie bo w jego miejsce pojechaÅ‚ Åšwist i zrobiÅ‚ swoje. Shields pojechaÅ‚ do szpitala z podejrzeniem zÅ‚amania podudzia. Gratuluje gospodarzom”

Jacek RempaÅ‚a (TÅ» Sipma Lublin) - ”Bardzo żaÅ‚ujÄ™, że nie udaÅ‚o siÄ™ nam wygrać. Gospodarze zaskoczyli nas. MyÅ›lÄ™, że dzisiaj Unii Tarnów ciężko, byÅ‚oby wygrać w GrudziÄ…dzu. Zawiedli chyba obcokrajowcy. Szkoda przegranej”

Awatar użytkownika
volf

#479 Postautor: volf » 17 kwietnia 2006, o 22:49

Bogusław Kasiński (manager TŻ Sipma Lublin) Myślę, że nie bo w jego miejsce pojechał Świst i zrobił swoje.

ŻENADA !!!
Jacek Rempała (TŻ Sipma Lublin) - Myślę, że dzisiaj Unii Tarnów ciężko, byłoby wygrać w Grudziądzu.

Jeszcze gorsza wypowiedż - ŻENADA DO KWADRATU :x

rob7
Senior

#480 Postautor: rob7 » 17 kwietnia 2006, o 22:54

... no tak Tarnów by nie wygrał z drużyną która "wtapia" w Z-G do 16,
jak się ma drużynę "emerytów" którzy spokojnie chcą odjechac sezon to takie wyniki będą tez w kolejnych meczach w Gorzowie (30.04)
w Ostrowie (7.05), w Z-G (21.05) a z Gnieznem też różnie moze być po stracie Adama tak więc runde rewanżową zaczniemy z 2pkt. lub 4pkt.
i o jakiej e-lidze była mowa, pozostanie walka o w dolnej czwórce, niestety
a te 5 tys. z Krosnem to pewnie był rekord frekwencji i znowu się zacznie kibice nie przyszli...
Ps.
a może "znawcy" z zarządu przeprosiliby sie z Piszczem ....
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=118118
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2006, o 23:00 przez rob7, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ahuramazda

#481 Postautor: ahuramazda » 17 kwietnia 2006, o 22:58

Czemu w 15 Nie pojechał Świst?? Przed nominowanymi miał najwięcej punktów ze wszystkich.

facett

motor

#482 Postautor: facett » 17 kwietnia 2006, o 23:03

moze na poczatek zaczne od tego ze widac teraz jak starsznie ciezko jest cos zbudowac od podstaw.mielsimy kiedys 1-2 ligowa pilke i pies z kulawa noga nie zrobil nic bysmy mieli ja chocby na 2 ligowym poziomie.mielsimy ekstraligowy zuzel i sytuacja byla ta sama bo smiem twierdzic ze byly kluby ktore mialy wieksze dlugi a dzis jezdza w najwyzszej klasie lub sa w lepszej sytuacji.co do meczu to uwazam ze od zawodniko takich jak świst i louis wymaga się nie schodzenia poniżej 9-10 pkt na mecz.rozumiem kontuzja ale to nie zalatwia sprawy.w meczu z gnieznem obcokrajowcy gorzowa robili po kilkanascie pkt.polacy praktycznie po zero to tak jakby w ogole nie jechali.uplasujemy sie na miejscach 3-5 bo jesli taki ostrów objezdza gorzowska stal 10 pkt a my z zespolem o identycznym potencjale dostajemy tyloma to po co sie ludzic ze bedzie awans.powiedzmy sobie szczerze nie mamy odpowiedniego sponsora,ów którzy wyłożą odpowiednia kasę na zawodników.kłania się rzeszów gdzie oprucz śledzia(druga linia),jedzie chrzanowski plus obcokrajowcy.skad nagle w lubelskim zuzlu beda dodatkowe 2-3 mln złotych nie wiem.bo łudzenie się tak jak teraz ze to kibice sfinansują awans jest czystą bzdurą.to sponsorzy powinni stanowic 70-80 % budżetu a kibice go dopełniać .a w lublinie jest na odwrot.ludzie nie maja kasy bilety jak na lublin tą klase rozrywkową i warunki oglądania są drogie.słuchając ostatnio wypowiedzi naszego menadzera ze jak ktos chce ogladac dobry zuzel to musi za niego placic...zgoda ale dajcie nam naprawde dobry zuzel ,dobre warunki ogladania zawodow a pozniej kazcie placic.bo odnsoze wrazenie ze jest na odwrot

Koper
Trener
Kontakt:

#483 Postautor: Koper » 17 kwietnia 2006, o 23:04

A ja napisze cos w stulu komentatora TVP, Szpakowskiego, ktory zwykl mawiac: Jesli miala nasza reprezentacja stracic gola to dobrze ze stalo sie to w pierwszych minutach meczu bo jest czas na odrabianie strat. Jesli mielismy doznac takiej porazki to lepiej ze stalo sie to na poczatku sezonu na wyjezdzie z Grudziadzem...teraz jest w miare klarowna sytuacja odnosnie wiekszosci zawodnikow w naszej druzynie...Krosno ani sparing w Rzeszowie nie daly takiego obrazu...

garsija_montex

#484 Postautor: garsija_montex » 17 kwietnia 2006, o 23:24

Zgadziam się w 100% z Koperem i pozdrawiam :D . Teraz mamy czas, żeby wszystko poukładac. Do meczu z Gnieznem potrzebne są ostre treningi. Myślę, że sparing to także cel na ten tydzień. Co jak co, ale teraz przyszła kolej sprawdzic Norrisa i będziemy mieli pełen obraz Naszego składu.

Pozdrawiam

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#485 Postautor: K.A.M.I.L. » 17 kwietnia 2006, o 23:31

Koper bardzo dobrze napisał. Dobrze, że tej porażki doznaliśmy na początku sezonu, będzie szansa wszystko odrobić. Teraz w klubie mają nad czym myśleć, bo po gładkim zwycięstwie nad słabiutkim Krosnem i sromotnej porażce Grudziądza z Zielonką nasi zawodnicy myśleli chyba, że przyjadą sobie do Grudziądza i "pykną" gładziutko "kelnerów". W sumie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Został niecały tydzień do meczu z Gnieznem, który wcale nie będzie takim łatwym przeciwnikiem, wręcz przeciwnie będą chcieli wywieźć stąd 2 pkt.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#486 Postautor: luCas » 17 kwietnia 2006, o 23:35

Coz mozna napisac..."chcieli dobrze, a wyszlo jak zwykle" czyli jak zwykle na wyjazdach wielka D*** :evil:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#487 Postautor: WojtekF » 17 kwietnia 2006, o 23:38

Wydaje mi się, iż zbyt wielkie nadzieje wśród kibiców lubelskich rozbudziło 16 punktów Grudziądza w ZG, gdyż nie sądzę, aby 60 punktów z teoretycznie najsłabszym w lidze Krosnem u siebie, doprowadziło do takiego rozbudzenia nastrojów.
Założę się, że gdyby w Zielonej Górze padł ludzki wynik (np.57-33), poziom optymizmu wśród lubelskich kibiców byłby mniejszy.
Nie powinno się zapominać o sezonie 2004 i o postawie Krzyżaniaka i Robackiego na bydgoskim torze oraz na torze przeciwnika. Niebo a ziemia. I w tym sezonie zapowiada się że będzie podobnie.
Przesadą jest mówienie, że "Tarnów nie wygrałby", ale ZG i Ostrów chociaż na chwilę obecną są faworytami meczu w Grudziądzu, będą tam miały ciężką przeprawę.
Nie zmienia to jednak faktu, że Lublin zaskoczył mnie negatywne, gdyż chociaż typowałem minimalną porażkę "koziołków", spodziewałem się iż zdobędą istotnie więcej punktów niż 36.
Sprawa bonusa jest otawrta, gdyż Grudziądz na wyjazdach nie będzie się najlepiej zapewne spisywał, ale zdobycie 55 punktów w spotkaniu u siebie w Grudziądzem, nie będzie dla Motoru łatwym zadaniem.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#488 Postautor: boxing » 17 kwietnia 2006, o 23:52

Sklad na Gniezno wyklarowal sie sam. Nie bedzie Andreasa, nie bedzie Adama, Chris nie byl planowany na ten mecz, Suchanek przegrywajacy z Wegrami, Wlochami i Argentynczykiem potwierdzil swoja "wartosc" i sam sie skreslil.

Nie wiem tylko czy bedzie mogl pojechac Jurica.

9.Brhel
10.Knapp
11.Norris
12.Swist
13.Rempala
14.Tomicek
15.Pavlic
16.Jeleniewski

Oby po prawdziwie lanym poniedzialku przyszlo troche ludzi na Gniezno - moze przyciagnie ich chociaz chec zobaczenia nowych - Norrisa i Pavlicia.

Pisalem caly tydzien o wzieciu Norrisa na Grudziadz - bledem bylo pominiecie go w skladzie na ten konkretny mecz, ale przy takiej postawie reszty druzyny nawet on by nie pomogl. Pech Adama, Brhel poobijany w meczu czeskiej ligi - i efekt jest jaki jest. Po Chrisie spodziewalem sie takiego wystepu - wiadomo bylo, ze jest w dolku i w tym meczu nie on bedzie ciagnal wynik. Po tym, co ostatnio pokazywal Swist naiwnoscia bylo liczenie, ze teraz przywiezie cos wiecej. Twisty zapytany niedawno o sprzet zbyl dziennikarza stwierdzeniem, ze "niewazne czy nowy czy wyremontowany, wazne, zeby jechal". To ja mam teraz pytanie - czy pan Swist uwaza, ze sprzet jedzie czy jednak zechce grzecznie i konkretnie odpowiedziec na pytanie?

Suchankowi oczywiscie juz bym podziekowal, ale nie zgodze sie, zeby rezygnowac z Louisa. Mial dobre mecze w Anglii, az nagle nastapil dolek. Mozemy sledzic wyniki w Anglii - nie wierze, ze bedzie mial caly sezon slaby. Pewnie byl czas porozmawiac w Grudziadzu z Anglikiem - moze ekipa po powrocie napisze, co udalo sie ustalic. Jest pare mozliwych przyczyn - mysle, ze powtorka z Jensena'2005 nam nie grozi i Chris powroci do dyspozycji z ubieglego i poczatku tego sezonu. Pozdrawiam zdolowanych

Aha jeszcze jedno - oczywiscie caly tydzien jazda w Lublinie :!: :!: :!: Nie tylko Jelen, Maciek, Karol i Rafal, ale tez Swist i Knapp. Obowiazkowo tez Jacek Rempala - zeby nie wyszlo, ze teraz ktos inny przestanie jechac.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2006, o 23:56 przez boxing, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

piotr76
Senior
Kontakt:

#489 Postautor: piotr76 » 17 kwietnia 2006, o 23:53

Witam,właśnie wróciłem i cóż mecz jak mecz ... szkoda mówić, nie chce usprawiedliwiać nikogo .... ale tor ... beton to mało powiedziane ...
Shields ... cóż sezon z głowy :evil:
Kibice GTŻ ... bydło, bydło, bydło sorki ale nawet Rzeszów przebili, żebyśmy wychodzili ze stadionu pod eskortą policji co to k ... piłka jest ?
no i stinga nam sponiewierali ale chyba doszedł do siebie przynajmniej tak mówił :lol:
na razie tyle ....
Pozdrawiam
Piotrek
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2006, o 23:58 przez piotr76, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
nem

#490 Postautor: nem » 17 kwietnia 2006, o 23:53

Na swiezo po wyjezdzie...

Sheilds - z tego co slyszalem przerwa do konca sezonu (czeka go rekontrukcja stawu biodrowego)
:( ale mamy szpital.

Kibie GKM - totalna porazka. Na nasze przywitanie odpowiedzieli gwizdami. nastepnie jakis swiatly czlowieczek wskoczyl na krate i chcial zerwac nasza flage. na szczescie szybko internweniowal sting z ekipa i udalo sie ja uratowac. W tym momencie rozpoczela sie ostra wymiana zdac pod krata, machanie rekoma. Z drugiej strony stadionu co chwile padaly wyzwiska pod naszym adresem. Kazdy wyjazd naszych zawodnikow do biegu byl wygwizdywany. Mysle, ze jeszcze wiele opini pojawi sie na ten temat... Ogolnie nie polecam wyjazdow do Grudziadza na mecz. Oczywiscie nie sadze, ze wszyscy kibice sa tacy... ale caloksztalt wlasnie taki jest.

Zawodnicy - Nie ma co nikogo upsrawiedliwiac. Mimo to uwazam, ze Grudziadz wygral torem. Nie byl on spreparowany, nic z tych rzeczy. Po prostu nasi riderzy nie mogli sie do niego nijak dopasowac. Raz jechali z przodu, walczyli.. zeby w nastepnym biegu wozic tyly. Nikt nie zaskoczyl mnie pozytywnie. Jedynym zawodnikiem, ktory zrobil swoje byl Jacek Rempala...
U Chrisa L. bylo widac brak objezdzenia z polska liga ... ja bym go jescze nie skreslal..przyda sie...

Reasumujac... Wyjazd ogolnie udany, kupa smiechu ... kto nie byl, niech zaluje...

Wielkie dzieki dla Radzia za organizacje wyjazdu :!: :!: :!:

Pozdrawiam,
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2006, o 00:16 przez nem, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#491 Postautor: kilar » 17 kwietnia 2006, o 23:56

WojtekF pisze:Założę się, że gdyby w Zielonej Górze padł ludzki wynik (np.57-33), poziom optymizmu wśród lubelskich kibiców byłby mniejszy.

To, ze kibice zlekcewazyli rywali, to pol biedy... gorzej, ze lubelscy zuzlowcy mieli takie podejscie do rywala :?

przeglad zuzlowy pisze:(...) Najlepiej spod tasmy wyruszyl Piotr Swist, jednak na prostej smialym atakiem minal go Watt. (...) Na druga pozycje - pieknym atakiem na przeciwleglej prostej - wysunal sie Swist. Lider grudziadzan z sezonu 2005, Pawel Staszek nie pozostawal dluzny i juz na kolejnym okrazeniu minal "Twistego". Sztuka ta okrazenie pozniej udala sie rowniez Bajerskiemu(...)

:shock: :shock: no mijali go jak jakas tyczke :? Brak kondycji :?: Wina sprzetu :?: Za duzo tych mijanek, a przeciez jak na razie bylo "tylko" Krosno i Grudziadz :?

Awatar użytkownika
volf

#492 Postautor: volf » 17 kwietnia 2006, o 23:59

nem pisze:Zawodnicy - Nie ma co nikogo upsrawiedliwiac. Mimo to uwazam, ze Grudziadz wygral torem.

Oczywiście - ludzie ktorzy przez 20-25 lat jezdza na zuzlu nie mogą sie dopasowac!!! Śmiechu warte :lol: :lol: !

piotr76
Senior
Kontakt:

#493 Postautor: piotr76 » 18 kwietnia 2006, o 00:04

volf pisze:
nem pisze:Zawodnicy - Nie ma co nikogo upsrawiedliwiac. Mimo to uwazam, ze Grudziadz wygral torem.

Oczywiście - ludzie ktorzy przez 20-25 lat jezdza na zuzlu nie mogą sie dopasowac!!! Śmiechu warte :lol: :lol: !

Sorki ale widziałeś ten tor że tak mówisz .... ja widziałem i podzielam zdanie nem-a ...

Awatar użytkownika
volf

#494 Postautor: volf » 18 kwietnia 2006, o 00:06

Ja wszytko rozumiem!!Ale Świst to nie jest jakiś tam Franków czy Piszcz!!Bez przesady - tyle lat na żużlu i problemy!!

sledzio

#495 Postautor: sledzio » 18 kwietnia 2006, o 00:06

Żenada jakich mało ! przed spotkaniem dawalem sobie ręke uciąć mówiąc ze wygramy i już bym ręki nie miał ! ehhhh... załamany jestem !
Louis żenada niech wraca z tamtąd skąd przyjechal ! To już tylko nazwisko a nie zawodnik wysokiej klasy. !

Ps.To pytanie dla kibiców z Grudziądza.

Co to za awanturka byla u was na stadionie ???? Z tego co sie dowiedziałem ochrona jednego z Lublina zawinela !

Piszczyk

#496 Postautor: Piszczyk » 18 kwietnia 2006, o 00:06

i co nadał myslicie ze GTŻ jest chłopcami do bicia?
ÅšmieszÄ… mnie awsze wypowiedzi i przypomne wam bieg 8
8)Charczenko,Świst,Krzyżaniak,Brhel

Aleks ma dopiero 20 lat a smiga lepiej od utalentowanego śwista i Tomicka
Objeżdzał ze spokojem Rempałę oraz Suchanka

Co tu duzo mówic GTŻ był lepszy i zapewno zarobi na was bonus!!
Jestem normalnym kibicem i życze wam zwycięstwa nad gnojami z Gniezna!!
Ale nie myslcie sobie ze GTŻ to chłopcy do bycia
NIKT U NAS NIE WYGRA

----------------------------------------------------------
ROBERT DADOS NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH GKM :D

POZDRO Kibic GKM

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#497 Postautor: RadeKas » 18 kwietnia 2006, o 00:08

Piszczyk pisze:i co nadał myslicie ze GTŻ jest chłopcami do bicia?

Pogadamy jak Charczenko bedzie takie wyniki na wyjezdzie robil. Bo u nas to i Tomicek pojechal super, a dzisiaj juz tak pieknie nie bylo.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
volf

#498 Postautor: volf » 18 kwietnia 2006, o 00:10

Tak jesteście chłopcami do bicia - na wyjazdach jak i My!!

Awatar użytkownika
nem

#499 Postautor: nem » 18 kwietnia 2006, o 00:10

Radekas... przestan sie napinac... o bouns bedzie bardzo, ale to bardzo ciezko ...duzo punktow do odrobienia..oj duzo
Pozdrawiam,
Nem

<? echo "As"; ?>

piotr76
Senior
Kontakt:

#500 Postautor: piotr76 » 18 kwietnia 2006, o 00:12

Aleks ma dopiero 20 lat a smiga lepiej od utalentowanego śwista i Tomicka
Objeżdzał ze spokojem Rempałę oraz Suchanka

Co tu duzo mówic GTŻ był lepszy i zapewno zarobi na was bonus!!
Jestem normalnym kibicem i życze wam zwycięstwa nad gnojami z Gniezna!!
Ale nie myslcie sobie ze GTŻ to chłopcy do bycia
NIKT U NAS NIE WYGRA

----------------------------------------------------------
ROBERT DADOS NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH GKM :D

POZDRO Kibic GKM

Powiedzmy szczerze przegraliśmy i to zasłużenie ale ZG albo Ostrów to was rozjedzie to poprostu my byliśmy słabi a nie wy mocni !!!
co do kibiców z grudziądza żenada !!! z takim podejściem 2 liga !!!
co do przepychanek były .... sting jest cały i jedzie do lublina nikogo nie zawineli choć było blisko ....