GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#601 Postautor: mikas » 18 kwietnia 2006, o 23:38

No to żebyście mieli jeszcze o czym dyskutowac cytat z forum Grudziądza:

Waldi pisze:Sądząc po tym jak do dyrektora Kasińskiego odnosili się wczoraj po meczu Twisty i jego żona, nie cieszy się on szacunkiem wśród lubelskich zawodników. Uszy więdły od tego jak Świst wyzywał Kasińskiego, za wycofanie go z 15 biegu.

A ja naprawde liczyłem,że ten człowiek będzie chciał sie w Lublinie zmienić tak jak zapowiadał i pokazać że opinia o jego konfliktowej naturze jest przesadzona. No cóz chyba jednak nie jest :(
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Shack
Administrator

#602 Postautor: Shack » 18 kwietnia 2006, o 23:39

Koper
Trener
Kontakt:

#603 Postautor: Koper » 19 kwietnia 2006, o 00:52

mikas pisze:No to żebyście mieli jeszcze o czym dyskutowac cytat z forum Grudziądza:

Waldi pisze:Sądząc po tym jak do dyrektora Kasińskiego odnosili się wczoraj po meczu Twisty i jego żona, nie cieszy się on szacunkiem wśród lubelskich zawodników. Uszy więdły od tego jak Świst wyzywał Kasińskiego, za wycofanie go z 15 biegu.

A ja naprawde liczyłem,że ten człowiek będzie chciał sie w Lublinie zmienić tak jak zapowiadał i pokazać że opinia o jego konfliktowej naturze jest przesadzona. No cóz chyba jednak nie jest :(

Ze Swistem tak jak z innymi zawaodnikami nie nalezy sie piescic...jesli zarzuca focha to ich problem...sa profesjonalistami a pieniazki leza na torze...

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#604 Postautor: kdsz » 19 kwietnia 2006, o 06:13

Jestem tego samego zdania - jeżeli Piotr rżnie bohatera poza torem, to niech poza tym torem pozostanie w niedzielę. Zbawienne skutki szerokiej kadry :)

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#605 Postautor: kilar » 19 kwietnia 2006, o 07:48

mikas pisze:No to żebyście mieli jeszcze o czym dyskutowac cytat z forum Grudziądza:

Jesli to prawda, to Kasinski powinien utemperowac jego zachowanie wykluczajac go z najblizszych zawodow. W przeciwnym razie Swist zawsze bedzie mial jakies "ale". Przeciez to jest smieszne, zeby dyro dal sobie tak wlazic na glowe, dlatego ten post Waldiego moze byc tylko plotka... moze, ale nie musi, znajac charakter Swista.

hayabusarider

#606 Postautor: hayabusarider » 19 kwietnia 2006, o 07:52

kdsz pisze:Jestem tego samego zdania - jeżeli Piotr rżnie bohatera poza torem, to niech poza tym torem pozostanie w niedzielę. Zbawienne skutki szerokiej kadry :)

Może nauczy się pokory!!.
Dać szansę Knappowi i Jeleniewskiemu.
A z resztą, Szansa pokazania się na torze dla Kanppa przepadła.
(Jeśli chodzi o tor Grudziądzki) Wierzę że, Grzesio był przygotowany aby się pokazać i napewno zdobycz punktowa byłaby podobna do zdobyczy Piotra.

A co do Śwista i jego charakteru, Kasiński powinien go utemperować!!!.
Świst uważa się za niewiadomo kogo,a jest średniakiem, liderem drużyny to on napewno nie będzie

Danio

#607 Postautor: Danio » 19 kwietnia 2006, o 08:09

Odczepcie się od Piotra Śwista! Czy ktoś ma jakieś dowody że odgrywa ważniaka- bo ja jeszcze nigdzie nie słyszałem ani widziałem. Teraz to każdy mądry po fakcie, wiadomo było że było jedno miejsce dla Piotra i Grześka. Kasiński musiał wybierać. Nie wiemy jak Grzecho pojechałby, w poprzednich latach nie błyszczał na torze GKM w barwach Sipmy. Jeżeli Piotr Świst ma jakieś problemy sprzętowe to należy to wyjaśnić a może i pomóc poprzez Klub, sponsorów a nie pisać żle o nim zaraz!! Poza tym uważam ze Kasiński teraz wie że największym błędem jego było sprowadzenie Louisa, trzeba było pojechac składem z Krosna!Ale kto tak przewidział :?Uważam że najbardziej zawiedli w meczu Brhel i Louis :!: którzy mieli być motorem napędowym całego zespołu :!:
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2006, o 08:36 przez Danio, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#608 Postautor: Kiry » 19 kwietnia 2006, o 08:33

Shack pisze:heh znawcy, poczytajcie sobie temat przed meczem. Kto z was był przekonany, że powinien jechac Knapp a nie Świst ??? Teraz każdy mądry, zza monitora i najlepiej jeszcze 400 km od miejsca rozegrania meczu (patrz max3).

Ja jak najbardziej byłem za Grześkiem w poniedziałek i to wcale nie w miejsce Śwista. Poza tym znasz moją opinie o Grześku i wiesz że od zawsze nie był on moim ulubieńcem. Powinien jechać tylko i wyłącznie dlatego że wychował się na tym torze, przejeżdził z powodzeniem cały zeszły sezon i jakoś radził sobie ze swoimi kulawymi startami.
Te same argumenty użyłbym w przypadku meczu w Zielonce i kwestii wyboru miedzy Świstem a zawodnikiem X czy Y.
Kiry pisze:Zaraz zaraz, przecież Knapp nie dalej jak sezon temu jezdził na tym twardym, wręcz betonowym torze i jakoś sobie radził, więc dlaczego ma sobie nie poradzić na tym samym twardym, wręcz betonowym torze 17tego w poniedziałek?
(...)ciach(...)
Także nie wiem czy zaryzykowałbym Louisem w miejsce Śwista. No chyba że ten beznadziejnie spisywałby sie w sparingu. Wtedy beznadziejny Świst czy Louis - wielka niewiadoma to jeden karabin.
Obrazek

maloh
Szkółkowicz

#609 Postautor: maloh » 19 kwietnia 2006, o 09:40

a mnie smuci że gelo sie nie wypowiedział tutaj :(

Shack
Administrator

#610 Postautor: Shack » 19 kwietnia 2006, o 09:50

niektorzy naprawde marnują swój talent pracując w innych branżach ;] tylko, że ten mecz juz sie skończył. Teraz jasnowidze-menago powinni napisać co zrobić z gnieznem.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#611 Postautor: Łoptymista » 19 kwietnia 2006, o 10:10

Shack pisze:niektorzy naprawde marnują swój talent pracując w innych branżach ;] tylko, że ten mecz juz sie skończył. Teraz jasnowidze-menago powinni napisać co zrobić z gnieznem.

Poczekaj do poniedzialku. No w przypadku co wybitniejszych do niedzielnego wieczoru.

meridol

#612 Postautor: meridol » 19 kwietnia 2006, o 11:25

Shack pisze:niektorzy naprawde marnują swój talent pracując w innych branżach ;] tylko, że ten mecz juz sie skończył. Teraz jasnowidze-menago powinni napisać co zrobić z gnieznem.

dokladnie masz racje. teraz to wszyscy sa mocni i wiedza co trzeba bylo zrobic zeby wygrac...

PaniczTZ

#613 Postautor: PaniczTZ » 19 kwietnia 2006, o 11:32

Knapp i Jeleniewski sÄ… ciency :lol: z Gnieznem nich jedzie Noris i Suchanek
PAJACE
TZ EMERYCI SIPMA W EKSTRALIDZE ;)

ÅšwiÄ…tek
Kontakt: