BR pisze:czy wiadomo już kiedy bedą na stadionie zamontowane dmuchane bandy?
Oczywiscie
Monter_77 pisze:harry pisze:To zalecenia policji, żeby kibice gości mogli ewakuować się ze swojego sektora w razie ataku.
1,5 tys kibiców? To za darmo dzisiaj wpuszczali?![]()
![]()
No wlasnie nie. Pomimo 2 porazek w fatalnym stylu i raczej niezbyt ciekawej porze rozgrywania meczu.
Jedni lubia jak 22 facetow gania za pilka, inni jak 4 jezdzi w kolko na motorach. De gustibus...
do zobaczenia w Grudziadzu. Heh dawno nie bylem na zuzlowym wyjezdzie ale skoro "moje" laski nie graja to mozna smignac
RoLaNd pisze:Mam takie pytanko czy jest jescze możliwosć kupienia koszulki TŻ Lublin?? a jesli tak to gdzie i jak to nalezy zrobic?? i oczywscie gdzie za nia zaplacic?? Pomocy
Pozdrowienia!! ONLY TÅ» SIPMA LUBLIN
Manitou pisze:RoLaNd będzie druga edycja około połowy sezonu (no chyba, że wcale nie będzie chętnych oprócz Ciebie). Więc śledź dokładnie forum a dowiesz się co i jak.
Zadania spikera/sprawozdawcy są określone regulaminem PZM i raczej nie ma tam punktu pt. "prowadzenie dopingu"
Trzeba by znaleźć jakiegoś wodzireja na trybunach, dać mu w łapę megafon i niech się wyżyje Any volunteers
Kod: Zaznacz cały
W przerwie meczu wśród kibiców rozlosowano dwa upominki. Zestaw satelitarny, ufundowany przez przedstawiciela Cyfry+ firmę Digital Sanyo Tomasza Jasińskiego, wylosował posiadacz biletu oznaczonego numerem 103, natomiast na kolację z drugą osobą w restauracji Europa będzie się mógł wybrać kibic, którego bilet oznaczony był numerem 749. Odbiór nagród jutro w siedzibie naszej redakcji.Trzeba by znaleźć jakiegoś wodzireja na trybunach, dać mu w łapę megafon i niech się wyżyje Any volunteers
Ja proponuje takiego grubszego kolege![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()