30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

#151 Postautor: harry » 26 kwietnia 2006, o 15:50

Nazir pisze: ponieważ "winowajcy" już zebrali za swoje...

Nie zebrali tylko jest ostra wymiana zdań na różne tematy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#152 Postautor: Dobromir » 26 kwietnia 2006, o 15:52

Hehe ale lipa. Norris zawsze stroniło od polskiej ligi ale nie spodziewałem się ze wywinie taki numer. Mamy praktycznie z głowy 1 zawodnika. Jeszcze jedna kontuzja i nie mamy kim jechać.

Ja bym był teraz za wypożyczeniem TOMKA PISZCZA z Gdańska

A co do meczu z gorzowem to szykują się niezłe baty, skład

Åšwist
Knapp
Brhel
Jeleniewski
Rempała
Michaluk
Tomicek
niczego nie zwojuje. Przywiozą ze 35 punktów i nawet bonusa nie zdobędziemy :(

Mateusz111
Junior

#153 Postautor: Mateusz111 » 26 kwietnia 2006, o 15:53

harry pisze:No coż :( ( ku..a) Widzę, że nikt tego nie napisał więc to musi spaść na mnie.
Nie jest dobrze [(delikatnie mówiąc), ( ku..a)]
Wczoraj Norris poinformował, ze rezygnuje z występów w polskiej lidze bo ma bliżej nieokreślone kłopoty :evil: :evil: :evil: .
I bardzo wszystkich przeprasza.

Niech se w dupe wsadzi przeprosiny :!: :!: :!:

3 mecze i 3 straconych zawodników, super bilans :(
Nie ma co, trzeba wypożyczyć Piszcza

Kilok

#154 Postautor: Kilok » 26 kwietnia 2006, o 15:56

Dobromir pisze:
Ja bym był teraz za wypożyczeniem TOMKA PISZCZA z Gdańska

Chyba z Rzeszowa

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#155 Postautor: wojtas » 26 kwietnia 2006, o 15:58

Mateusz111 pisze: Nie ma co, trzeba wypożyczyć Piszcza

Kuzwa, jakiego Piszcza?
Tego co otrzymywal juz blizej nieokreslona ilosc szans i nigdy z nich nie skorzystal?
Tego co od trzech lat nie radzil sobie w I lidze, notabene znacznie slabszej niz obecnie?
Tego co sie co roku łamie?

Zadnego Piszcza, nie po to tworzony byl ten sklad zeby znowu ogladac miernoty. Dosc juz mam Jego gwiazdorskiego potencjalu i wiecznych klopotow ze sprzetem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#156 Postautor: Łoptymista » 26 kwietnia 2006, o 16:05

harry pisze:

I niech trwa i zakonczy sie zwyciestwem nad zwolennikami koiszenia w sekrecie wiadomosci o ktorych i tak pewno wie/dowie sie lada moment pol pierwszej ligi.
Bym cos jeszcze napisal ale sam sie ocenzuruje i ponuce tylko pod nosem tralalalalalalalala
PS 3 mecze za nami a mnie juz ten sezon zmeczyl jak wszystkie lata LKZ tu razem wziete.

Mateusz111
Junior

#157 Postautor: Mateusz111 » 26 kwietnia 2006, o 16:07

wojtas pisze:

Kuzwa, jakiego Piszcza?
Tego co otrzymywal juz blizej nieokreslona ilosc szans i nigdy z nich nie skorzystal?
Tego co od trzech lat nie radzil sobie w I lidze, notabene znacznie slabszej niz obecnie?
Tego co sie co roku łamie?

Zadnego Piszcza, nie po to tworzony byl ten sklad zeby znowu ogladac miernoty. Dosc juz mam Jego gwiazdorskiego potencjalu i wiecznych klopotow ze sprzetem.

Tak, własnie tego Piszcza. Przynajmniej zna ten tor i nie bedzie mial nas w dupie. Przeciez nie bedzie jezdzic w kazdym meczu. Może akurat bedzie w formie...

harry
Trener

#158 Postautor: harry » 26 kwietnia 2006, o 16:12

Radzę spokój i bez paniki.
Założe się, że 95% forum jeszcze tydzień temu nie brało na poważnie większych zdobyczy punktowych Norrisa w naszej lidze.
Musimy liczyć na to ( a najlepiej podjąć jakieś stanowcze kroki), żeby nasi krajowi jeźdźcy zaczęli porządnie jechać bo Louisem czy Norrisem to my ligi nie wygramy.
Jak wróci Messing (już niedługo) i będzie w takiej formie jak na początku sezonu ( niby dlaczego nie?) i Adam to wtedy żadne Angole nie będą nam potrzebne .
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Speedway-Mati
Zawodowiec

#159 Postautor: Speedway-Mati » 26 kwietnia 2006, o 16:13

Ja bym za tym nie był.... co z tego "że swój" w przeciwieństwie do praktycznie całego naszego składu. To że Tomek Piszcz długo tu jeździł i tu się wychował nie znaczy że będzie błyszczał w meczach.
Obrazek

JAG
Senior

#160 Postautor: JAG » 26 kwietnia 2006, o 16:18

harry pisze:Radzę spokój i bez paniki.
Założe się, że 95% forum jeszcze tydzień temu nie brało na poważnie większych zdobyczy punktowych Norrisa w naszej lidze.
Musimy liczyć na to ( a najlepiej podjąć jakieś stanowcze kroki), żeby nasi krajowi jeźdźcy zaczęli porządnie jechać bo Louisem czy Norrisem to my ligi nie wygramy.
Jak wróci Messing (już niedługo) i będzie w takiej formie jak na początku sezonu ( niby dlaczego nie?) i Adam to wtedy żadne Angole nie będą nam potrzebne .

w moim przypadku to raczej rozgoryczenie niz panika :( miało byc tak pieknie a wyszło...
teraz tak na dobra sprawe to juz tylko to liczenie nam pozostało z tym ze ja niestety nie widze powrotu naszych kontuzjowanych w tak optymist. swietle.
bardzo bym chciała żebysmy osiągnęli te 1-szą 4-kę po zasadniczej.
:),czasami :(

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#161 Postautor: yamahaR1 » 26 kwietnia 2006, o 16:22

harry pisze:Musimy liczyć na to ( a najlepiej podjąć jakieś stanowcze kroki), żeby nasi krajowi jeźdźcy zaczęli porządnie jechać bo Louisem czy Norrisem to my ligi nie wygramy.

No jak to przeciez podobno Louis to był ten hit transferowy a teraz jak się powypinali to niby niepotrzebni ? Zresztą ciekawe jakie teraz można podjąć stanowcze kroki żeby krajowi zaczęli jechać jak nie mamy ich kim zastąpić w razie czego :roll: . Znowu się robi to samo, że nie ma na nich żadnego bata, a już nawet nie chce mi się myśleć jak będzie wyglądał nasz skład i wynik w Ostrowie jak tam jeszcze Czesi nie mogą wystąpić ...

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#162 Postautor: _piotrusss » 26 kwietnia 2006, o 16:23

harry pisze:Adam to wtedy żadne Angole nie będą nam potrzebne .
Oby i Adam nie dostał takiego "zakazu" na naszą ligę...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#163 Postautor: Nazir » 26 kwietnia 2006, o 16:26

harry pisze:

Taka to wymiana zdań, że po jej zakończeniu wszyscy już jednakowe zdanie mają...
Przykre, prawda :cry: ?

Mateusz111
Junior

#164 Postautor: Mateusz111 » 26 kwietnia 2006, o 16:27

Speedway-Mati pisze:

Ja bym za tym nie był.... co z tego "że swój" w przeciwieństwie do praktycznie całego naszego składu. To że Tomek Piszcz długo tu jeździł i tu się wychował nie znaczy że będzie błyszczał w meczach.

A czy ja napisałem że ma błyszczeć :?: :!: Mógłby być poprostu uzupełnieniem składu.

Gorszy niż Świst raczej nie powinien być.

harry
Trener

#165 Postautor: harry » 26 kwietnia 2006, o 16:29

JAG pisze:w moim przypadku to raczej rozgoryczenie niz panika :( miało byc tak pieknie a wyszło...

To co ? Mamy już zdać sprzęt i wycofać się z rozgrywek? Czy jechać juniorami?
Na razie jeszcze nie ma co mówić, że coś nie wyszło jak coś dopiero " wchodzi".
Wg mnie wszystkie scenariusze są jeszcze możliwe

harry
Trener

#166 Postautor: harry » 26 kwietnia 2006, o 16:33

yamahaR1 pisze:No jak to przeciez podobno Louis to był ten hit transferowy a teraz jak się powypinali to niby niepotrzebni ?

O czym ty piszesz? Louis był od razu przewidziany na 6-7 spotkań. I to bardziej w drugiej części sezonu. Do tego czasu będzie już w miarę jasne czy będzie potrzebny bardzo ( jak co poniektórzy nie zaczną jeździć) czy tak sobie.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#167 Postautor: wojtas » 26 kwietnia 2006, o 16:34

Mateusz111 pisze:Tak, własnie tego Piszcza. Przynajmniej zna ten tor i nie bedzie mial nas w dupie. Przeciez nie bedzie jezdzic w kazdym meczu. Może akurat bedzie w formie...

Tak jak nie mial nas w dupie rok temu, co? A liczenie ze moze akurat bedzie w formie jest doprawdy smieszne. Ja na to licze od trzech lat i sie doczekac nie moge.
I juz widze jak ochoczo godzi sie na "nie jezdzenie w kazdym meczu". Napewno mu sie to bedzie kalkulowac.

Gorszy niż Świst raczej nie powinien być.

Dlaczego nie? Daj jeden racjonalny argument.
Obrazek

harry
Trener

#168 Postautor: harry » 26 kwietnia 2006, o 16:37

Nazir pisze:Taka to wymiana zdań, że po jej zakończeniu wszyscy już jednakowe zdanie mają...

Nie za bardzo wiem o czym piszesz? 8) :shock: :lol:

JAG
Senior

#169 Postautor: JAG » 26 kwietnia 2006, o 16:38

harry pisze:
JAG pisze:w moim przypadku to raczej rozgoryczenie niz panika :( miało byc tak pieknie a wyszło...

To co ? Mamy już zdać sprzęt i wycofać się z rozgrywek? Czy jechać juniorami?
Na razie jeszcze nie ma co mówić, że coś nie wyszło jak coś dopiero " wchodzi".
Wg mnie wszystkie scenariusze są jeszcze możliwe

Harry naprawde nie ma sie z czego cieszyć,wyszło wielkie g... bo jak sam widzisz ciagle jakieś niepowodzenia:sprzęt i forma,tudzież podejscie? naszych jeźdźców,szeroka ława..
absolutnie nie sugeruję niczego podobnego jak składanie broni,przeciwnie uwazam że trzeba zawodnikami potrząsnąć aby przestali robic sobie jaja.
nie wiem tez w jaki sposób ale napewno istnieje jakis sposób ukarania Norrisa.przecież zostawienie tego tak jak jest daje furtke innym do robienia nas w balona
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#170 Postautor: Nazir » 26 kwietnia 2006, o 16:40

harry pisze:
Nazir pisze:Taka to wymiana zdań, że po jej zakończeniu wszyscy już jednakowe zdanie mają...

Nie za bardzo wiem o czym piszesz? 8) :shock: :lol:

Kto pisze? Ja piszę? :shock: ...Pierwsze słyszę 8) :lol:

harry
Trener

#171 Postautor: harry » 26 kwietnia 2006, o 16:44

JAG pisze:[
Harry naprawde nie ma sie z czego cieszyć,wyszło wielkie g... bo jak sam widzisz ciagle jakieś niepowodzenia:sprzęt i forma,tudzież podejscie? naszych jeźdźców,szeroka ława..

Oczywiście , że na śmiech jest jeszcze za wcześnie tak samo jak i mówienie, że wyszło wielkie g... . Bo na razie jeszcze nic nie wyszło tylko wychodzi. Takie problemy to w zasadzie chleb powszedni większości klubów. W tamtym roku Rzeszów też miał na początku pod górkę i Max im się rozwalił a i tak weszli. Bez paniki wszystko jeszcze przed nami. Nawet 3 przegrane mecze jeszcze niczego nie zmienią. Tak naprawdę to dwumecz z Zieloną będzie dużo decydował dopiero.

harry
Trener

#172 Postautor: harry » 26 kwietnia 2006, o 16:46

Nazir pisze:Kto pisze? Ja piszę? :shock: ...Pierwsze słyszę 8) :lol:

NO właśnie, od razu wiedziałem, że sobie posty nabijasz :lol:

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#173 Postautor: Nazir » 26 kwietnia 2006, o 16:48

harry pisze:
Nazir pisze:Kto pisze? Ja piszę? :shock: ...Pierwsze słyszę 8) :lol:

NO właśnie, od razu wiedziałem, że sobie posty nabijasz :lol:

"Kto pisze? Ja piszę? Pierwsze słyszę.."
Moze cytat ci wiecej wyjasni :wink:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#174 Postautor: Lublin_Fan » 26 kwietnia 2006, o 17:04

Oczywiście, że jeszcze może "coś" w tym sezonie wyjść. Tylko niech wreszcie ten @#$@$%$&*&*($%@#$@&&* świst kupi w fabryce dwa GMy i w tępie ekspresowym wybierze się z nimi do dobrego tunera. Gówna się w człowieku gotują, gdy się widzi jak facet z workiem medali przegrywa z Trojanem, Jankowskim czy Gomólskim.

Pozdr.

rob7
Senior

#175 Postautor: rob7 » 26 kwietnia 2006, o 17:17

... ludzie troche spokojniej, terminarz mamy na szczęści sprzyjający, mecz w Ostrowie i tak był nie do wygrania a potem w Z-G dopiero 21.05
i jest szansa że tam już pojedzie Messing a Pavlic i Louis zdaje się że mają ten termin "zabukowany" a później wróci Adam, a później może lige powiększą i trzeci będzie jechał baraż...
pozostaje Gorzów nawet jak Louis odmówi to trzeba powalczyć bo np;
1.Brhel - 10
2.Knapp - 6
3.Rempała - 10
4.Jeleń - 6
5.Åšwist - 12
6.Michaluk - 0
7.Tomicek - 2
i jest wymarzone 46pkt. bo stać ich na takie punktowanie, jeśli jedziemy
w składzie z niedzieli Świst obowiązkowo z 5, jego tor, ma coś do udowodnienie a junior musi radzić sobie sam...
co z was za kibice, malkontenci jacyÅ›