porównywanie Śwista z "Frankiem" to chyba jakieś nieporozumienie
nie ta klasa nie te umiejętności
Piotr Świst
RadeKas pisze:No bo przeciez wiadomo, ze Franek byl 3 razy lepszy![]()
. Zwlaszcza pod wzgledem techniki, w koncu to byl nasz najlepszy technicznie zawodnik
.
Uśmieszek sugeruje, że wiesz kto był naszym zawodnikiem lepszym technicznie (oczywiście krajowym).
To napisz. Czekam z niecierpliwością.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
GIGI pisze:Oczywiście Harry to był żartJa chyba jako jedyny poprostu w tego chłopaka nie wierze;) a jeśli chodzi o technikę to oczywiście Jurek Mordel i to juz nie jest żart
O właśnie jest to bardzo dobry przykład.
O tym za chwilÄ™.
Rozymiem igraszki większości ludzi z Franka. Ale ta większość widywała go tylko wyłącznie w Lublinie. I nie ma co ukrywać ale to jest chyba najgorszy tor dla niego jaki mógł mu się trafic. I tutaj wyjątkowo mu nie szło. No chyba, że toromistrz się pomylił i przez przypadek zrobił tor dla niego ( bardzo mało razy).
Natomiast ja go widywałem bardzo często w akcjach na wyjazdach na torach w miarę normalnych gdzie bardzo często bywał jedynym, który wiedział o co chodzi. A kilka jego akcji wyjazdowych było takich, że mi szczęka opadała, ą zapewniam, że już często mi się to nie zdaża.
I tu wracamy do porównania z J. M.
Dwa talenty zmarnowane z własnej winy. Dwóch ludzi, którzy tak naprawdę nigdy poważnie nie traktowało żużla. Wiekszość wie o co chodzi a ja kończę bo znowu sobie narobię wrogów.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Dobra ale kończmy temat o Franku bo to jest dział Śwista.
Ale jakoś nie widać wpisów po udanym występie Śwista.
Zatkało co poniektórych czy jeszcze nie wierzą, że to nie jednorazowy wyskok? ( Tak jak ja)
Ale jakoś nie widać wpisów po udanym występie Śwista.
Zatkało co poniektórych czy jeszcze nie wierzą, że to nie jednorazowy wyskok? ( Tak jak ja)
-
Zaratustra
- Kadrowicz
-
meridol