Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#26 Postautor: Dj_Korgi » 5 maja 2006, o 21:08

Wg mnie odpowiedź jest jedna - DOPING I OPRAWA SĄ POTRZEBNE .

Jednak ja mam myślę , że dobry pomysł . Na ostatnim meczu z Gnieznem widziałem megafon . Czy nie znalazła by się osoba która koordynowała by doping na całym sektorze ? Bo troche głupio brzmi jak każda z części krzyczy co innego . Choćby przykład kolesia co fale rozkręca :lol:

Szkoda,ze dyrektor zabrania zbierania pieniazkow.Puszka byla dobrym pomyslem,a wreczane CD jeszcze lepszym.Szkoda,ze to byly tylko dwukrotne akcje.
A dlaczego dyrektor zabrania zbierania pieniędzy ?

Oprawa też na pewno tworzy atmosferę spotkania, podnosi emocje (tu moglby się wypowiedzieć jakiś psycholog)
Bylo coś o tym w czasie meczu Bydgoszcz - Toruń na Polsacie Sport ( apropo wpadnięcia kibiców na pas bezpieczeństwa )
No właśnie, czy to wszystko w ogole ma sens?? Dla kogo to robimy?
W pełni zgadzam się z istred ale wg mnie to , że robimy to dla własnej satysfakcji jest na pierwszym miejscu 8)

Wszyscy ise pchają bo chcą sobie wygodnie, ale uważam, że trzeba poprostu jakoś wygonić tych dziadków od siedzenia tam.
Przemcio chyba nie sądzisz , że "dziadek " lat 80 dajmy na to wstanie i będzie krzyczał na cały regulator " TŻ ... " :? Ludzie płacą za bilet to też czegoś wymagają .