Kup pan szalik, czyli wybieramy projekt ;)
Speedway pisze:Wybaczcie ale wszystko tylko nie 19. Pasiak tak skromny, że aż wstyd sie w nim gdzieś pokazać... Nawet czwartoligowe kluby piłkarskie mają wypasione szale więc czemu MY musimy być tak skromni?
GorÄ…co polecam nr 20
Zastaw sie a postaw sie? Widzisz, taki Celtic Glasgow tez ma pasiaki i to raczej nie ze skromnosci. Moim zdaniem pasiaki fajniej wygladaja i tyle. Sa barwy, a to najwazniejsze. Nie bedzie awantur, co ma byc napisane, Motor, Tz, czy TZ Motor
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
A może komuś się podoba pasiak ?? Każdy ma swój gust a o gustach się nie rozmawia . Jak dla mnie powinny być 2 ankiety - pasiaki i zwykłeSpeedway pisze:Wybaczcie ale wszystko tylko nie 19. Pasiak tak skromny, że aż wstyd sie w nim gdzieś pokazać... Nawet czwartoligowe kluby piłkarskie mają wypasione szale więc czemu MY musimy być tak skromni?
GorÄ…co polecam nr 20
Speedway pisze:Wybaczcie ale wszystko tylko nie 19. Pasiak tak skromny, że aż wstyd sie w nim gdzieś pokazać... Nawet czwartoligowe kluby piłkarskie mają wypasione szale więc czemu MY musimy być tak skromni?
GorÄ…co polecam nr 20
Dla mnie zdecydowanie najlepszym projektem jest właśnie ten skromny szalik nr 19. Projekt Radzika owszem udany i może się podobać
Pasiaki efektowniej prezentujÄ… siÄ™ na trybunach. OczywiÅ›ci musi być ich odpowiednia ilość. Do tego nasze barwy sÄ… dosyć jaskrawe i wyraziste i efekt powinien być niezÅ‚y. Jeżeli klub ma barwy takie jak np. Górnik ÅÄ™czna to pasiaki wyglÄ…dajÄ… wrÄ™cz tragicznie. Czarno zielony kolor powoduje, że sÄ… strasznie ponure i wyglÄ…da to jak wyglÄ…da.
Cały urok pasiaków polega na ich prostocie. Mają to co najważniejsze - barwy klubowe i logo klubu. Żadnych oklepanych haseł i innych zbytecznych elementów.
Gdzie ty chcesz się pokazywać w tym szaliku
No i tak na koniec - może i jakieś wypasione szaliki znajdziesz i zaprezentujesz, ale i tak teraz tylko pasiaki są trendy
Dj_Korgi pisze:quote]A może komuś się podoba pasiak ?? Każdy ma swój gust a o gustach się nie rozmawia . Jak dla mnie powinny być 2 ankiety - pasiaki i zwykłe
Z tym się zgodze w 100% bo wiadomo że np na pasiaka znajdzie sie min 10 osób i na nie pasiaka też min 10 to w sumie każda firma produkująca szaliki zgodzi sie aby minimalną ilośc szalików (własnie 10) zrobić dlatego myśle że po tej ankiecie mozna smiało wybrać najlepszy szal (chyab bedzie to 20) i najlepszego pasiaka i poprostu zbierać zamówienia na nie !!
Bo wiadomo niektrzy wolą prostote a niektorzy lubią sobie poczytać co jest napisane na szaliczku
Dlatego organizatorów akcji bym nakłaniał to tej opcji ... wiecej osob bedzie zadowolonych i dzieki temu mysle ze wiecej szali sie na stadionie pojawi

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
sadychor pisze:Mam do schandlowania swój głos w ankiecie. Na który szalik mam zagłosowaćOferty proszę kierować na PW
![]()
W sumie kapitalny sposób by uzyskać kaske na szalik !!
Tak jakoś nie widziałem żeby ktoś o tym pisał ale mam pytanie : Czy ten szalik ktory wygra tylko chodzi mi o taki typu projekt nr 20 to chcecie by on był zwykłym szalem 2 stronnym czy szalem tkanym ?
Bo wiadomo pasiak tkany odpada

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
meridol
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=125798
znajdzcie tam Slawka Drabika, to jest np. sylwetka na szalik !!!
znajdzcie tam Slawka Drabika, to jest np. sylwetka na szalik !!!
- zdradziecka
- Kontakt:
wojtas pisze:UWAGA!!!
Niniejsze glosowanie trwa do jutra wieczorem. Potem zalozona zostanie ankieta gdzie bedziemy wybierac najlepszy pasiak i "dziany". Do wyboru dla kazdego beda dwie wersje szalika. Dla kazdego cos dobrego! A wiec dla tych co taktycznie rozgrywaja glosowanie ostatnie 24h!!
No mamy juz 29 a tematu nie widac