Piotrbaz pisze:ravajas pisze:a kiedy w lidze pojedzie?
jak przejdzie do jakiegos drugoligowca
Żenada ....
Rozśmieszają mnie niektóre...
Zastanawiam siÄ™, co ja robiÄ™ na tym forum?
Między znawcami speedway'a
pozdrawiam.
meridol pisze:spokojnie, jezdzic to on potrafi szkoda ze ma takich doradzcow...
dzis na treningu w przeciwienstwie do innych mial nowa gume a messing po zalozeniu Jacka GM nie mial co robic z Klimkiem
PS wiecej pokory, inni doradzcy i bedzie dobrze
sting126 pisze:ravajas pisze:harry pisze:Tak jak w życiu- jeden studiuje na UMCS i szuka pracy a drugiemu tato zapewnia Oxford i praca szuka jego.
jednakowoż w jednym i drugim przypadku liczą się umiejętności, a nie "papiór"
Gratuluje naiwnosci...
Fork pisze:Piotrbaz pisze:ravajas pisze:a kiedy w lidze pojedzie?
jak przejdzie do jakiegos drugoligowca
Żenada ....
Rozśmieszają mnie niektóre...
Zastanawiam siÄ™, co ja robiÄ™ na tym forum?
Między znawcami speedway'a
pozdrawiam.
meridol pisze:spokojnie, jezdzic to on potrafi szkoda ze ma takich doradzcow...
dzis na treningu w przeciwienstwie do innych mial nowa gume a messing po zalozeniu Jacka GM nie mial co robic z Klimkiem
Regdal pisze:meridol pisze:spokojnie, jezdzic to on potrafi szkoda ze ma takich doradzcow...
Dzisiaj Rafał jeździł na starych gumach.Nie wiem co masz na myśli,sprecyzuj swoje poglądy,jakich doradców chcesz wymienić i podaj jakich proponujesz w ich miejsce oraz z jakich powodów ?
Regdal nie rób jaj, na nowych gumach to Rafał nie jeździł chyba jak sie nowe skonczyły czyli w drugiej czesci treningu i wtedy już tak nie wygrywał. Jednak kilka osób w parkingu było a nawet pozostali zawodnicy to widzieli i nawet zwracali na to Wam uwagę.
Ciekawe rafał zdobylby te 7 punktuw a moze wiecej