Szkółka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
PvDMich
Kontakt:

#551 Postautor: PvDMich » 15 czerwca 2006, o 13:36

dumbli pisze:Słyszałem, że Waryszak takie gadki wstawiał na tej imprezie że wszyscy sikali ze śmiechu. Ktoś wie coś dokładniej na ten temat?

kto ci tak powiedział :?: który mądry :?: noramlnie gadał przynajmniej jedyny dla nas coś robi gdyby nie on to by nic dalej nie było

Pebas
Szkółkowicz

#552 Postautor: Pebas » 15 czerwca 2006, o 17:00

no w koncu od tego jest w zarzadzie kluby zeby cos robic, a nie figurowac w imie chwaly:?: wiec nie ma co go tak przedstawiac jako jedynego zbawce, bo to jego obowiazek.

PvDMich
Kontakt:

#553 Postautor: PvDMich » 15 czerwca 2006, o 17:17

Pebas pisze:no w koncu od tego jest w zarzadzie kluby zeby cos robic, a nie figurowac w imie chwaly:?: wiec nie ma co go tak przedstawiac jako jedynego zbawce, bo to jego obowiazek.

ale on jedyny spełnia te obowiązki jeżeli chodzi o szkółke :!:

Pebas
Szkółkowicz

#554 Postautor: Pebas » 15 czerwca 2006, o 17:20

a co w tym dziwnego., skoro zostal do tgo wyznaczony :roll: :? :?: :idea:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#555 Postautor: bkapusta » 15 czerwca 2006, o 17:33

Pebas pisze:no w koncu od tego jest w zarzadzie kluby zeby cos robic, a nie figurowac w imie chwaly:?: wiec nie ma co go tak przedstawiac jako jedynego zbawce, bo to jego obowiazek.

Tylko sie warto zastanowic kto inny wziolby na siebie ten obowiazek i tak go wypelnial?

Gdyby np. Jasiowi Kowalskiemu dac takie same obowiazki obawiam sie, ze wypelnialby je nieco gorzej :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Pebas
Szkółkowicz

#556 Postautor: Pebas » 15 czerwca 2006, o 17:54

tak czyli jak? tak ze brakuje wszystkiego a chlopaki musza siÄ™ butami wymieniac?
nie chce nikogo oskarzac za taki stan ale wydaje mi sie ze nie ma podstaw aby robic z waryszaka zbawce. to ze cos robi dla szkolki to chyba jego obowiazek skoro jest w zarzadzie odpowiedzialny za to.

PvDMich
Kontakt:

#557 Postautor: PvDMich » 15 czerwca 2006, o 23:30

on mówi że pomoże i pomoga a Kasiński :?: :?: pamiętam jego wypowiedź "nie będzie tak że szkółka będzie dostawała tylko ochłapy na ten cel przeznaczymy 50 tys. złoty " cekamy :wink:
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2006, o 21:45 przez PvDMich, łącznie zmieniany 1 raz.

Koziołek

#558 Postautor: KozioÅ‚ek » 16 czerwca 2006, o 11:06

gdyby nie Prezes Waryszak, to szkołki w ogole by nie bylo od tego trzeba zacząć :!: to on znalazl sponsora na 3 motory, na buzery, buty i kaski. jakos nie bylo innych chetnych zeby wziasc sprawe szkolki na swoje rece, co nie jest latwym zadaniem. ja jestem bardzo wdzięczny p. Waryszakowi, bo gdyby nie on to pewnie nie bylo by szkolki do dzisiaj :(
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2006, o 08:48 przez KozioÅ‚ek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#559 Postautor: bkapusta » 16 czerwca 2006, o 12:04

Pebas pisze:tak czyli jak? tak ze brakuje wszystkiego a chlopaki musza siÄ™ butami wymieniac?
nie chce nikogo oskarzac za taki stan ale wydaje mi sie ze nie ma podstaw aby robic z waryszaka zbawce. to ze cos robi dla szkolki to chyba jego obowiazek skoro jest w zarzadzie odpowiedzialny za to.

Stary ale zrozum, ze zuzel w Lublinie to nie eldorado. jasne, ze formalnie to jego obowiazek. Ale faktycznie to tylko i wylacznie jego dobra wola. Gdyby sie wypiol i powiedzial dowidzenia ide o zaklad, ze inni nie zabijali sie o jego stolek. To nie jest tak, ze klub go wybral i ma robic co mu sie karze bo jak nie to noga dupa brama tylko raczej tak, ze on wybral klub :)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#560 Postautor: Torsen » 21 czerwca 2006, o 13:34

DonKamizi pisze:Wreszcie nie będę widział roześmianej mordy rozkładającej ręce.

Dziwi mnie trochÄ™ Twoja reakcja, bo zwykle raczej kumasz o co chodzi. Tutaj jednak chyba nie dostrzegasz istoty zagadnienia.
Sipmę i TŻ wiąże umowa terminowa. Prezes nie chciał jej zrywać, czy to ze względu na odszkodowanie, czy kary umowne (choć wątpię, by takowe były w tej umowie przewidziane), czy przez sentyment do żużla - wszystko jedno. Dymisja jest jednak, jak dla mnie, oczywistym sygnałem, że umowa po sezonie nie zostanie przedłużona.
Być może do zajęcia miejsca Sipmy jako sponsora tytularnego/strategicznego czeka długa kolejka bogatych przedsiębiorstw, nie mogących się doczekać, by wyłożyć te 300-500 tys na lubelski żużel, ale jakoś nie wydaje mi się. Przewiduję raczej efekt domina - odejście pozostałych sponsorów i brak żużla w Lublinie w sezonie 2007.
I jeszcze przyjdzie Ci zatęsknić za tą... jak to było? Roześmianą twarzą ;)

Awatar użytkownika
spiks

#561 Postautor: spiks » 21 czerwca 2006, o 14:18

by wyłożyć te 300-500 tys na lubelski żużel

Witam
Mam takie pytanie, czy kolega wie o tym, że w sezonie 2006 Sipma wyłożyła na lubelski klub takie kwoty, czy są to tylko domysły kolegi?
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#562 Postautor: Torsen » 21 czerwca 2006, o 18:02

Domysły kolegi :)

Awatar użytkownika
spiks

#563 Postautor: spiks » 21 czerwca 2006, o 19:37

Ah , dzieki za odpowiedź 8)
pozdrawiam

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#564 Postautor: DonKamizi » 21 czerwca 2006, o 20:18

Torsen.
Ja nigdy jakoś nie darzyłem sympatią Pana K. więc może napisałem trochę nieobiektywnie.
Jednak z tego co słyszałem to o sumach, które tu przytoczyłeś z Sipmy można było tylko pomarzyć...czy to rzeczywiście prawda trudno jednak się dowiedzieć.

Jak dla mnie sponsor główny (sponsorzy) w tym klubie chcieli za małe pieniążki dużego i szybkiego wyniku.Czym to się kończy widzimy w tym sezonie.

Ja niecierpliwie czekam na to jakie decyzje zapadły na zarządzie.
Nowy Prezes :twisted: ?? Nowy Dyrektor :twisted: ??
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

baranek
Junior

#565 Postautor: baranek » 21 czerwca 2006, o 21:02

a mam pytanie, czy Sipma płaci tylko za wykupienie nazwy klubu, czy przeznacza na klub jakieś jakieś pieniądze :?:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#567 Postautor: bkapusta » 22 czerwca 2006, o 07:55

Pokemon pisze:Biorąc pod uwagę "pewne okoliczności", dymisja Prezesa L.K. to chyba jedno z najlepszych jego posunięć w dotychczasowej karierze!
Dlaczego? A po co pewne rzeczy mają ze sobą się wiązać np. zamiast być w ... był na inauguracyjnym meczu z Krosnem itd. :wink:
Grunt, że padło zapewnienie, iż Sipma nie wycofuje się ze sponsoringu, co roku pracownicy tego Zakładu dostają plik karnetów itd. Nic nie stoi na przeszkodzie aby sterować z drugiego szeregu, bo w końcu nie chodzi
o to kto (chyba że ktoś ma jakieś uprzedzenia) tylko jak! 8)

Ty mieszkasz w Polsce od tygodnia, ze wierzysz w publiczne zapewnienia? ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

sebakowalczyk
Kontakt:

szkułka

#569 Postautor: sebakowalczyk » 27 czerwca 2006, o 18:15

sorry ze tak napisalem ale to niestety prawda wiec moge poniesc konsekwencje ale za co jesli to prawda
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2006, o 07:38 przez sebakowalczyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

Re: dyrektor

#571 Postautor: mikas » 27 czerwca 2006, o 18:55

sebakowalczyk pisze:siemanko pytanie kto z was lubi dyrektora kasinskiego dlamnie jest zlodziej bo chciał nam zabrac buzery a teraz zabral nam kask dla michaluka jakby byly za jego pieniadze to bym nic nie muwił ale to jest za pieniadzie tadeusza waryszaka. moim zdaniem powinien odejsc

To może Ty też jesteś złodziej i okradasz klub, bo powinieneś płacić za bilet jak każdy a jako szkółkowicz wchodzisz za darmo?? Może dla kogoś to sie może wydawać nie w porządku??Jeszcze nic dla tego klubu nie zrobiłeś a masz przywileje, może komuś to może nie pasować?
Jak już kogoś oczerniasz to przedstaw sytuacje dokładnie kto co komu i dlaczego a nie rzucasz mięsem przez przedstawienia dokładnie sytuacji ( np. do kogo należy sprzęt, osobiście do szkółkowiczów czy do klubu? co powiedział dyrektor Kasiński itd), bo na razie to jakbym był dyrektorem to bym Ci zakazał treningów w szkółce i wywaliłbym Cię z niej szybciej niż się zapisałeś.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

janek
Kadrowicz

#572 Postautor: janek » 27 czerwca 2006, o 18:55

sting126 pisze:A Ty chyba dawno bana nie miales... A i ze szkolki za taki tekst powinienes wyleciec.

Odczep się chłopaka, że nie kracze jak inne wrony (pewna grupa forumowiczów) to już usuniecie go z forum???
Słuchaj na forum każdy ma prawo się wypowiadać tak jak mu się podoba,
mamy Demokrację. A to że Kasińskiego nazwał tak jak nazwał to chyba ma dowód albo powód,i to jego sprawa i na jego odpowiedzialność takie słowa użył, więc chłopie wyluzuj trochę, bo ostatnio usuwacie konta osobom które prawdę mówią, i nie "kraczą" tak jak inne wrony,
Czy to jest w porzÄ…dku???

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#573 Postautor: bkapusta » 27 czerwca 2006, o 19:02

janek pisze:
sting126 pisze:A Ty chyba dawno bana nie miales... A i ze szkolki za taki tekst powinienes wyleciec.

Odczep się chłopaka, że nie kracze jak inne wrony (pewna grupa forumowiczów) to już usuniecie go z forum???
Słuchaj na forum każdy ma prawo się wypowiadać tak jak mu się podoba,
mamy Demokrację. A to że Kasińskiego nazwał tak jak nazwał to chyba ma dowód albo powód,i to jego sprawa i na jego odpowiedzialność takie słowa użył, więc chłopie wyluzuj trochę, bo ostatnio usuwacie konta osobom które prawdę mówią, i nie "kraczą" tak jak inne wrony,
Czy to jest w porzÄ…dku???

1. Szlag mnie kiedys trafi z ta demokracja. ;-)

2. Zeby kogos nazwac zlodziejem trzeba miec mocne postawy - najlepiej wyrok.

3. Jasne, ze uzyl tych slow na swoja odpowiedzialnosc - a odpowiedzialnoscia to moze byc usuniecie z forum ;-)

8) 8) 8)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

janek
Kadrowicz

#574 Postautor: janek » 27 czerwca 2006, o 19:08

chłopak zapewne ma poważne dowody, no i powody jeśli jego nick to rzeczywiście jego prawdziwe imię i nazwisko.(szkółkowicza TŻ)
Wcześniej czy później i tak Kasiński to zweryfikuje i wyciągnie konsekwencje, jeśli to co powiedział kolega to brednie.

Shack
Administrator

#575 Postautor: Shack » 27 czerwca 2006, o 19:11

spokojnie, mysle ze nawet dzis bedzie mial rozmowe na ten temat, akurat chyba szkolkowicze trenujÄ…