Jeśli chodzi o Polonię Piła z drugiej połowy lat 90-tych to nie mam nic przeciwkoCzarek pisze:W przyszłym sezonie będziemy mieli klub na poziomie organizacyjnym i sportowym Polonii Piła
Sipma w sądzie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
mikas pisze:Akurat jeśli chodzi o prezencję i reprezentację to jest jedyny warunek który spełniam w 100% i pod tym względem się nadaję![]()
![]()
aaaaahahahahahahahahahahahahaha <rotfl'n'lol'> <hahaha>
P.S. sorry Mikas nie mogłam się powstrzymać, pojechałeś po bandzie <lol>
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.
No na naszym forum na razie tylko jedna sie ujawniła kiedyś tutaj:
viewtopic.php?p=53664#53664
Że zacytuje tylko:
A poza tym to jest temat o prezesie i jego następcy bkapuiscie a nie o mnie, wiec koniec tych pierdół.
Lepiej sie szykuj do wyjscia zamiast cwaniakować na forum, bo jednak musimy wyjść o 19.25 a nie 33 i możesz jak zwykle sie spoźnić

viewtopic.php?p=53664#53664
Że zacytuje tylko:
a nawet kochanka( Micha$ masz być dla mnie lepszy
)
pozdrowienia dla wszystkich zwolenników kobiet na stadionie... a dla jednego w szczególności
![]()
A poza tym to jest temat o prezesie i jego następcy bkapuiscie a nie o mnie, wiec koniec tych pierdół.
Lepiej sie szykuj do wyjscia zamiast cwaniakować na forum, bo jednak musimy wyjść o 19.25 a nie 33 i możesz jak zwykle sie spoźnić