Rafał Klimek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vadik
Junior

#351 Postautor: vadik » 27 czerwca 2006, o 11:41

Czarek pisze:
Cristiano pisze:
ravajas pisze:
JAG pisze:udany debiut,oby tak dalej :!:

:( niestety.. Rafał już nigdy więcej nie zadebiutuje :( (na torze w meczu ligowym przynajmniej)

dlaczego? skąd takie wiadomości? :cry:

Dlatego, że debiutuje się tylko raz.

hehe no tak nie zauwazylem ale gapa:) ale napewno wystartuje i to z lepszym skutkiem:)

Awatar użytkownika
vadik
Junior

#353 Postautor: vadik » 27 czerwca 2006, o 11:49

Pokemon pisze:Napewno? Jeśli będzie miał na czym :(
Może parę biegów ten zarżnięty silnik jeszcze wytrzyma :roll:
Na razie pozostaje chyba...

O sprzet w Rafała przypadku bym raczej sie nie martwił :wink:

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#354 Postautor: Fork » 27 czerwca 2006, o 12:30

Dlaczego?
Bo niby papa Klimek śpi na pieniądzach?
I ot tak może kupic mu nową "fure"?
Nie sÄ…dze....
No chyba, że w ostateczności.

Teraz to klub powinien dbać o Rafała oraz jego sytuacje sprzętową.
Tym bardziej, że Klimek pokazał swoje "papiery" na jazde :wink:
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#355 Postautor: Hans » 27 czerwca 2006, o 13:54

Własnie :!: Dla Śwista się znalasł hajs, to dlaczego miałby się nie znaleźć dla Rafała :?:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#356 Postautor: bkapusta » 27 czerwca 2006, o 15:46

Nie no troche logiki :)

Dla Swista sie znalazla kasa bo:

- To Swist
- Mial byc liderem
- Bylo przed sezonem i nikt nie wiedzial, ze bedzie cieniowal

A Rafal to mlodzik, debiutant i sezon juz dawno sie zaczol - torcik podzielony ;-)

Moze cos tam uciulaa w klubie - wkoncu mu sie nalezy - pokazal, ze liga mu nie straszna. Ale nie sadze, zeby to byla konkretna kasa. Nie przy tej frekwencji na trybunach. Za to przed sezonem Rafal powinien byc, obok Jelenia, Knappa, Tomicka, Messinga - priorytetem.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#357 Postautor: kdsz » 27 czerwca 2006, o 16:38

bkapusta pisze:Za to przed sezonem Rafal powinien byc, obok Jelenia, Knappa, Tomicka, Messinga - priorytetem.
Priorytetem to powinien być Peter Karlsson 8)
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#358 Postautor: ravajas » 27 czerwca 2006, o 16:53

jeszce jeden, dwa takie mecze i frekwencja wzrośnie, bo ludzię zaczną przychodzić na Klimka. :) czego wszystkim życzę.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#359 Postautor: bkapusta » 27 czerwca 2006, o 17:04

kdsz pisze:
bkapusta pisze:Za to przed sezonem Rafal powinien byc, obok Jelenia, Knappa, Tomicka, Messinga - priorytetem.
Priorytetem to powinien być Peter Karlsson 8)

Chodzilo mi o prorytet w zatrzymaniu zawodnikow a nie o priorytet w sciaganiu nowych :) W sciaganiu nowych oczywiscie Peter ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#360 Postautor: Regdal » 27 czerwca 2006, o 17:22

Fotki Rafała z meczu ze Stalą Gorzów http://www.rafalklimek.pl/galeria.php?mode=pokaz&dir=SipmaStalGorzow

P.s.Rafał nie porzebuje pieniędzy tylko dosprzętowienia,części,oleju,opon itd.Wszystko po to aby móc dalej jeździć i się rozwijać.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#361 Postautor: grzesieck » 27 czerwca 2006, o 17:29

dobra fota : )

Obrazek
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#362 Postautor: bkapusta » 27 czerwca 2006, o 17:48

Regdal pisze:P.s.Rafał nie porzebuje pieniędzy tylko dosprzętowienia,części,oleju,opon itd.Wszystko po to aby móc dalej jeździć i się rozwijać.

Sorry, ze sie czepie ale to jednak potrzebuje pieniedzy bo czesci, sprzet,olej czy opony nie sa za darmo ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#363 Postautor: ravajas » 27 czerwca 2006, o 20:45

bkapusta pisze:
Regdal pisze:P.s.Rafał nie porzebuje pieniędzy tylko dosprzętowienia,części,oleju,opon itd.Wszystko po to aby móc dalej jeździć i się rozwijać.

Sorry, ze sie czepie ale to jednak potrzebuje pieniedzy bo czesci, sprzet,olej czy opony nie sa za darmo ;-)

co nie kłóci się z poglądem, że owe rzeczy mógłby dostawać w naturze :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.

wojteko
Senior

#364 Postautor: wojteko » 27 czerwca 2006, o 21:09

ravajas pisze:
bkapusta pisze:

co nie kłóci się z poglądem, że owe rzeczy mógłby dostawać w naturze :)

niewyobrazam sobie takiej sytuacji aby to wszystko zmiescilo mu sie ....... :twisted: (w naturze oczywiscie) :wink: :D

meridol

#366 Postautor: meridol » 27 czerwca 2006, o 23:03

wszystko fajnie pieknie ale Klimek wyglada na tych zdjeciach w parkingu jak by byl zawodnikiem co najmniej z cyklu GP... ach ta dzisiejsza mlodziez, nawet sie nie chce samemu przy sprzecie pomajstrowac.
jedzie na prawde rewelacyjnie ale cos jest w tym chlopaku co odpycha od niego... moze zbyt wczesnie zrobiono z niego gwiazde i to widac. przynajmniej ja to tak odbieram. Śp Witek to by go wychował!!!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#367 Postautor: mikas » 27 czerwca 2006, o 23:26

meridol pisze:wszystko fajnie pieknie ale Klimek wyglada na tych zdjeciach w parkingu jak by byl zawodnikiem co najmniej z cyklu GP... ach ta dzisiejsza mlodziez, nawet sie nie chce samemu przy sprzecie pomajstrowac.

No i tu niestety trafiłeś w sedno. Już kilka osób to zauważyło. Jeśli Rafał nie zacznie sie interesować takimi sprawami to szybciej zakonczy karierę niż mu sie wydaje niestety :( Nie będzie miał zawsze przy sobie Seby Trumińskiego i jego brata, którzy mu wszystko poustawiają. Oni znają lubelski tor jak własna kieszeń do tego w piątek na nim jeździł Seba i ich wskazówki były w niedziele bezcenne. Szkoda że Rafał nic z tego nie wyniósł :/
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#368 Postautor: Hans » 27 czerwca 2006, o 23:40

Niestety Rafał nie stara się sam pracować przy sprzęcie, a to może go zgubić. NP. Tomek Gollob jest na to dobrym przykładem. Od dobrych paru lat nie daję nikomu dotknąc się do swoich silników i sam przy nich majstruje. Niewiem, ale w myśl zasady:
Pożyjemy!Zobaczczymy! :wink:

JAG
Senior

#369 Postautor: JAG » 28 czerwca 2006, o 11:46

ravajas pisze:

:( niestety.. Rafał już nigdy więcej nie zadebiutuje :( (na torze w meczu ligowym przynajmniej)

nie jestem blondi z dowcipów,znam znaczenie słowa debiut :)
nietrafiony komentarz,pierwszy w Twoim wykonaniu :twisted:
:),czasami :(

meridol

#370 Postautor: meridol » 28 czerwca 2006, o 12:00

Hans pisze:Niestety Rafał nie stara się sam pracować przy sprzęcie, a to może go zgubić. NP. Tomek Gollob jest na to dobrym przykładem. Od dobrych paru lat nie daję nikomu dotknąc się do swoich silników i sam przy nich majstruje. Niewiem, ale w myśl zasady:
Pożyjemy!Zobaczczymy! :wink:

ha ha ha przyklad z Gollobem jest chyba trafiony jak kulą w płot. bo od kiedy pamietam to zawsze robili motocykle sami z papą i gów... z tego wychodziło. co nie zmienia faktu ze ma wiedze nie jednego mechanika.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#371 Postautor: ravajas » 28 czerwca 2006, o 13:23

JAG pisze:
ravajas pisze:

nie jestem blondi z dowcipów,znam znaczenie słowa debiut :)
nietrafiony komentarz,pierwszy w Twoim wykonaniu :twisted:

tym razem nie rozumiem dlaczego akurat do mnie to napisałaś? :(
przecież to nie ja objasniałem znaczenie słowa debiut :(

zresztą - to oczywiście zart - chyba jednak masz coś wspólnego z blondynką z dowcipów skoro nie zrozumiałas dlaczego tak napisałem :):)

pozdrawiam, kwiaty beda później
pozdrawia:
Rafał Borowski

JAG
Senior

#372 Postautor: JAG » 28 czerwca 2006, o 15:02

ravajas pisze:tym razem nie rozumiem dlaczego akurat do mnie to napisałaś? :(
przecież to nie ja objasniałem znaczenie słowa debiut :(

zresztą - to oczywiście zart - chyba jednak masz coś wspólnego z blondynką z dowcipów skoro nie zrozumiałas dlaczego tak napisałem :):)

pozdrawiam, kwiaty beda później

gdybyś nie zacytował mojego posta nie "czepiłabym się" :wink:
skoro to zrobiłes odniosłam wrazenie że poddajesz w wątpliwość moje rozumienie "debiutu".

wiem ze żart,z tym ze jako pierwszy mało trafny.a kwiaty chętnie przyjmę zawsze i w każdej ilości :D :wink:
pozdrówki
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#373 Postautor: Regdal » 28 czerwca 2006, o 17:50

Hans pisze:Niestety Rafał nie stara się sam pracować przy sprzęcie, a to może go zgubić.

Skąd ty masz taką wiedzę ? Zaczyna się w tym temacie przysłowiowe lanie wody.Nikomu nie jestem zobowiązany tłumaczyć co i kiedy i czym zajmuje się Rafał ,ale wszyscy lejwodowie są w totalnym błędzie.To że podaczas zawodów sam zawodnik nie zajmuje się bezpośrednio "grzebaniem" przy sprzęcie wcale nie oznacza,że nic nie robi.Niektórzy zapomnieli ,że zawodnikowi przez wyścigami potrzebny jest spokój i koncentracja.Rafał spędza przy swoich motocyklach wystarczająco dużo czasu poza zawodami,aby spokojnie koncentrować się tylko na samych startach,a że myśli na torze chyba nie trzeba nikomu udowadniać.Mieszanie przy sprzęcie bezposrednio przed wyjazdem na tor jest niewskazane.To co niektórzy z was widzą w obrębie parkingu i na torze bywa bardzo złudne.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#374 Postautor: Manitou » 28 czerwca 2006, o 21:01

Regdal pisze:To co niektórzy z was widzą w obrębie parkingu i na torze bywa bardzo złudne.
Dlatego bardzo fajnie, że jest taki Regdal, który zawsze chętnie wyprowadzi wszystkich z błędu.
P.S.: Ja tu wody nie lałem, ale naprawdę dzięki Regdal, bo też niepokoiło mnie, że Rafix jakiś taki niezbyt zainteresowany motorkami - teraz wszystko jasne.
A jako, że jeszcze nie gratulowałem Rafałowi zedżebistego debiutu więc robię to tu i teraz. GRAAATKI ZIOOM :wink:

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#375 Postautor: Fork » 28 czerwca 2006, o 21:34

Hans pisze:Niestety Rafał nie stara się sam pracować przy sprzęcie, a to może go zgubić.

Zobacz fotki na jego stronce.
http://www.rafalklimek.pl
gaLeria => sezon2006 - warsztat
Czy jakoÅ› tak :wink:
Odpowiedz sobie już sam.
trening czyni mistrza.