Pokemon błąd w analizie, mecz z Ostrowem na nic nie odpowie (można wygrać i nie awansować - można przegrać i awansować), mecz z Gnieznem jest meczem o awans do "czwórki" (trzeba tam wygrać) i dalej będę się upierał ze najlepszym terminem byłby 23.07 (niedziela), zawodnicy po kontuzjach mieliby czas na "rozjeżdzenie" się, czas pracowałby na naszą korzyść, nie wiem czym się kierowano "klepiąc" tak niekorzystny termin ale stało się może warto ze względu na specyfike toru w Gnieźnie przekonać Norrisa i pojechać w składzie
1.Norris
2.Shields
3.Rempała
4.Knapp
5.Louis
6.Tomicek
7.Messing
8.Jeleniewski
PS.
warto ponieść koszty żeby w rundzie finałowej mieć frekwencji niz jechać z Grudziądzem i Krosnem przy pustych trybunach
Start Gniezno - TÅ» Motor Lublin (09.07.2006)
-
tomunneck
również uważam, że kluczem do awansu będzie wygrana w Gnieźnie, a przy ich obecnych problemach kadrowych nie ma co patrzyć na termin, tylko pojechać i tam wygrać. Jeśli nasi utrzymają formę, a coraz lepsza dyspozycje potwierdzi Messing to szansa na wygraną jest naprawde spora.
Również bardzo chętnie widziałbym w składzie Norrisa. Początkowo byłem sceptyczny do niego - brak objeżdżenia w Polsce, wyniki jesdnak gorsze niż te kilka lat temu, ale w tym sezonie coraz częściej jeździ naprawde dobrze, dlatego mam nadzieję, że ktoś go przekona do jazdy w barwach TŻu. Chyba każdy ma dość Rempały i Brhela, którzy jadą dobrze raz na 3-4 mecze. No i jeszcze w sprawach kadrowych mam nadzieje, że nikt nie skreślił Pavlica. Fakt zachował się nieodpowiedzialnie, ale w przyszłości to może być naprawde cenny zawodnik i nie rezygnowałbym z niego po 1 bezszensownym występku
Również bardzo chętnie widziałbym w składzie Norrisa. Początkowo byłem sceptyczny do niego - brak objeżdżenia w Polsce, wyniki jesdnak gorsze niż te kilka lat temu, ale w tym sezonie coraz częściej jeździ naprawde dobrze, dlatego mam nadzieję, że ktoś go przekona do jazdy w barwach TŻu. Chyba każdy ma dość Rempały i Brhela, którzy jadą dobrze raz na 3-4 mecze. No i jeszcze w sprawach kadrowych mam nadzieje, że nikt nie skreślił Pavlica. Fakt zachował się nieodpowiedzialnie, ale w przyszłości to może być naprawde cenny zawodnik i nie rezygnowałbym z niego po 1 bezszensownym występku