29.06.2006 Półfinał IMP w Lublinie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Hans
Trener

#176 Postautor: Hans » 29 czerwca 2006, o 22:40

Czemu go nie lubisz :?: Wiesz co, widać, że jest bez formy, ale w swoich ostatnich biegach pokazał klasę... A nie znudziło by ci się rozdawanie autografów :?: On już rozdał ich pewnie z milion, więc nie dziwię się, że mu się nie chce.... 8)

Ale w końcu sława to kapryśna przyjaciółka, o którą trzeba się ciągle troszczyć.... :lol:

Ale gdy stałem do niego po autograf w barze to słyszałem jak Bukowski mówił do niego, że w kadrze nie będa jeździć w tym roku: Walasek i Holta- powiedział Bukowski, aby sobie jechał na fiordy.... Pewnie się zdenerwował, że nie pojawił się na drugim półfianale...... :lol:

meridol

#177 Postautor: meridol » 29 czerwca 2006, o 22:54

dla mnie to on moze miec nawet forme z kosmosu, obchodzi mnie to tyle co zeszloroczny snieg.pewnie ze rozdawanie tylu aitografow jest meczace ale wlasnie tym sie zdobywa serca kibicow i szacunek. tak samo jak podziekowanie kolegom za walke na torze. chocby za to go nie lubie
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2006, o 22:56 przez meridol, łącznie zmieniany 1 raz.

baranek
Junior

#178 Postautor: baranek » 29 czerwca 2006, o 22:55

je^@* Golloba, niech sie zachowuje jak mu sie podoba, ale lepiej niech weźmie przykÅ‚ad z Skórnickiego , typ „pofatygowaÅ‚” siÄ™ zdjÄ…Å‚ kas podziÄ™kowaÅ‚ kibicom za brawa i doping. No i ta koszulka Manchesteru(rozmiar XXL- kto widziaÅ‚ wie o co chodzi):twisted:

meridol

#179 Postautor: meridol » 29 czerwca 2006, o 23:00

baranek pisze:je^@* Golloba, niech sie zachowuje jak mu sie podoba, ale lepiej niech weźmie przykÅ‚ad z Skórnickiego , typ „pofatygowaÅ‚” siÄ™ zdjÄ…Å‚ kas podziÄ™kowaÅ‚ kibicom za brawa i doping. No i ta koszulka Manchesteru(rozmiar XXL- kto widziaÅ‚ wie o co chodzi):twisted:

popieram, gollob to prostak i tyle, nie spodziewalem sie ze wyjedzie na tor ale to ze nie dawal autografow albo robil to z wielka llaska to juz zenada.
do tego jeszcze ten nasz dziadowski spiker ktory malo sie nie zesral jak mowil o gollobie...

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#180 Postautor: Hans » 29 czerwca 2006, o 23:05

Jak sobie chcecie....Ale dla mnie to może być prostakiem, chamem i bóg wie czego jeszcze, ale jest najlepszy i co tu dużo mówić... Hampel, żeby mu dorównać bedzie musiał czekać na to jeszcze kilka lat.
Ale co tu dużo mówić....Brylant to on jest .....

Shack
Administrator

#181 Postautor: Shack » 29 czerwca 2006, o 23:26

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#182 Postautor: dilucio » 29 czerwca 2006, o 23:52

meridol pisze:
baranek pisze:je^@* Golloba, niech sie zachowuje jak mu sie podoba, ale lepiej niech weźmie przykÅ‚ad z Skórnickiego , typ „pofatygowaÅ‚” siÄ™ zdjÄ…Å‚ kas podziÄ™kowaÅ‚ kibicom za brawa i doping. No i ta koszulka Manchesteru(rozmiar XXL- kto widziaÅ‚ wie o co chodzi):twisted:

popieram, gollob to prostak i tyle, nie spodziewalem sie ze wyjedzie na tor ale to ze nie dawal autografow albo robil to z wielka llaska to juz zenada.
do tego jeszcze ten nasz dziadowski spiker ktory malo sie nie zesral jak mowil o gollobie...

prostak i cham to jestes ty piszac takie rzeczy

Speedway Fan
Senior

#183 Postautor: Speedway Fan » 29 czerwca 2006, o 23:59

Zawody nawet ciekawe ale nie mogłem już słuchać spikera i tej muzyki. Ile razy to samo leciało :roll: :?:

Awatar użytkownika
jataman21
Senior