TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30
Nie mogę wytrzymać
Tak mnie kur**ca wzięła jak przeczytałem wypowiedz ferjana po meczu, że chętnie bym go teraz walnął. Nawet ten Ch*j nie chciał przyznać się .
Przeczytajcie sami :
http://espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=10643
Przeczytajcie sami :
Hans pisze:Nie mogę wytrzymać![]()
Tak mnie kur**ca wzięła jak przeczytałem wypowiedz ferjana po meczu, że chętnie bym go teraz walnął. Nawet ten Ch*j nie chciał przyznać się .
Przeczytajcie sami :
Jeszcze lepsza na sportowychfaktach
Kod: Zaznacz cały
Przy upadku Shieldsa jechaliśmy blisko siebie, to nie była moja wina, pierwszy łuk. Byłem między Brhelem i Shieldsem, ja nie mogłem nic zrobić. Tor był dziurawy a ja nie lubię takich torów.
nawet nie ma honoru zeby obiektywnie ocenic sytuacje , ze w sposob moze i niezamierzony ale jednak stracil kontrole nad motocyklem i nam skasowal Adama, tym bardziej ze byl za Shieldsem wiec pojechal nie fair i bez poszanowania kosci dla przeciwnika.
rozumiem ze zuzel to sport dla twardych ludzi , no ale jednak jazda typow pokroju ferjana , ktorzy stwarzaja zagrozenie na torze powinna byc stanowczo pietnowana,bo przy nastepnej okazji taki ferjan znow nie bedzie mial skrupulow zeby przymknac gac tylko znow wpakuje kogos w plot.
i gosciu daj spokoj wreszcie z tymi dziurami . juz Gawrzyk sie wypowiadal, ze akurat w tamtym miejscu (przy wejsciu w pierwszy luk) i na tym etapie zawodow dziury nie stanowily klopotu.
rozumiem ze zuzel to sport dla twardych ludzi , no ale jednak jazda typow pokroju ferjana , ktorzy stwarzaja zagrozenie na torze powinna byc stanowczo pietnowana,bo przy nastepnej okazji taki ferjan znow nie bedzie mial skrupulow zeby przymknac gac tylko znow wpakuje kogos w plot.
i gosciu daj spokoj wreszcie z tymi dziurami . juz Gawrzyk sie wypowiadal, ze akurat w tamtym miejscu (przy wejsciu w pierwszy luk) i na tym etapie zawodow dziury nie stanowily klopotu.
Ostatnio zmieniony 8 lipca 2006, o 15:32 przez woocash, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
Ge(L)o pisze:No i niech mi ktoś jeszcze powie, że ten tor nie jest dziurawy. Wypowiedzi zawodników nawet naszej drużyny o tym świadczą.
Na wczorajszym meczu tak padalo swiatlo,ze z mojego miejsca wyraznie widac bylo jak wyglada nasz tor.
Juz po kilku kolkach na probie toru pierwszy luk pofalowal sie.
To nie były juz dziury jak ostatnio,w ktore wpadali nawet nasi zawodnicy i wyskakiwali w powietrze...ale....
Nie poprawialy jego stanu zadne z licznych prob jego rownania.Roszenie nieco maskowalo koleiny,ale na krotko,wyschniety luk dalej falował.
........
-
krystian
Witajcie
Najpierw chciałbym pogratulować Fan-clubowi za cudny doping który mi sie bardzo podobał ja też naszych dopinkowałem a ferjan tak mówi ze nasza drużyna jest nie fair to tez mnie denerwóje bo straciliśmy zawodnika a może to być wielkie osłąbienie ja niewidziałem upadku ale na fotkach idealnie widać ze upadł na miednice jeszcze raz chialbym podziekowac fan-clubowi za taki doping że nasza drużyna przegrywała 30 - 18 ale nasz doping ich ruszył i licze na to że bez Schieldsa wygramy z Gnieznem i bęndziemy sie cieszyć jeszcze że możemy awansować do pierwszej 4 .
Pozdrawiam Krystian
Najpierw chciałbym pogratulować Fan-clubowi za cudny doping który mi sie bardzo podobał ja też naszych dopinkowałem a ferjan tak mówi ze nasza drużyna jest nie fair to tez mnie denerwóje bo straciliśmy zawodnika a może to być wielkie osłąbienie ja niewidziałem upadku ale na fotkach idealnie widać ze upadł na miednice jeszcze raz chialbym podziekowac fan-clubowi za taki doping że nasza drużyna przegrywała 30 - 18 ale nasz doping ich ruszył i licze na to że bez Schieldsa wygramy z Gnieznem i bęndziemy sie cieszyć jeszcze że możemy awansować do pierwszej 4 .
Pozdrawiam Krystian