Piotr Świst

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#276 Postautor: mikas » 11 lipca 2006, o 14:39

Łopty, jeśli nie miałby już całkowicie kto pisać to wiadomo ze szef wyrzuciłby tego najgorszego z Was w danym momencie :wink:

Gelu nie pisałem przecież na co masz ochotę, tylko ze nie masz ochoty na przejęcie sterów w klubie. No chyba że masz?? I generalnie nie chodzi tu o Ciebie tylko o moje chciejstwo. Poprostu jestem ciekaw jakbyscie sobie z Dudim poradzili będąc np. prezesem i dyrektorem klubu :wink: Bo na forum jestescie bezbłędni i nieomylni :twisted:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#277 Postautor: Gelo » 11 lipca 2006, o 15:05

mikas pisze:Łopty, jeśli nie miałby już całkowicie kto pisać to wiadomo ze szef wyrzuciłby tego najgorszego z Was w danym momencie :wink:

Gelu nie pisałem przecież na co masz ochotę, tylko ze nie masz ochoty na przejęcie sterów w klubie. No chyba że masz?? I generalnie nie chodzi tu o Ciebie tylko o moje chciejstwo. Poprostu jestem ciekaw jakbyscie sobie z Dudim poradzili będąc np. prezesem i dyrektorem klubu :wink: Bo na forum jestescie bezbłędni i nieomylni :twisted:

Nie będziesz miał raczej okazji się o tym przekonać bo nie zamierzam kandydować ani na jedno ani na drugie stanowisko. Forum ma tę przewagę, że daje mozliwość bycia nieomylnym bez konsekwencji, z którego to przywileju chętnie korzystam. Chyba wolno?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#278 Postautor: mikas » 11 lipca 2006, o 15:20

No wolno ;) Chociaż bardzo żałuję że nie będzie mi dane przekonać się o Waszych prawdziwych możliwościach :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

ermen
Zawodowiec

#279 Postautor: ermen » 11 lipca 2006, o 15:39

Speedway pisze:Widzę, że osoba Śwista wzbudza ogromne kontrowersje również na forum. Ale chyba wszyscy są zgodni co do jednego: błędem było jego zakontraktowanie. Zawodnik cholernie konfliktowy, oszczędzający sprzęt i kości. Jasne było, że tak sie skończy jego przygoda w Lublinie.

Czy na pewno dla wszystkich to było takie jasne?? Proponuję odświżyć pamięć od momentu, gdy zakontraktowanie Śwista stało sie bardzo prawdopodobne

viewtopic.php?p=89915&highlight=#89915

i gdy juz podpisał kontrakt

viewtopic.php?p=90312&highlight=#90312
Każdemu jego Everest...

Czarek
Trener

#280 Postautor: Czarek » 11 lipca 2006, o 15:45

mikas pisze:Czarek a skąd masz takie rewelacyjne informacje :?: I możesz nam potwierdzić że są one choiciaż w 5% prawdziwe :?:

Wiem jaka panuje atmosfera wśród więcej niż 5% sponsorów. Smutne, ale wielu ludzi ma dosyć.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#281 Postautor: Hans » 11 lipca 2006, o 15:54

Pokemon pisze:Gelu a co na to Pan Krzysztof Jerzyna ze Szczecina? :lol: :lol: :lol:

Sorry, ale Jarzyna :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener