Gelu nie pisałem przecież na co masz ochotę, tylko ze nie masz ochoty na przejęcie sterów w klubie. No chyba że masz?? I generalnie nie chodzi tu o Ciebie tylko o moje chciejstwo. Poprostu jestem ciekaw jakbyscie sobie z Dudim poradzili będąc np. prezesem i dyrektorem klubu
Piotr Świst
Åopty, jeÅ›li nie miaÅ‚by już caÅ‚kowicie kto pisać to wiadomo ze szef wyrzuciÅ‚by tego najgorszego z Was w danym momencie
Gelu nie pisałem przecież na co masz ochotę, tylko ze nie masz ochoty na przejęcie sterów w klubie. No chyba że masz?? I generalnie nie chodzi tu o Ciebie tylko o moje chciejstwo. Poprostu jestem ciekaw jakbyscie sobie z Dudim poradzili będąc np. prezesem i dyrektorem klubu
Bo na forum jestescie bezbłędni i nieomylni 
mikas pisze:Åopty, jeÅ›li nie miaÅ‚by już caÅ‚kowicie kto pisać to wiadomo ze szef wyrzuciÅ‚by tego najgorszego z Was w danym momencie![]()
Gelu nie pisałem przecież na co masz ochotę, tylko ze nie masz ochoty na przejęcie sterów w klubie. No chyba że masz?? I generalnie nie chodzi tu o Ciebie tylko o moje chciejstwo. Poprostu jestem ciekaw jakbyscie sobie z Dudim poradzili będąc np. prezesem i dyrektorem klubuBo na forum jestescie bezbłędni i nieomylni
Nie będziesz miał raczej okazji się o tym przekonać bo nie zamierzam kandydować ani na jedno ani na drugie stanowisko. Forum ma tę przewagę, że daje mozliwość bycia nieomylnym bez konsekwencji, z którego to przywileju chętnie korzystam. Chyba wolno?
Speedway pisze:Widzę, że osoba Śwista wzbudza ogromne kontrowersje również na forum. Ale chyba wszyscy są zgodni co do jednego: błędem było jego zakontraktowanie. Zawodnik cholernie konfliktowy, oszczędzający sprzęt i kości. Jasne było, że tak sie skończy jego przygoda w Lublinie.
Czy na pewno dla wszystkich to było takie jasne?? Proponuję odświżyć pamięć od momentu, gdy zakontraktowanie Śwista stało sie bardzo prawdopodobne
viewtopic.php?p=89915&highlight=#89915
i gdy juz podpisał kontrakt
viewtopic.php?p=90312&highlight=#90312
Każdemu jego Everest...
- Łoptymista
- Trener