Mikasie ale, o co Tobie chodzi? Nie wiem ile masz lat i jakie doświadczenia ...ale ja z racji zaawansowanego wieku nie będę się wydurniał i dyskutowal na forum, rzucał nazwiskami ,zdradzał pomysły dla uzdrowienia klubu. Tak mi się życie ułożyło, ze mam szczęście, lub nieszczęście znać sporo ludzi z tak zwanych pierwszych stron gazet i którzy, wierz mi, mogą coś zdziałać dla zuzla...Spotykam się dyskutuję i wnioski są podobne- nikt nie traktuje poważnie poprzedniej i obecnej ekipy. Moje zdanie jest podobne, kilku gówniarzy i buców, którym się coś wydaje. Należy zacząć od wywalenia na mordę tego dziadostwa, od góry do dołu! Na forum możemy sobie tylko żartować, bo jak Ci wiadomo nic nie dają wszelkie rady, wypociny, sugestie. Należy zwołać jakies zebranie, sprowadzić paru ludzi zainteresowanych tym sportem, potencjalnych sponsorów. Ale muszą być ludzie, z którymi da się rozmawiać i którzy czują ten sport. I tu mi np. imponuje Gelo i to nie dlatego, ze jest mi bliską osobą! Przez wiele lat nie zawodzi go intuicja, zaskakuje nawet mnie

i wie, o co chodzi...Taki np.Gawrzyk, to może co najwyżej podszczekiwać i imponować pampersiarzom, którzy dominuja na forum. Żużel jest mojš miłością i jeśli tylko będzie okazja zapewne się mocno zaangażuję w jego uzdrowienie.
PS Wyjštkowo nie mam pretensji za tegoroczny skład! To im się udało! Tylko trzeba mieć łeb, żeby umiejętnie nim kierować i motywować! Jak było -wiemy!