Z góry THX
Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Juniorzy z Krosna nie wystartowali....
Szczegółowe wyniki:
1. Stal Rzeszów 44
- K. Szyszka 8
- A. Karpov 11
- G. Szyszka 6
- M. LeÅ› 9
- P. MiesiÄ…c 10
2. Unia Tarnów 22
- K. Zieliński 10
- M. Ciesielski 7
- M. Trytko 5
3. TÅ» Lublin 16
- R. Klimek 8 (2,2,2,2)
- M. Michaluk 5( 1,t,2,2)
- K. Polak 3 (u, u/w,1,2)
Cieszy postawa Rafała Klimka, Maćka Michaluka mogła by się podobać dopiero od ostatniego swojego biegu, u Karola widać brak objeżdżenia.
Najlepszy czas:
68,00 Miesiąc w IV wyścigu.
Szczegółowe wyniki:
1. Stal Rzeszów 44
- K. Szyszka 8
- A. Karpov 11
- G. Szyszka 6
- M. LeÅ› 9
- P. MiesiÄ…c 10
2. Unia Tarnów 22
- K. Zieliński 10
- M. Ciesielski 7
- M. Trytko 5
3. TÅ» Lublin 16
- R. Klimek 8 (2,2,2,2)
- M. Michaluk 5( 1,t,2,2)
- K. Polak 3 (u, u/w,1,2)
Cieszy postawa Rafała Klimka, Maćka Michaluka mogła by się podobać dopiero od ostatniego swojego biegu, u Karola widać brak objeżdżenia.
Najlepszy czas:
68,00 Miesiąc w IV wyścigu.
To ty mnie posłuchaj, z tego co się orientuję to na treningu na Zygmuntowskich nie widziałem go od minimum miesiąca, więc myślisz,ze jest objeżdzony(objechał może max. 150 kołek w tym sezonie).
Wiesz jak sobie myślę czytając twoje wypowiedzi, to coraz bardziej uświadamiam sobie, że ty jednak chodzisz chyba od niedawna na żuzel a te twoje lata spędzone na żużlu są wyssane z palca, lub poprostu siedzisz wśród komuchów(siedzących tam w znacznej większości) na pierwszym łuku, gdzie jest się jedynie z zawodnikami tylko gdy jest dobrze, czyli tzw. kibicami sukcesu, gdy jest już źle to lecą obelgi, gwizdy itp. ........
Wiesz jak sobie myślę czytając twoje wypowiedzi, to coraz bardziej uświadamiam sobie, że ty jednak chodzisz chyba od niedawna na żuzel a te twoje lata spędzone na żużlu są wyssane z palca, lub poprostu siedzisz wśród komuchów(siedzących tam w znacznej większości) na pierwszym łuku, gdzie jest się jedynie z zawodnikami tylko gdy jest dobrze, czyli tzw. kibicami sukcesu, gdy jest już źle to lecą obelgi, gwizdy itp. ........
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2006, o 19:40 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mtx
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_mdmp.php?id=1089887947
Tu masz czasy wszystkich biegów.
Tu masz czasy wszystkich biegów.
Mtx pisze:W jednym biegu Karol latal na pierwszym luku jak po schodach ! Jaki ten tor jest dziurawy ! nie ma co sie dziwic ze sie boi
nieprawda