Skład na sezon 2007
-
śliwek
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Kiedys bylo takie spotkanie ze sponsorami kiedy otwierala sie szansa awansu do extraligi poprzez baraze z Zielona Gora, wowczas byly zapewnienia ze w przypadku awansu Lublin bedzie mial odpowiedni budzet. Moze w kontekscie mozliwosci awansu przez "dzikie karty" w przypadku niepowodzenia na torze ale przy zbudowaniu odpowiedniego budzetu klubu ponownie zrobic takie wieksze spotkanie ze sponsorami. Na zakonczenie obecnego sezonu potencjalnych super zawodnikow do skladu zaprosic na II Memorial Dadosa i Zwierzchowskiego, podpisac od razu kontrakty i jedziemy do extraligi 2008, jakie to proste teoretycznie prawda 
-
śliwek
śliwek pisze:Nie miałbym nic przeciwko żebyśmy teraz zatrudnili chociaż 5-6 zawodników z zeszłorocznego memoriału i e-liga nasza.Huszcz,Burza,Staszek,Baran,Kuciapa.Wszyscy chyba w naszym zasiegu,a punktowaliby przyzwoicie...
Boze nie.
Rozwijajac: Czym Huszcza, Staszek, Baran, Kuciapa roznia sie od Rempaly, Knappa, Jelenia, Swista? Przeciez to praktycznie zawodnicy na identycznym poziomie i nie ma cienia gwarancji, ze nowa ekipa emerycko-najemna spisze sie nawet minimalnie lepiej od obecnej.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
śliwek
bkapusta pisze:śliwek pisze:Nie miałbym nic przeciwko żebyśmy teraz zatrudnili chociaż 5-6 zawodników z zeszłorocznego memoriału i e-liga nasza.Huszcz,Burza,Staszek,Baran,Kuciapa.Wszyscy chyba w naszym zasiegu,a punktowaliby przyzwoicie...
Boze nie.
Rozwijajac: Czym Huszcza, Staszek, Baran, Kuciapa roznia sie od Rempaly, Knappa, Jelenia, Swista? Przeciez to praktycznie zawodnicy na identycznym poziomie i nie ma cienia gwarancji, ze nowa ekipa emerycko-najemna spisze sie nawet minimalnie lepiej od obecnej.
no wiesz...Baran i Kuciapa to raczej zawodnicy którzy by około dychy robili.A po świście Knappie czy jeleniu to można sie troche mniej spodziewać.No jelen ładnie u siebie,chociaż troche chimerycznie,ale na wyjazdach to poza Rempałą to już nie ma komu punktować.A kuciapa i baran w formie i z dobrym sprzetem punktują dobrze i u siebie i na wyjazdach.Oczywiście co do barana to nie wzialem go pod uwage tylko z powodu jego punktów Rzeszów-Tarnów(Byłem na tym meczu i chyba coś Jasiu zmajstrował z tym torem)ale ogólnie np przypomnijmy sobie koncówke zeszłego sezonu.Np.u nas w play-off baran 3,3,3,2 bodajże
Baran i Kuciapa mogliby być wzmocnieniem. Jako solidna druga linia. Kuciapa w formie z poprzedniego sezonu nawet jako krajowy lider drużyny.
Baran bardzo waleczny zawodnik. Ale też bardzo chimeryczny.
Staszek - chyba nie. Poprzedni sezon chyba tylko zaciemnił obraz jego umiejętności. Poziom ligi się podniósł i Stachu praktycznie nie istnieje.
Huszcza - nie wiem jakim cudem jeszcze jeździ na żużlu, ma chłop zdrowie. Ale nie jest to zawodnik do drużyny walczącej o Ekstraligę (jeśli taka drużyna byłaby montowana).
Baran bardzo waleczny zawodnik. Ale też bardzo chimeryczny.
Staszek - chyba nie. Poprzedni sezon chyba tylko zaciemnił obraz jego umiejętności. Poziom ligi się podniósł i Stachu praktycznie nie istnieje.
Huszcza - nie wiem jakim cudem jeszcze jeździ na żużlu, ma chłop zdrowie. Ale nie jest to zawodnik do drużyny walczącej o Ekstraligę (jeśli taka drużyna byłaby montowana).
śliwek pisze:bkapusta pisze:śliwek pisze:Nie miałbym nic przeciwko żebyśmy teraz zatrudnili chociaż 5-6 zawodników z zeszłorocznego memoriału i e-liga nasza.Huszcz,Burza,Staszek,Baran,Kuciapa.Wszyscy chyba w naszym zasiegu,a punktowaliby przyzwoicie...
Boze nie.
no wiesz...Baran i Kuciapa to raczej zawodnicy którzy by około dychy robili.A po świście Knappie czy jeleniu to można sie troche mniej spodziewać.No jelen ładnie u siebie,chociaż troche chimerycznie,ale na wyjazdach to poza Rempałą to już nie ma komu punktować.A kuciapa i baran w formie i z dobrym sprzetem punktują dobrze i u siebie i na wyjazdach.Oczywiście co do barana to nie wzialem go pod uwage tylko z powodu jego punktów Rzeszów-Tarnów(Byłem na tym meczu i chyba coś Jasiu zmajstrował z tym torem)ale ogólnie np przypomnijmy sobie koncówke zeszłego sezonu.Np.u nas w play-off baran 3,3,3,2 bodajże
Nie no stary albo rozmawiamy powaznie albo nie rozmawiamy w ogole.
O ile Kuciapa jeszcze w pierwszej lidze byl naprawde bardzo dobry to obecny sezon ma takie dno [srednia AZ 0.8]. Wiadomo odbija mu sie troche kontuzja ale... No wlasnie ale -> nie daje zadnej gwarancji, ze po przyjsciu do Lublina bylby lepszy niz np. Rempala. A juz napewno ciezko jest powaznie mowic, ze ma wiekszy potencjal od Swista [ktory ten sezon tez ma do bani - ale na Kryterium Asow Kuciape objechal:P].
Podobnie Karol Baran. Ma oczywiscie gorki, ma dolki. Zawodnik niestabilny - dodatkowo sa problemyz mobilizowaniem go do jazd/ gwiazdorstwem - dlatego Jozkolandia zadko korzysta z jego uslug. Nie ma naprawde zadnej gwarancji, ze spisywalby sie lepiej od Knappa [ktory ten sezon tez ma slabszy]. A napewno 99% kibicow woli ogladac prawie-swojego Knappa niz Jozefa Barana.
Co do Huszczy - tez ciezko od niego wymagac zeby facet w przyszlym sezonie pokazal cos wiecej niz wiekszosc naszych seniorow.
Aby walczyc o awans potrzeba nam pewniaka - kogos jak Peter czy Walasek. Przy czym logiczne, ze Peter jest tym zawodnikiem, ktory jest teoretycznie w naszym zasiegu. I taki zawodnik - GWARANTUJACY - konkretne punkty jest potrzebny.
Kto bedzie jezdzil obok niego ma mniejsze znaczenie. Logiczne nalezy zostawic mlodziakow: Messinga, Pavlica, Tomicka, Klimka. Warto zostawic Jacka - poznal tor, rozkreci sie, ma zdolnosci trenerskie, jest dobrym mechanikiem. Szkoda go wypuszczac. Warto zostawic Shieldsa. Doskonala druga linia [w porywach pierwsza]. Facet sympatyczny, w naszym zasiegu finasowym. Podobnie Knapp - zna nasz tor, kibice go lubia, facet ladnie jezdzi. Na druga linie idealny. Jelen podobnie - ma swoja publicznosc w Lublinie, czasami nawet cos pojedzie - zwlaszcza u nas. Pozatym zawsze to wychowanek - po co zamieniac go na rownorzednego zawodnika?
Pozbyc nalezy sie Louisa, Norrisa, Suchanka.
Mozna zastanowic sie co z Swistem i Brhelem. Zwlaszcza ten drugi przyda sie wrazie kontuzji, zbiegu terminow. Zna tory, jest solidna firma - murowana druga linia.
Jesli kogos kontraktowac poza Peterem to jakiegos obco pokroju Rudda, Lee. Takiego, ktory moze dorownywac Peterowi a w najgorszym wypadku bedzie zawodnikiem na poziomie drugiej lini. Ew. Todda.
I wtedy:
Jacek
Ruud/Brhel/Swist/Todd - w zaleznosci od okolicznosci
Knapp
Shields
Peter
Klimek
Messing
Tomicek
W rezerwie trzymac Jelenia, Pavlica...
Po co zmieniac znanych/lubianych sredniakow [Knapp, Shields itp.] na jakis jozkowy zaciag [np. Baran]?
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2006, o 19:57 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
śliwek
" No wlasnie ale -> nie daje zadnej gwarancji, ze po przyjsciu do Lublina bylby lepszy niz np. Rempala."
A co musi być lepszy niż rempała?Nie mówiłem żeby wywalać rempałe.A jakby obaj po tyle punktów robili co rempała w tym sezonie(zwłaszcza u siebie) to by mi tyle wystarczyło.Od Kuciapy przecież nie można cudów wymagać grunt żeby koło dychy robił i można spać spokojnie.A no i chciałem zapytać w jaki sposób sie moge zapisać do klubu kibica
A no i jeszcze co do wypowiedzi snysa.Co z tego że świst ewentualnie w przyszłym sezonie byłby lepszy od nich (o ile zostanie)czy to w czymś przeszkadza??Przecież to by była solidna druga/pierwsza linia i koło 15 punktów łacznie by chyba robili
Równie dobrze moge powiedzieć że Jeleń będzie robił więcej punktów od Tomicka i Tomicek jest nam niepotrzebny.
A co musi być lepszy niż rempała?Nie mówiłem żeby wywalać rempałe.A jakby obaj po tyle punktów robili co rempała w tym sezonie(zwłaszcza u siebie) to by mi tyle wystarczyło.Od Kuciapy przecież nie można cudów wymagać grunt żeby koło dychy robił i można spać spokojnie.A no i chciałem zapytać w jaki sposób sie moge zapisać do klubu kibica
A no i jeszcze co do wypowiedzi snysa.Co z tego że świst ewentualnie w przyszłym sezonie byłby lepszy od nich (o ile zostanie)czy to w czymś przeszkadza??Przecież to by była solidna druga/pierwsza linia i koło 15 punktów łacznie by chyba robili
A niech sobie przychodzą.Chodziło mi tylko o to ze przy "byciu w formie" po Swiscie spodziwam sie wiecej pkt niz po np. Baranie w formie.
Ale skoro ma być skład albo na miare e-ligi albo koniec z zuzlem w Lublinie (o czym pisał harry) to szczerze wątpie w takie kontrakty....
1000 post
Ale skoro ma być skład albo na miare e-ligi albo koniec z zuzlem w Lublinie (o czym pisał harry) to szczerze wątpie w takie kontrakty....
1000 post
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2006, o 20:56 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.
śliwek pisze:" No wlasnie ale -> nie daje zadnej gwarancji, ze po przyjsciu do Lublina bylby lepszy niz np. Rempala."
A co musi być lepszy niż rempała?Nie mówiłem żeby wywalać rempałe.A jakby obaj po tyle punktów robili co rempała w tym sezonie(zwłaszcza u siebie) to by mi tyle wystarczyło.Od Kuciapy przecież nie można cudów wymagać grunt żeby koło dychy robił i można spać spokojnie.A no i chciałem zapytać w jaki sposób sie moge zapisać do klubu kibica*
*Kibicow Kuciapy ponoc nie biora
A tak wracajac do tematu: Jesli nie ma byc lepszy od Rempaly to po co nam on? Po co sie pakowac w koszty? Po co wydawac kase na sredniaka? Nie ma logicznego uzasadnienia dla powiekszania armi najemnych przecietniakow. Knapp, Jelen, Shields, Rempala, Brhel, Swist to juz 6, ktorych mamy - i duza czesc z nich mozna zatrzymac. Do tego Messing czy Tomicek, ktorzy z czasem beda mogli wystepowac w roli seniora. To juz 8. A miejsc w skladzie jest 5.
Do tego potrzeba nam lidera, czyli Petera. To juz 9. A miejsc w skladzie dalej 5.
Dodatkowo wiecej od Kuciapy [ktory jest teraz na abolutnym dnie - i nie ma zadnej gwarancji, ze sie odbije z tego dna np. po transferze do Lublina - przypominam jest jednym z najgorszych zawodnikow e-ligi - srednia 0,8] moznaby wymagac np. od Todda czy Ruuda. To juz 10. Miejsc dalej 5.
Wiec to co mamy [minus oczywiste "odrzuty" jak Suchanek, Louis i Norris] + to co naprawde warto kontraktowac czyli Peter i np. Todd daje nam 10 zawodnikow. Nawet jesli odrzucimy niepewnego Swista to dalej mamy szeroka lawe.
Wiec podaj mi logiczny powod dla, ktorego mamy rozpychac ta lawe Jozefem Kuciapa, ktory obecny sezon ma totalnie beznadziejny, ktory dodatkowo zawsze byl zawodnikiem wymagajacym finasowym.
?
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2006, o 20:59 przez bkapusta, łącznie zmieniany 2 razy.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
śliwek pisze:"Równie dobrze moge powiedzieć że Jeleń będzie robił więcej punktów od Tomicka i Tomicek jest nam niepotrzebny.
Porownanie niezwykle glupie. Bo Tomicek bedzie mogl jechac pod numerem 6,7,8 a Jelen nie. Wiec jesli juz to mozna wywalic Jelenia
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
śliwek
bkapusta pisze:śliwek pisze:" No wlasnie ale -> nie daje zadnej gwarancji, ze po przyjsciu do Lublina bylby lepszy niz np. Rempala."
A co musi być lepszy niż rempała?Nie mówiłem żeby wywalać rempałe.A jakby obaj po tyle punktów robili co rempała w tym sezonie(zwłaszcza u siebie) to by mi tyle wystarczyło.Od Kuciapy przecież nie można cudów wymagać grunt żeby koło dychy robił i można spać spokojnie.A no i chciałem zapytać w jaki sposób sie moge zapisać do klubu kibica*
*Kibicow Kuciapy ponoc nie biora
A tak wracajac do tematu: Jesli nie ma byc lepszy od Rempaly to po co nam on? Po co sie pakowac w koszty? Po co wydawac kase na sredniaka? Nie ma logicznego uzasadnienia dla powiekszania armi najemnych przecietniakow. Knapp, Jelen, Shields, Rempala, Brhel, Swist to juz 6, ktorych mamy - i duza czesc z nich mozna zatrzymac. Do tego Messing czy Tomicek, ktorzy z czasem beda mogli wystepowac w roli seniora. To juz 8. A miejsc w skladzie jest 5.
Do tego potrzeba nam lidera czyli Petera. To juz 9. A miejsc w skladzie dalej 5.
Dodatkowo wiecej od Kuciapy [ktory jest teraz na abolutnym dnie - i nie ma zadnej gwarancji, ze sie odbije z tego dna np. po transferze do Lublina - przypominam jest jednym z najgorszych zawodnikow e-ligi - srednia 0,8] moznaby wymagac np. od Todda czy Ruuda. To juz 10. Miejsc dalej 10.
Wiec to co mamy [minus oczywiste "odrzuty" jak Suchanek, Lousi i Norris] + to co naprawde warto kontraktowac czyli Peter i np. Todd daje nam 10 zawodnikow. Nawet jesli odrzucimy niepewnego Swista to dalej mamy szeroka lawe.
Wiec podaj mi logiczny powod dla, ktorego mamy rozpychac ta lawe Jozefem Kuciapa, ktory obecny sezon ma totalnie beznadziejny, ktory dodatkowo zawsze byl zawodnikiem wymagajacym finasowym.
?
Można zaryzykować i z nim warszawski podpisać.Jak bedzie dobrze śmigał na treningach to go zaangażować,a jak po prostu ci z zeszłorocznego składu będą lepsi/porównywalni to go wypożyczyć do drugiej ligi.A poza tym prosze o poważną odpowiedz na temat klubu kibica.
"Porownanie niezwykle glupie. Bo Tomicek bedzie mogl jechac pod numerem 6,7,8 a Jelen nie. Wiec jesli juz to mozna wywalic Jelenia Wink"
Tylko anegdota taka bo sie nie zgadzam z tym co pisze snys
śliwek pisze:Można zaryzykować i z nim warszawski podpisać.Jak bedzie dobrze śmigał na treningach to go zaangażować,a jak po prostu ci z zeszłorocznego składu będą lepsi/porównywalni to go wypożyczyć do drugiej ligi.A poza tym prosze o poważną odpowiedz na temat klubu kibica.
"Porownanie niezwykle glupie. Bo Tomicek bedzie mogl jechac pod numerem 6,7,8 a Jelen nie. Wiec jesli juz to mozna wywalic Jelenia Wink"
Tylko anegdota taka bo sie nie zgadzam z tym co pisze snys
Juz widze, jak Jozef Kuciapa podpisuje kontrakt _warszawski_ w Lublinie ku uciesze kibicow [zwlaszcza rzeszowskich]. Pisalem juz: rozmawiajmy powaznie, albo w ogole.
Bo "warszawski" z Kuciapa to pomysl rownie realny co kontrakt z para Holta/Nicki albo Crump/Adams
Naprawde zastanow sie nad tym co napisales
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
śliwek
Może wreszcie ktoś mi powie jak sie zapisać do klubu kibica????
"Bo "warszawski" z Kuciapa to pomysl rownie realny co kontrakt z para Holta/Nicki albo Crump/Adams Wink"
Po tym sezonie to nie wiem czy Kuciapa będzie rozchwytywany.Zresztą to jest tylko propozycja.No i mi sie przypomniało że ewentualnie by mogł zapchać dziure (gdyby do formy wrócił) po Rempale.W któryms tygodniku żużlowym powiedział że na sezon 2007 chce wrócić do e-ligi i że chciałby to zrobić z lublinem,ale jak sie nie uda to i tak wróci bo jest to tylko sezon przejściowy dla niego
"Bo "warszawski" z Kuciapa to pomysl rownie realny co kontrakt z para Holta/Nicki albo Crump/Adams Wink"
Po tym sezonie to nie wiem czy Kuciapa będzie rozchwytywany.Zresztą to jest tylko propozycja.No i mi sie przypomniało że ewentualnie by mogł zapchać dziure (gdyby do formy wrócił) po Rempale.W któryms tygodniku żużlowym powiedział że na sezon 2007 chce wrócić do e-ligi i że chciałby to zrobić z lublinem,ale jak sie nie uda to i tak wróci bo jest to tylko sezon przejściowy dla niego
Jest kasa czy też nie ma, to od koncepcji budowania skłądu na kolejny sezon zależy również polityka nowych władz zarządzających regulaminem polskiej ligi żużlowej (GKSŻ czy co tam wymyślą teraz...). Jeśli na pozycji juniora nię będzie można zatrudnić zawodnika zagranicznego, to koncepcja budowy skłądu na takowych zawonikach zupełnie leży. Inna sprawa to finanse... Jeśli nie znajdzie się sponsor, który pociągnie nas do e-ligi to może być naprawdę różnie. Ale nawet i w takiej sutuacji moim zdaniem trzeba przyjąć całkiem odmienna taktykę. Nie dotyczy to jedynie składu a i całej otooczki wokół tego wszystkiego. O współpracy z mediami i PR juz nie wspomne, bo chyba w tym sezonie to ona sięgnęła dna.
Nam potrzebna jest koncentracja bardziej w dziedzinie hmmmm... "pozawynikowej". Ile już lat niby walczymy o e-ligę (co paradoksalnie było niemożliwe w poprzednim sezonie) i jak się ma do tego frekwencja na stadionie?
Zapomniano o całkiem innym aspekcie sportu żużlowiego. O widowisku! I właśnie na tym bym się skoncentrował się w zbiżającym się sezonie. Pierwsze co, to zrównanie, przystosowanie i wrzeszcie zaoranie tego toru tak by się do jazdy nadawał. Następnie zakontraktowanie walczaków, którzy u nas na torze by gryźli każdy metr toru! (niekoniecznie drogich riderów ciągnących wynik). Reklama, relacja z mediami (co aż raziło), dobra "propaganda" klubowa, taka aby napędzała kibiców. I to wszystko.... Może niektórym nie przypasuje, że byćmoże będziemy musieli walczyć kolejny sezon "o nic" (to tylko moje "widzimisię"
), ale lepiej się z tym pogodzić teraz i nastawić się na to z całkiem innej perspektywy. Czyli piękne widowisko u nas, mijanki, walczena jazda i wreszcie niepokonani nasi zawodnicy wyjeżdżający do prezentacji! Show, muzyka, fajerwerki i nasz "bajeczny" komentator!
A na wyjeździe ... i tak dostalismy w d... jak zawsze.
Podusmowując: Odbudować zaufanie kibiców a zwłaszcza widzów (będzie ciężko), ściągnąć ich na stadion (reklama, relacje z mediami), zrobić widowisko (przyczepny tor i walczeność naszych zawodników) a pźniej nakręcać klimat i brnąc do przodu!
Åatwo powiedzieć, ciężko wykonać. Ja siÄ™ caÅ‚e g***o znam na tym i niewiele wiem, ale byćmoże nie wykonaÅ‚bym tak radykalnych błędów (ale nie znam ich "korzeni").
I to tyle mojej głupiej gadki.
Ps. Hej Mikas gdzie są te zdjęcia!!! Hej Mikas gdzie są te zdjęcia?!!! Te ze Staleczka zdjęcia!!!
Nam potrzebna jest koncentracja bardziej w dziedzinie hmmmm... "pozawynikowej". Ile już lat niby walczymy o e-ligę (co paradoksalnie było niemożliwe w poprzednim sezonie) i jak się ma do tego frekwencja na stadionie?
Zapomniano o całkiem innym aspekcie sportu żużlowiego. O widowisku! I właśnie na tym bym się skoncentrował się w zbiżającym się sezonie. Pierwsze co, to zrównanie, przystosowanie i wrzeszcie zaoranie tego toru tak by się do jazdy nadawał. Następnie zakontraktowanie walczaków, którzy u nas na torze by gryźli każdy metr toru! (niekoniecznie drogich riderów ciągnących wynik). Reklama, relacja z mediami (co aż raziło), dobra "propaganda" klubowa, taka aby napędzała kibiców. I to wszystko.... Może niektórym nie przypasuje, że byćmoże będziemy musieli walczyć kolejny sezon "o nic" (to tylko moje "widzimisię"
Podusmowując: Odbudować zaufanie kibiców a zwłaszcza widzów (będzie ciężko), ściągnąć ich na stadion (reklama, relacje z mediami), zrobić widowisko (przyczepny tor i walczeność naszych zawodników) a pźniej nakręcać klimat i brnąc do przodu!
Åatwo powiedzieć, ciężko wykonać. Ja siÄ™ caÅ‚e g***o znam na tym i niewiele wiem, ale byćmoże nie wykonaÅ‚bym tak radykalnych błędów (ale nie znam ich "korzeni").
I to tyle mojej głupiej gadki.
Ps. Hej Mikas gdzie są te zdjęcia!!! Hej Mikas gdzie są te zdjęcia?!!! Te ze Staleczka zdjęcia!!!
śliwek pisze:Może wreszcie ktoś mi powie jak sie zapisać do klubu kibica????![]()
![]()
![]()
Fanklub ma swoja strone www - szukajcie a znajdziecie [polecam google.pl]
Nawet jesli Kuciapa nie bedzie rozchwytywany, nie zatrzymaja go w Rzeszowie i zdarzy sie wiele nieszczesc to chyba logiczne, ze wybierze kontrakt pewny, dajacy mu starty i pieniadze - i najlepiej kase na przygotowanie do sezonu [badz wyjazd na Kanary:P]. Nie bedzie padal na kolana przed potega Koziolka i podpisywal u nas warszawskiego i laskawie czekal - damy mu pojechac czy moze odrzucimy go do II ligi niczym wykorzystana maloletnia kochanke. Pojdzie tam gdzie dadza mu pewny cieplutki i chrupiacy chlebek - a taki klub sie znajdzie na 100%. Jak nie Rzeszow to zawsze sa Gdanski, Poznanie [po awansie szukajace wzmocnien] czy nawet II ligowcy ze wschodu, ktorzy ponoc placa pewniej i lepiej niz nasze kluby.
Rozumie, ze to tylko propozycja ale wyjatkowo nieprzemyslana i nierealna.
Jesli mamy gdzies wydawac kase na tej klasy polskiego seniora to trzeba trzymac Jacka. Raz, ze w elidze bedzie mu trudno o miejsce [jesli dalej bedzie mozna zatrudniac obco bez limitow] dwa, ze ma on inne atuty poza sama jazda [doswiadczenie, obycie z naszym torem, znajomosc trenerki, umiejetnosci tunerskie].
Pozdrawiam
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
śliwek
Gonzqu przeciez zarejstrowac na forum moze sie kazdy, a to że dostęp do działu fanklubowego mają tylko osoby należące do Fan Klubu to juz zupełnie co innego
A jeśli ktoś chce należeć do Klubu Kibica to powinien szukac Norbiego
P.S. Aby zapisac sie do Fan Klubu trzeba najpierw przyjsc na jakieś sobotnie spotkanie a potem to zależy jak rozwinie sie sytuacja...
Można też np. pojechać z nami do Krosna, po wyjazdach kilka osób na wstąpienie do FK sie zdecydowało...
A jeśli ktoś chce należeć do Klubu Kibica to powinien szukac Norbiego
P.S. Aby zapisac sie do Fan Klubu trzeba najpierw przyjsc na jakieś sobotnie spotkanie a potem to zależy jak rozwinie sie sytuacja...
Można też np. pojechać z nami do Krosna, po wyjazdach kilka osób na wstąpienie do FK sie zdecydowało...