Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Koper
Trener
Kontakt:

#202 Postautor: Koper » 24 lipca 2006, o 01:45

dlatego pogadajmy o stadionie ;) czy wiadomo cos o tym jakie sa teraz obecnie szanse na zmiane w tym projekscie?

śliwek

#203 Postautor: Å›liwek » 24 lipca 2006, o 08:16

Gonzo pisze:Żeby mieć dostęp do forum Fan Klubu musisz być jego członkiem.
Nie wiem czy istnieje jeszcze Klub Kibica do którego tak usilnie chcesz się zapisać.

EEEE czym właściwie różni się klub kibica od fanklubu,bo nie wiem :oops: :oops: :oops:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#204 Postautor: bkapusta » 24 lipca 2006, o 08:36

śliwek pisze:
Nie wiem czy istnieje jeszcze Klub Kibica do którego tak usilnie chcesz się zapisać.

EEEE czym właściwie różni się klub kibica od fanklubu,bo nie wiem :oops: :oops: :oops:

Klub Kibica to poprostu inna organizacja niz Fan Klub.

KK mial koszulki z logiem "Real" [chyba:P], zajmowal sie pasaniem stadionowej kozy i o ile mnie pamiec nie myli powstal pierwszy. Czolowa postacia tej organizacji byl Norbi. Wiecej nie wiem bo ich nie znam. Raz w zyciu z nimi rozmawialem ;-) Ostatnio czlonkowie KK przeszli do podziemia i nie sa aktywni, widoczni na trybunach ;-)

FK ma swoje korzenie w tym forum [tu padla propozycja, tu temat sie rozwinol]. Zajmuje sie organizacja oprawy, zorganizowal akcje "koszulki" oraz "szaliki" [przy czym ta druga zostala oceniona pozytywnie przez niezaleznych obserwatorow, natomiast organizator akcji "koszulki" zostal ponoc ukamieniowany przez zniecierpliwiony tlum], organizuje wyjazdy na mecze oraz klub dyskusyjny w barze TQ ;-) Czlowe postacie to znani uzytkownicy tego forum - poznac mozna ich po masonskich fartuszkach ceremonialnych oraz logo FK w sygnaturze.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#205 Postautor: mikas » 24 lipca 2006, o 10:14

bkapusta pisze:
[...] i o ile mnie pamiec nie myli powstal pierwszy[... ]

Oj chyba Cie pamiec myli jednak ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#206 Postautor: bkapusta » 24 lipca 2006, o 10:14

mikas pisze:
bkapusta pisze:
[...] i o ile mnie pamiec nie myli powstal pierwszy[... ]

Oj chyba Cie pamiec myli jednak ;)

Mozliwe, nie upieram sie ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#207 Postautor: Metalliczny » 24 lipca 2006, o 11:36

bkapusta pisze:
śliwek pisze:

Klub Kibica to poprostu inna organizacja niz Fan Klub.

KK mial koszulki z logiem "Real" [chyba:P], zajmowal sie pasaniem stadionowej kozy i o ile mnie pamiec nie myli powstal pierwszy. Czolowa postacia tej organizacji byl Norbi. Wiecej nie wiem bo ich nie znam. Raz w zyciu z nimi rozmawialem ;-) Ostatnio czlonkowie KK przeszli do podziemia i nie sa aktywni, widoczni na trybunach ;-)

FK ma swoje korzenie w tym forum [tu padla propozycja, tu temat sie rozwinol]. Zajmuje sie organizacja oprawy, zorganizowal akcje "koszulki" oraz "szaliki" [przy czym ta druga zostala oceniona pozytywnie przez niezaleznych obserwatorow, natomiast organizator akcji "koszulki" zostal ponoc ukamieniowany przez zniecierpliwiony tlum], organizuje wyjazdy na mecze oraz klub dyskusyjny w barze TQ ;-) Czlowe postacie to znani uzytkownicy tego forum - poznac mozna ich po masonskich fartuszkach ceremonialnych oraz logo FK w sygnaturze.

Spadłem z krzesła :D :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

śliwek

#208 Postautor: Å›liwek » 24 lipca 2006, o 12:08

A co powiecie na Grześka Rempałe?Wiem,zaraz sie zaczną głośy,że to emeryt i że nie jeździł cały sezon,ale można zaryzykować,jakby solidnie przepracował zime...Np.Hućko nie jeździł w ogóle rok temu,a teraz sie przyłożył,trenował zimą i przywoicie sobie radzi w barwach Orła.

Czarek
Trener

#209 Postautor: Czarek » 24 lipca 2006, o 12:14

A ja się zastanawiam na jakiej podstawie typujecie skład na przyszły sezon skoro nie macie pojęcia w jakiej kondycji finansowej (sponsorzy) będzie klub?
Przed obecnym sezonem wiedzieliśmy, że klub ma się pod tym względem średnio (Ostrów i Zielona miały bardzo dobre budżety) i tak typowaliśmy, a teraz...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

śliwek

#211 Postautor: Å›liwek » 24 lipca 2006, o 12:19

14.A po co ci to :?: :?:
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2006, o 12:19 przez Å›liwek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#212 Postautor: bkapusta » 24 lipca 2006, o 12:19

Nie no sliwek blagam Cie przestan. Przestan! :twisted: :twisted: :twisted:
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#213 Postautor: Gelo » 24 lipca 2006, o 13:30

Huszcza,Burza,Staszek,Baran,Kuciapa, G.Rempała - typuje śliwek lat 14. I wszystko jasne...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#214 Postautor: Łoptymista » 24 lipca 2006, o 13:35

bkapusta pisze:Nie no sliwek blagam Cie przestan. Przestan! :twisted: :twisted: :twisted:

Zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Koles ma swoje przemyslenia o żużlu to niech pisze. Ja jego posty w tym temacie czytam w calosci i z wyjatkowa uwaga. Przynajmniej jest ktos kto ma bardzo kreatywne podejscie do zagadnienia budowy skaladu na sezon 2007.
TZ 2007 era vulgaris:
1. G Rempala
2. M. Hucko
3. ????

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#215 Postautor: kdsz » 24 lipca 2006, o 13:36

Zostawcie chłopaka. Przynajmniej potrafi budować zdania w języku polskim, a to nie jest reguła w przypadku młodych użytkowników forum.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#216 Postautor: Gelo » 24 lipca 2006, o 13:37

Nędzna to pociecha ;)

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#217 Postautor: czaszka » 24 lipca 2006, o 13:38

Gelo pisze:Huszcza,Burza,Staszek,Baran,Kuciapa, G.Rempała - typuje śliwek lat 14. I wszystko jasne...

Gelu, z Kuciapą jeszcze nie wiadomo, bo ma przyjść na kontrakt warszawski, a czy zostanie zależy już od jego formy na treningach :lol: A co do Śliwka, już był kiedyś Śliwa na forum i wyskakiwał z podobnymi tekstami, zapewne to ten sam :lol:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#218 Postautor: bkapusta » 24 lipca 2006, o 13:40

Łoptymista pisze:
bkapusta pisze:Nie no sliwek blagam Cie przestan. Przestan! :twisted: :twisted: :twisted:

Zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Koles ma swoje przemyslenia o żużlu to niech pisze. Ja jego posty w tym temacie czytam w calosci i z wyjatkowa uwaga. Przynajmniej jest ktos kto ma bardzo kreatywne podejscie do zagadnienia budowy skaladu na sezon 2007.
TZ 2007 era vulgaris:
1. G Rempala
2. M. Hucko
3. ????

Pod 3 to Kuciapa jesli sie wykaze [bo bedzie na warszawskim] a jesli nie to go zrobimy w wala i wypozyczymy do Pily.

A tak na serio to w jego interesie jest zaprzestanie produkowania takich rewelacji. Najpierw najlepiej poczytac, poznac tematyke, zdobyc wiedze - i z czasem wypowiadac sie coraz wiecej :) Mlody jest - niech sie przedewszystkim uczy. ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

śliwek

#219 Postautor: Å›liwek » 24 lipca 2006, o 14:46

Nie wcale nie mowiłem żeby Hućkę ściągnąć.Tylko powiedziałem że zawodnik
może chyba jeździć skutecznie po roku żużlowej banicji.No i to byłaby tylko alternatywa,żebyśmy mieli jakąś przyzwoitą rezerwę/w przypadku nie pozyskania sponsora pierwszą linię.I podziękowania dla Łoptymisty.A w zeszłym memoriale to co źle jeździli Huszcza czy Burza??A zresztą Kuciapa i Baran chyba prędzej do nas przyjdą niż jak niektórzy pisali Baliński,Gapa,Słaboń,Węgdzyk , Jędrzejak świderski albo niektórzy się łudzą że wiltshire przyjdzie akurat do nas po takim sezonie....To co sie mnie czepiacie :P.A i do wiadomości czachy:nie to nie ja miałem nick śliwa.

Shack
Administrator

#220 Postautor: Shack » 24 lipca 2006, o 17:37

Gelo pisze:Huszcza,Burza,Staszek,Baran,Kuciapa, G.Rempała - typuje śliwek lat 14. I wszystko jasne...

zaraz Zalewa przeczyta i napisze w kolejnym LSE, poprze go Berej i Jędrej i znow dwie strony sie zapełni.

śliwek

#221 Postautor: Å›liwek » 24 lipca 2006, o 18:37

Co sie naśmiewasz??To są przynajmniej zawodnicy w naszym zasiegu finansowym chyba.Może są słabsi od tych których ty podałeś do składu,ale już widzę jak Wiltshire po całkiem niezłym sezonie przyjdzie do I ligi.Po pierwsze chyba prędzej gdzieś do e-ligi pojdzie(jeśli w ogóle w polsce będzie jeździ).Jeśli iść twoim tokiem rozumowania to ja sądzę,że ściągniemy sobie Richardssona(założe się,że będzie się chciał marnować w pierwszej lidze :twisted: )zresztą w tygodniku mowił że sie w cz-wie dobrze czuje,wiec nie wiem skad głosy,żeby do nas przyszedł.Widziałem też pomysł z Andersenem spadłem z krzesła.... :D .W każdym razie jak już mówiłem co sie czepiasz moich typów skoro sam dajesz może mocniejszy skład,ale nierealny.(Karlssona jakoś nie widzę w Lublinie i wątpię,żeby do nas przyszedł)A Kylmaekorpi jeśli się dobrze orientuje ma kontrakt ze staleczką na dwa lata,bo było wiele koncepcji,aby jego ściągnąć,a wątpię żeby Stal go oddała,przynajmniej przy obecnych przepisach,a sądzę że jeśli już to władze wycofają koncept jazdy zagraniczniaków pod 6,7 i ewentualnie 8.Może byśmy ściągnęli Roberta Księżaka? 8)

Mój skład(przy ewnetualnym zakazie występowania zawodnika zagranicznego na pozycji juniora)

1.Knapp
2.Burza
3.Brhel
4.Shields
5.Rempała
6.Klimek
7.Księżak :lol:
8.hmmm tu nie za bardzo mam koncept... Tomicek?

Rezerwa:
Jeleń
Michaluk
Polak
Trumiński
Piszcz
I już.Skład w naszym zasięgu i w sumie bez zmian prawie.Ew możnaby sie postarać o Maxa albo Ferjana.W kazdym razie takiego lidera który by zespół pociągnał.Możnaby Ruuda,ale po takim sezonie to chyba nie tylko my będziemy mieli na niego chrapkę,tak samo z Janssonem.

A i tu są punkty ze spotkań ligowych Burzy jak jeszcze jeździł w pierwszej lidze bym napisał daty i drużyny,ale kto by to czytał...
Burza 2
Burza 8
S. Burza 5
Burza 10+2
Tarnów S. Burza 11
Burza 0
Burza 6+1
Burza 9+1
Burza 0
szczegóły
Burza 14+1
Burza 0
S. Burza 6
Burza 8+4
Burza 7
Burza 10+1
Burza 12+1
Burza 10+2
S. Burza 7
Burza 10
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2006, o 18:57 przez Å›liwek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#222 Postautor: boxing » 24 lipca 2006, o 18:52

Mam wrazenie, ze sliwek od niedawna ma latwiejszy a moze nawet regularny dostep do internetu - stad spora aktywnosc i propozycje kadrowe pisane troche na chybil-trafil, szybko, co pomyslane - to zaraz napisane na forum. Stad propozycja Barana, ktory 2 razy nas wystawil do wiatru i ktory jest zuzlowa miernota. Kandydatury Grzegorza Rempaly tez nie biore na powaznie. Do tego samego worka sliwek wrzucil Kuciape. Jeszcze niedawno Kuciapa byl pierwszoligowym pewniakiem, teraz przezywa chyba najgorszy sezon w swojej karierze. Mielismy w ostatnich latach przypadki zuzlowego odrodzenia (przynajmniej na jeden sezon) - tacy zawodnicy jak Drabik czy Sawina po slabszym sezonie potrafili wracac do duzego extraligowego scigania. Mielismy tez przypadki rowni pochylej - Bajerski od kilku lat stacza sie na zuzlowe dno. Jak bedzie w przypadku Kuciapy? Szczerze mowiac nie wiem, nie mam pomyslu, jak potocza sie losy Kuciapy w sezonie 2007. Ale o ile o Baranie czy G.Rempale nawet bym nie pomyslal, o tyle Kuciapy przynajmniej teoretycznie na etapie papierowych rozwazan bym nie przekreslal. Stawiam jednak, ze zostanie w Rzeszowie - szczegolnie, jezeli wejdzie przepis o minimalnej liczbie Polakow w skladzie.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#223 Postautor: Portek » 24 lipca 2006, o 19:13

śliwek pisze:Jeśli iść twoim tokiem rozumowania to ja sądzę,że ściągniemy sobie Richardssona

Nie Richardssona tylko Karlssona. Gelo jest fanem fanem Petera i to jego chciałby oglądać w Lublinie. Jezeli bylibyśmy w stanie któregoś z nich zakontraktowac na nowy sezon to jest mi obojętne ktory z nich zlozylby podpis. Ktoryby nie podpisal to i tak bede sie cieszyl.

pozdrawiam.

śliwek

#225 Postautor: Å›liwek » 24 lipca 2006, o 19:32

sting126 pisze:A ja zdecydowanie bardziej wolalbym Petera. Richardson podczas DPS potwierdzil,ze jedzie dobrze tylko jesli wygrywa starty. Oczywiscie Karlsson tez nie jest typem walczaka i z reguly dowozi do mety pozycje jaka uzyska po wyjsciu z pierwszego luku, ale ma ta przewage, ze wyjscia spod tasmy wychodza mu zdecydowanie czesciej niz Anglikowi.

Jeszcze odnosnie Wiltshire'a. Chyba Gawrzyk wczesniej pisal,ze on bedzie umieral tylko za Australie i moze byc powtorkaz Louisa. Tyle tylko,ze Chris nawet za Anglie nie za bardzo chial umierac podczas finalu SWC, jezdzac pasywnie i bez wyrazu. Przez cale zawody udala mu sie jedna akcja kiedy minal Lindgrena i to dlatego,ze ten popelnil blad. Powtorze jeszcze raz - dla mnie Todd to znakomity pomysl na nastepny sezon.

Powtórzę po raz kolejny:Czy wy naprawde sądzicie,że Wiltshire przyjdzie do nas??Ja sądzę że chyba raczej jeśli już wybierze się do najwyższej klasy rozrywkowej.Oczywiście nie mowie że to zły pomysł,tylko mi się to wydaje nierealne.A co do tego,że Karlssonowi częściej się udaje dobrze startować,to jakoś tego nie widać.Po pierwsze Lee miał lepszą średnią w 2003 niż Karlsson w 2003,2004,2005 i prawdopodobnie 2006.No i porównajmy:Teraz Lee jeździ w e-lidze,a Peter(nie wiem czemu :roll: )jeździ w pierwszej.Poza tym Lee jeździ w Grand Prix.Może nie jeździ tam jakoś fantastycznie,ale sama jazda tam o czymś świadczy(no może pomijając Protasiewicza :wink: )No i wielu twierdzi,że Karlsson to taka maszynka do robienia punktów,jeździ indywidualnie i nie identyfikuje się z drużyną,za to są głosy,że Lee to lustrzane odbicie Petera.Jednak jeśli ktoś z tej dwójki miałby przyjść do Lublina,to chyba prędzej Peter,bo Lee raczej nie odpadnie z GP.GKSŻ pewnie nie zmieni przepisu o zakazie jazdy takowych zawodników w pierwszej lidze,oraz powtórzę to co Richardsson mowił w tygodniku,że w cz-wie jest świetna atmosfera i chętnie by tu został.Więc podajcie mi chociaż jeden powód dla którego Lee miałby zejść o klasę niżej.