David Norris
Ja myślę, że jednak się spokojnie dogadali. Louisowa współpracująca z klubem z Rzeszowa ma dobre kontakty w Anglii i myślę, że udało się im przekonać Norrisa do startu w niedzielę (i ewentualnie w kolejnych meczach).
A to, że nasz klub prowadzony przez dyletantów można robić w ptaka to już się chyba wszyscy przyzwyczailiśmy.
A to, że nasz klub prowadzony przez dyletantów można robić w ptaka to już się chyba wszyscy przyzwyczailiśmy.
Dziwnym posunieciem ze strony działaczy marmy byłoby postawienie na zawodnika, który nie jest poważnie zainteresowany rywalizacją w Polsce. Nie mówiąc o przygotowaniu sprzętowym. Ewentualne pożyczanie silników też nic nie gwarantuje. Patrz Chris Louis [loui], który podobno dysponowal odpowiednimi silnikami a jazdę w Polsce traktował jako wyprawę turystyczną na dziki wschód.
-
meridol
Jakbyśmy wszyscy o wszystkim wiedzieli to po cholerę by było pisac między sobą o czymkolwiek
A tak forum jest doskonałym źródłem informacji, trzeba tylko oddzielić ziarno od plew i pewne informacje podzielić przez 2 a nawet 4 i już 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
meridol
W Ostrowie tez odmówił startu.
za: http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=147954
Głośno w ostatnim czasie było o zakontraktowaniu Gary Havelocka czy Davida Howe...
- Ja wiem, że takie spekulacje byÅ‚y, zawsze czÅ‚owiek szuka jakiejÅ› alternatywy. Tego wszystkiego, żeby czegoÅ› nie przegapić i co mogÅ‚oby nam ewentualnie pomóc w odniesieniu sukcesu. Prawda jest taka, że poza trzema Anglikami czyli Havelockiem, Howe i Norrisem, którzy majÄ… podpisane kontrakty w Polsce, a którzy do tej pory nie wystartowali to już wiÄ™cej jakichÅ› specjalnych możliwoÅ›ci nie ma, żeby kogoÅ› wypożyczyć. Jak siÄ™ zaprezentowaÅ‚ Gary Havelock widzieliÅ›my na ÅaÅ„cuchu Herbowym i wielkich nadzieji w tym momencie z jego osobÄ… nie należaÅ‚oby wiÄ…zać. David Norris nie jest zainteresowany startami w Polsce, co oÅ›wiadczyÅ‚ w rozmowie telefonicznej.
za: http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=147954