Gelo pisze: mnie naprawde nie kręci oglądanie wybrakowanego składu ale nie widzę sensu ściagania Śwista.co Ci da że zobaczysz w jakiej jest formie o ile postawa w takim meczu moze wogóle coś pokazać,przecież to ostatni mecz sezonu,mecz o nic,ze słabym przeciwnikiem.
Dwa punkty na zakonczenie sezonu.
A jeszcze przed chwilą pisałes że chcesz sprawdzić w jakiej formie jest Świst. A teraz już zakładasz że jest w dobrej formie
A może akurat będzie w tak beznadziejnej formie jak w pierwszych spotkaniach tego sezonu (przypomne tylko z Krosnem u siebie 4 pkt ) że jego przyjazd nam wcale tych dwóch punktów nie zapewni
Wiem wiem Ty takiej ewentualności nie bierzesz nawet pod uwagę, bo chodzi głównie o to żeby potwierdzic Twoje słowa które pisałeś wczesniej na forum o niesłuszności odstawienia Śwista od składu i o przydatności tego zawodnika na następny sezon w naszym klubie
Jednak powiedzmy sobie szczerze nawet jakby Świst walnął komplet na zawodnikach z Grudziądza to nie będzie to zadnym wyznacznikiem jego formy skoro ostatnio i Knapp i Brhel i Rempała i Jeleniewski robili na Grudziądzu komplety lub do kompletu brakowało im jednego czy dwóch punktów. Nie da nam to odpowiedzi na pytanie czy jest w lepszej formie od tych zawodników i czy zasługuje na miejsce w składzie na następny sezon np. w miejsce takiego Knappa czy Rempały.
Pomijam juz nawet kwestie że wyciąganie wniosków co do formy zawodnika po jednym meczu nie jest najlepszym pomysłem.