Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#126 Postautor: wojtas » 13 września 2006, o 20:49

Apocalips pisze: Motor to nie tylko chuligani i zadymiarze, a tak niestety w ostatnim czasie jest postrzegany.

Grzesiek juz o tym pisal. Motor jest tak radosnie postrzegany i z takim entuzjazmem przyjmowany na stadionach Polski, ze "korzystaja" na tym rowniez kibice zuzlowi. Swoja renome juz sobie wyrobili i smiem twierdzic ze tego juz sie nie da naprawic wzorowym kibicowaniem i usmiechem na twarzy. W kazdej grupie jest wielu kibicow normalnych i wielu zadymiarzy. Kwestia tego ktorych jest wiecej.
Obrazek

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#127 Postautor: jataman21 » 13 września 2006, o 20:57

dilucio chłopcze... fantazjujesz to Ty wieczorami pod kołderką oglądając TVN Turbo po godzinach, a moich postów w taki sposób nie podważaj bo wiem co mowię, chętnie sie z Tobą załozę i nawet doprowadzę do takiego spotkania z tym chłopakiem. Już innych błędów czepiać się nie możesz jak literówek??
Jesteś żałosnym dzieciakiem który zaczyna się już robić nudny.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#128 Postautor: Hans » 13 września 2006, o 21:17

Jak Motor mógłby nie grać w Zamościu chłopcze :!: :?:
Przecież stadion Hetmana jest przystosowany do gry w 2 lidze.
Chyba piłką interesujesz się od niedawna,bo przecież jeszcze kilka sezonów temu (chyba 3,4 ) Górnik grał razem z Hetmanem w II lidze, wiec przymknij się chłopcze jeśli nie wiesz :twisted: :wink: :P

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#129 Postautor: dilucio » 13 września 2006, o 21:21

Hans pisze:Jak Motor mógłby nie grać w Zamościu chłopcze :!: :?:
Przecież stadion Hetmana jest przystosowany do gry w 2 lidze.
Chyba piłką interesujesz się od niedawna,bo przecież jeszcze kilka sezonów temu (chyba 3,4 ) Górnik grał razem z Hetmanem w II lidze, wiec przymknij się chłopcze jeśli nie wiesz :twisted: :wink: :P

prosze wyjdz juz...

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#130 Postautor: Hans » 13 września 2006, o 21:24

Myślę, żę to ciebie proszą wszyscy o wyjśćie, bo wypisujesz jakieś fakty wyssane z palca- jakbyś był znawcą tematu(w co nie wątpię). :wink: 8)

Skończmy tą wymianę pogladów :wink: - temat football w Europie jest w dziale Inne :wink: :wink: :lol:

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#131 Postautor: dilucio » 13 września 2006, o 21:25

jataman21 pisze:dilucio chłopcze... fantazjujesz to Ty wieczorami pod kołderką oglądając TVN Turbo po godzinach, a moich postów w taki sposób nie podważaj bo wiem co mowię, chętnie sie z Tobą załozę i nawet doprowadzę do takiego spotkania z tym chłopakiem. Już innych błędów czepiać się nie możesz jak literówek??
Jesteś żałosnym dzieciakiem który zaczyna się już robić nudny.

niestety nie mam tvn turbo ale widze ze ty doskonale wiesz co i jak...

pozdrawiam

szakes
Szkółkowicz

#132 Postautor: szakes » 13 września 2006, o 21:49

spotkajcie sie dajcie sobie po razie i skonczcie z ta klotnia, wiadomo ze to forum i kazdy moze wyrazac swoje poglady, ale chyba troszke przesadzacie
i wrocmy w koncu do tematu :!:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#133 Postautor: Pils » 13 września 2006, o 21:57

jataman21 pisze:Apocalips chodzi o to że Motor już wchodzi od dawien dawna i jakość wejść nie może. Byłem na kilku meczach motoru i szczerze Ci powiem, że więcej tam kopaniny niż gry. Przestałem się już interesować nawet wynikami motoru jak w zeszłym sezonie mój kolega postanowił się zapisać do motoru a 2 tygodnie po zapisaniu zadebiutował w meczu... a grał... z nami czasami wychodzilismy przed bloki i własnie na takim poziomie osiedlówki jest 3 liga.
2 strona medalu to jakby Motor rzeczywiście awansował to niestety mógłby to być koniec żużla w naszym mieście, dlatego moze i nie elegancko ale wolę niech się bawią w tej 3 lidze...
Mamy w końcu górnik łęczną i narazie wystarczy.

Buhehehehehe.To może i ja się pójdę zapiszę,wkońcu 5 lat trenowałem w klubie to może po tygodniu już zagram.
Czy Ty wogóle masz pojęcie o czym piszesz???Zapisać to się można do drużyny młodzików a nie do zespołu występującego w trzeciej lidze.

Podaj nazwisko tego kolegi.Może być na priv

Awatar użytkownika
jataman21
Senior