Nie wnikam w słusznośc protestu ostrowian jedynie chce pokazac ze czasami nawet "zielony stolik" może byc uczciwszy
Nasi rywale w sezonie 2006
Jataman tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=YBH1Aro-IWE wynik tez poszedł w swiat i rozstrzygnał sie na boisku, tylko czy ten wynik jest uczciwy czy moze uczciwiej byłoby zweryfikowac go przy zielonym stoliku
Nie wnikam w słusznośc protestu ostrowian jedynie chce pokazac ze czasami nawet "zielony stolik" może byc uczciwszy
jataman21 pisze:JAG, nie żartujmy... te powody są co najmniej naciągane... szczególnie ten 2. Ostrów łapie się czego może i to własnie oni chcą przy zielonym stoliku zmienić wynik, wynik rozstrzygnął się na torze i poszedł w świat.
Pozdrawiam
Jataman nie byłam ,nie widziałam.
jestem jednak zdecydowaną przciwniczką jakichkolwiek przekrętów dlatego jeśli takowe były należy to wyjasnić.
pozdr:)
Odpoweidz jest prosta: Peter Karlsson jest i tak najlepszym zawodnikiem na swiecie (w klasie oldboyow to juz w ogole) i to tylko calkowity przypadek, ze co roku daje dupy w najwazniejszych meczach sezonu 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]