Nie wnikam w słusznośc protestu ostrowian jedynie chce pokazac ze czasami nawet "zielony stolik" może byc uczciwszy
Nasi rywale w sezonie 2006
Jataman tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=YBH1Aro-IWE wynik tez poszedł w swiat i rozstrzygnał sie na boisku, tylko czy ten wynik jest uczciwy czy moze uczciwiej byłoby zweryfikowac go przy zielonym stoliku
Nie wnikam w słusznośc protestu ostrowian jedynie chce pokazac ze czasami nawet "zielony stolik" może byc uczciwszy
jataman21 pisze:JAG, nie żartujmy... te powody są co najmniej naciągane... szczególnie ten 2. Ostrów łapie się czego może i to własnie oni chcą przy zielonym stoliku zmienić wynik, wynik rozstrzygnął się na torze i poszedł w świat.
Pozdrawiam
Jataman nie byłam ,nie widziałam.
jestem jednak zdecydowaną przciwniczką jakichkolwiek przekrętów dlatego jeśli takowe były należy to wyjasnić.
pozdr:)
Odpoweidz jest prosta: Peter Karlsson jest i tak najlepszym zawodnikiem na swiecie (w klasie oldboyow to juz w ogole) i to tylko calkowity przypadek, ze co roku daje dupy w najwazniejszych meczach sezonu 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No juz nie przesadzajmy. Akurat w tym roku Karlsson mial zero wplywu na wynik barazow.
Dzisiaj zrobil 6 punktow i bylo to na poziomie calej druzyny Ostrowskiej. Tylko Ferjan pojchal wyraznie lepiej, ale tak to juz jest. Natomiast w meczu w Ostrowie, akurat Peter nie zawiodl i chyba tylko szaleniec powie, ze przez niego KM przegral baraze
. Tak samo jak tylko szaleniec powie, ze sprzedal mecz, bo zadajmy sobie podstawowe pytanie: po kiego grzyba mialby go Apator kupowac?
Dzisiaj zrobil 6 punktow i bylo to na poziomie calej druzyny Ostrowskiej. Tylko Ferjan pojchal wyraznie lepiej, ale tak to juz jest. Natomiast w meczu w Ostrowie, akurat Peter nie zawiodl i chyba tylko szaleniec powie, ze przez niego KM przegral baraze
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Tez jestem przekonany, ze Peter nie sprzedal tego meczu. Chodzi tylko o jego postawe. Tak jak zawsze Gelo powtarza, ze lubi zawodnikow, ktorzy potwierdzaja swoja klase w najwazniejszych momentach, tak samo ja uwazam, ze klasowy zawodnik powinien potwierdzac swoja klase takze w mniej waznych chwilach. Ale mam nadzieje, ze ta dyskusja nie ma zbyt wielkiego sensu, gdyz ja do zwolennikow Petera-Koziolka nie naleze.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Apocalips pisze:Wydawałoby się słabszy Ferjan robi 10 pkt w tym samym meczu wygrywając dwa biegi... Ale fakt faktem E-Liga to nie miejsce dla Okularnika. Chciałbym również poznać opinię Gela na ten temat. Halo halo Gelu ?
Odpowiedz jest bardzo prosta - w zasadzie juz kilar odpowiedzial nad Twoim postem. Peter to zawodnik na pierwsze miejsce w I lidze. Ale Ekstraliga to zupełnie inna bajka - dla niego również. Jak widać on też zdaje sobie z tego sprawę skoro od kilku lat tam się nie pcha. Cudów nie ma - jest zawodnikiem spoza Grand Prix i to widać na torze ekstraligowca - nawet słabego.