Skład na sezon 2007
- ahuramazda
1.Kosciuch / Suchecki
2.Sledz/ Jacek Rempala
3.Jensen/ Marcin Rempała
4.Jeleniewski/ Czerwinski
5.Nermark/ Karlsson
6.Podzuks/ Tomicek
7.Hansen/ /Hansen
8.Stachyra/ Alden
Wiesz w ogóle co piszesz?? Co ma wspólnego Jeleń z Czerwińskim albo Karlsson z Nermarkiem... stary czy Ty chociaż oglądasz zużel w telewizji ??
1.Peter Karlsson
2.Dariusz Śledź
3.Jesper Jensen
4.Daniel Jeleniewski
5.Mikael Max
6.Kenneth Hansen
7.Lubos Tomicek
8.Dawid Stachyra
Jak byśmy mieli kase na taki skład to co w tej stawce robi Jeleń ??
Zgadzam sie z toba w 100%
Czy to czat ??
Jak dla mnie to narazie nie ma sensu rozmawiać na temat skład, lepiej założyć temat "marzenia" do czasu jak będzie sponsor(o ile?).
Śmieszy mnie też wielka chęć teraz Jensena u nas... zrobił nam wiele złego, przez niego zawalilismy sezon teraz każdy go pokochał... Rozumiem dobrze pojechał sezon... ale jak patrze na posty tych samych osób sprzed roku a teraz... eh
jataman21 pisze:Śmieszy mnie też wielka chęć teraz Jensena u nas... zrobił nam wiele złego, przez niego zawalilismy sezon teraz każdy go pokochał... Rozumiem dobrze pojechał sezon... ale jak patrze na posty tych samych osób sprzed roku a teraz... eh
to może go nabić odrazu na pal za to co robił w zeszłym sezonie
do jatamana
nie znam sie zbytnio na zuzlu ale interesuje sie troche i napisalem ten sklad jaki bym chcial zeby byl
po lewej sa zawodnicy ktorych bym widzial a ci po prawej to alternatywa w razie gdyby z tymi po lewej nie udalo sie podpisac kontraktow:)
ps. obiecuje ze na przyszlosc sie poprawie i nie bede pisal glupot
pozdrawiam
a wogole niech mi ktos powie jak moge wstawic swoje logo foto albo cos:)
bo tak woogole to gram w rugby i wstawilnbym cos fajnego:)
pozdrawiam
nie znam sie zbytnio na zuzlu ale interesuje sie troche i napisalem ten sklad jaki bym chcial zeby byl
po lewej sa zawodnicy ktorych bym widzial a ci po prawej to alternatywa w razie gdyby z tymi po lewej nie udalo sie podpisac kontraktow:)
pozdrawiam
pozdrawiam
zawodnik6 pisze:do jatamana
pozdrawiam
pozdrawiam
Czyli jednak - polujemy na Nermarka, a jakby nie wyszlo albo nie starczylo budzetu - to ostatecznie mozna pozytywnie zaopiniowac list motywacyjny Petera Karlssona
Tak trzymaj
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Wszelkie informacje znajdziesz we właściwym do tego dziale forum...zawodnik6 pisze:a wogole niech mi ktos powie jak moge wstawic swoje logo foto albo cos:)
pozdrawiam
viewforum.php?f=9
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...