A i jeszcze 3 sponsor KMO to Warka.
Forum nie zawsze kłamie
FREDek pisze:Pozwolę sobie zabrać głos...
Z tego co mi wiadomo, to dla Lubosa na pierwszym planie (co nieustannie podkresla) jest Lublin. Owszem, z Ostrowa Wlkp. dostał "dość dobrą" propozycję, ale nie tylko z Ostrowa. Osobiście wierzę w Pana Siwka i jego koncepcję drużyny na przyszły rok. Gość pokazał, że zna się na rzeczy już nie jeden i nie dwa razy!
ziomal pisze:a jaką on ma koncepcje?? bo nie znam napewno jakąś ma ale bez budżetu odpowiedniego nawet ŚW. Piotr nam nie pomoże potrzebne pieniądze
a co Lubosa to myśle że jeśli damu nawet troche mniej niż Ostrów to pozostanie u nas
Markoni pisze:FREDek pisze:Pozwolę sobie zabrać głos...
Z tego co mi wiadomo, to dla Lubosa na pierwszym planie (co nieustannie podkresla) jest Lublin. Owszem, z Ostrowa Wlkp. dostał "dość dobrą" propozycję, ale nie tylko z Ostrowa. Osobiście wierzę w Pana Siwka i jego koncepcję drużyny na przyszły rok. Gość pokazał, że zna się na rzeczy już nie jeden i nie dwa razy!
A jaką koncepcję drużyny ma pan Siwek?
W TV się wypowiadał, że albo będzie sponsor, albo jakiś sezon przejściowy, albo NIC nie będzie w przyszłym roku.
Moim zdaniem dobra wypowiedź, bo realistyczna i uniwersalna. W takiej sytuacji można mieć milion koncepcji drużyny (tak jak i na tym forum) i co z tego?
I już nie dorabiajmy ideologii do tego przywiązania Tomicka do Lublina, bo takiej kurtuazji wśród żużlowców jest sporo, a fakty transferowe zupełnie inne.
Gelo pisze:Może mi to ktoś przełożyć żebym zrozumiał?