I tak zawodnicy beda nam przechodzic kolo nosa. A to dlatego, ze nie ma pieniedzy w klubie, wiec i nie ma konkretow. Pewnie i Tomicek odejdzie, wiec juz na samym poczatku zostajemy w tyle.
No, ale przeciez sezon transferowy jest dlugi.
Skład na sezon 2007
- Łoptymista
- Trener
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mam pytanie, teraz w tym nowym regulaminie jest zapis, że musi być jeden junior z Polski
Jeżeli odpadł Karlsson trzeba będzie szukać zawodnika, który okaże się strzałem w 10, takim zawodnikiem był Richardson swego czasu. Mam wciąż nadzieje, że obiecany sponsor wkońcu się pojawi. Podawany przeze mnie skład wcześniej uległ trochę przemeblowaniu w związku ze zrodzeniem się różnych spraw ( podpisanie kontraktu przez Karlssona w Ostrowie, odpuszczenie na ten sezon przez Shieldsa ligi polskiej).
Obecnie chciałbym ujrzeć taki skład:
Niels K. Iversen
Magnus Zetterstroem
Jacek Rempała
Dariusz Śledź
Sławomir Drabik
Grzegorz Knapp
Norbert Kościuch
Lubos Tomicek
Kenneth Hansen
Rafał Klimek
Maciek Michaluk
Pozdrawiam
Jeżeli odpadł Karlsson trzeba będzie szukać zawodnika, który okaże się strzałem w 10, takim zawodnikiem był Richardson swego czasu. Mam wciąż nadzieje, że obiecany sponsor wkońcu się pojawi. Podawany przeze mnie skład wcześniej uległ trochę przemeblowaniu w związku ze zrodzeniem się różnych spraw ( podpisanie kontraktu przez Karlssona w Ostrowie, odpuszczenie na ten sezon przez Shieldsa ligi polskiej).
Obecnie chciałbym ujrzeć taki skład:
Niels K. Iversen
Magnus Zetterstroem
Jacek Rempała
Dariusz Śledź
Sławomir Drabik
Grzegorz Knapp
Norbert Kościuch
Lubos Tomicek
Kenneth Hansen
Rafał Klimek
Maciek Michaluk