W kontekscie awansu Ostrowa do extraligi oraz mozliwosci pozyskania przez Lublin slynnego juz sponsora (choc o nieznanej nazwie) z ktorym rozmawia Pan Wojciechowski nie wydawalo sie az tak nierelane. Ja nadal sie zastanawiam jak dalej to wszystko sie potoczy jesli Torun nie dostanie licencji a Ostrow dostanie propozycje startow w extralidze.
Dla kibiców duzej wiary pozostaje wierzyc ze Ostrow propozycje przyjmie, Pan Wojeciechowski rzutem na taśme pomyslnie zakonczy rozmowy ze sponsorem, no i Peter przejdzie na "maly kontrakt" do Lublina:)
Nasi rywale w sezonie 2006
nieczytaliscie o tym zebraniu
biora pod uwage nawet wycofanie z rozgrywek (to chyba o czyms swiadczy-brak kasy
) a niektorzy sie jeszcze lodza ze bedziemy walczyc o e-lige
, niemowie ze nie chodz wiare juz dawno stracilem na tego calego sponsora i na walke o e-lige
zejdzmy na ziemie i spojrzy realnie co sie dzieje wokol nas
zejdzmy na ziemie i spojrzy realnie co sie dzieje wokol nas
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
W Gnieźnie podpisali kontrakt ze sponsorem:
http://www.start.gniezno.pl/index.php?e ... ll&id=1019
http://www.start.gniezno.pl/index.php?e ... ll&id=1019
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Był nawet bardziej zainteresowany niż dogadany już na nami Paweł Staszek?Gawrzyk pisze:jasne. dawno nie widzialem gościa tak zainteresowanego propozycja lubelskiego klubu. gdyby za gadka dość szybko poszly odpowiednie argumenty ($$$) to kto wie kto wie...
Koper pisze:Dla kibiców duzej wiary pozostaje wierzyc ze Ostrow propozycje przyjmie, Pan Wojeciechowski rzutem na taśme pomyslnie zakonczy rozmowy ze sponsorem, no i Peter przejdzie na "maly kontrakt" do Lublina:)
szybciej trafisz 6 w totka
gniezno podpisuje kontrakt ze sponsorem, ostrow, rybnik kontraktuja zawodnikow, a lublin ...
-
Mateusz111
- Junior
szakes pisze:Mateusz111 pisze:Karlsson w Ostrowie![]()
![]()
![]()
![]()
naprawde myslales ze karlsson moglby wrocic do lublina
sa miedzy nami ludzie silnej wiary
A gdzie ja napisalem że myślałem że Karlsson wróci do Lublina?
Poprostu martwi mnie to że inni się wzmacniają, Ostrów pewnie podpisze jeszcze z Tomickiem, Gniezno ma sponsora a u nas nic.
Jak masz słabą wiare to proponuje wyprawe do kościoła
Mateusz111 pisze:szakes pisze:Mateusz111 pisze:Karlsson w Ostrowie![]()
![]()
![]()
![]()
naprawde myslales ze karlsson moglby wrocic do lublina
sa miedzy nami ludzie silnej wiary
A gdzie ja napisalem że myślałem że Karlsson wróci do Lublina?
Poprostu martwi mnie to że inni się wzmacniają, Ostrów pewnie podpisze jeszcze z Tomickiem, Gniezno ma sponsora a u nas nic.
Jak masz słabą wiare to proponuje wyprawe do kościoła
stwierdzilem to po emotikonach jakie dolaczyes do wypowiedzi, czy wiadomo cos o licencji na przyszly sezon dla lublina
-
Danio