Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

#1576 Postautor: papi » 20 listopada 2006, o 21:27

odnosiłem się zarówno do Twojego postu jak i vadika, który stwierdził, że jadąc lubliniakami + obco możemy wejść do 4, o którą walczyć będzie m. in. Gdańsk. Uważam, że sytuacja wyjściowa Lotosu jest i tak niezła, jako jedyni z lidze maja zawodnika z GP, a zaplecze finansowe pozwala im realnie myśleć o górnej części tabeli. Także o Gdańsku chodziło mi również jako ewentualnego kontrkandydata do miejsca wśród 4 najlepszych drużyn 1 ligi :wink:

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#1577 Postautor: K.A.M.I.L. » 20 listopada 2006, o 21:43

W obecnej sytuacji trzeba mocno trzymać kciuki, żeby nasz klub otrzymał licencje. Wierzę w to, że tak się stanie i wystartujemy w 1 lidze. Dopóki jest nadzieja trzeba wierzyć, Harry napisał jest 50 %.
Mam jakieś przeczucie, że żużel w Lublinie przetrwa te trudne chwile. Wydaje mi się, że może to wyjść na dobre. Nie będzie nagonki jak co roku, że walczymy o ekstraligę, nie będzie zbytniej presji i może nieoczekiwanym trafem akurat trafimy ze składem, który skutecznie będzie walczył w 1 lidze. Rynek z tygodnia na tydzień się kurczy, jednak większość zawodników podpisze kontrakty w styczniu. Może nie ci bardzo wartościowi, ale zawodnicy nieobliczalni i tworzący dobre widowisko.
Jeśli wszystko powiedziecie się w klubie i wkońcu zacznie się budowa składu na przyszły rok jako obco coraz bardziej skłaniam się do Charliego Gjedde. Może być strzałem w 10 tak jak Richardson, a stać go na skuteczną jazdę.
Mocno wierzę w osoby odpowiedzialne za utrzymanie lubelskiego żużla przy życiu. Życzę im powodzenia.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1578 Postautor: jataman21 » 20 listopada 2006, o 21:59

:) ale patrząc też z innej strony to można nawet powalczyć o pierwszą czwórke mając przyzwoitego obco:)

Za to ja się z Tobą nie zgodze... Wydaje mi się że nasze swojaki + nawet Crump nie daliby rady o pierwszą 4 zawalczyć, raczej z Gdańskim o 5 miejsce.

A wartościowych zawodników na rynku coraz mniej i tego póki co sie trzymajmy.

Eeeee Mikasek narazie większość to się dogadała niż podpisała... a puki nie ma podpisu to jak wiemy można wszystkiego się spodziewać... Na chwilę obecną jakbyśmy dostali jakiegoś olśnienia i sponsora co raczej nie nastąpi... można spokojnie zbudować zespół który będzie walczył o e-lige. Nie wierze oczywiście w to, ale taka koncepcja istnieje.

jako obco coraz bardziej skłaniam się do Charliego Gjedde

Ma wymagania jak niegdyś Piszcz... ledwo ponad przeciętną a chciałby zarabiać tyle co najlepsi...
ObrazekObrazek

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#1579 Postautor: K.A.M.I.L. » 20 listopada 2006, o 22:06

Ma wymagania jak niegdyś Piszcz... ledwo ponad przeciętną a chciałby zarabiać tyle co najlepsi...

To napisz mi jakie ma wymagania, bo ciekawy jestem. Zobaczymy czy aż takie kosmiczne. Nie porównywałbym go do Piszcza wg mnie jest o wiele lepszym zawodnikiem, ale to moje zdanie.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1580 Postautor: mikas » 20 listopada 2006, o 22:19

Gjedde dogadany w Ostrowie, więc raczej można zapomnieć ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#1581 Postautor: rAdEk23 » 20 listopada 2006, o 22:27

Pomyslmy rozsadnie wszyscy wiedza ze nasz klub ma długi i ze niewiadomo czy wystartuje w lidze,wiec napewno nasi działacze beda chcieli oszczedzic w tym sezonie to raczej bym nieliczył na zawodników typu Gjedde a predzej na zawodników tanszych od niego a pozwalajacych nam na utrzymanie,w tej sytułacj widze taki skłąd.
1.Jakis obco
2.Truminski
3.Piszcz
4.Typowy srednia
5.N.Kosciuch
6.R.Klimek
7.K.Hansen
8.l.hansen
Ten skład powinnien dac nam utrzymanie,ja przynajmniej tak mysle
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2006, o 22:32 przez rAdEk23, łącznie zmieniany 2 razy.
Sipma Lublin :D :D :D

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1582 Postautor: $korzen$ » 20 listopada 2006, o 22:30

jataman21 pisze:Ma wymagania jak niegdyÅ› Piszcz

Skad wiesz ? w kontrakt zagladales ?

maloh
Szkółkowicz

#1583 Postautor: maloh » 20 listopada 2006, o 22:34

jataman21 pisze:można spokojnie zbudować zespół który będzie walczył o e-lige. Nie wierze oczywiście w to, ale taka koncepcja istnieje

możesz podać przykład ?

K.A.M.I.L.
Zawodowiec