Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#126 Postautor: Gelo » 12 października 2003, o 22:52

Jasio Stachyra też jest za mocną dwójką obcokrajowców bo jak to powiedział - może sobie iść na trybuny i śmiejąc się z rywali wypełniać program. Jest w tym coś, tylko skąd na to kasę.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#127 Postautor: Apocalips » 13 października 2003, o 13:58

W magazynie sportowym na TVP3 wczoraj bylo pokozane zakończenie sezonu żużlowego z Lublinie.Było m.in. pare wywiadów i takie tam.Ale wracając do tematu podczas wywiadu z Tomkiem Piszczem, Tomek powiedział bardzo ciekawe i wazne zdanie.A mianowicie "W przyszłym roku spotykamy sie w tym samym sqadzie i walczymy o awans"....Czyzby klub zamierzał zostawić tych seniorów co mamy i poszukac drugiego dobrego obcokrajowca :?: pozdro Apocalips :P
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#129 Postautor: Apocalips » 13 października 2003, o 14:42

Gawrzyk to był twój 800 post.Congratulation :P

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#130 Postautor: $korzen$ » 14 października 2003, o 15:38

Dobra wszystko pieknie spotykamy sie w tym samym skladize bez nowych seniorow tylko szukamy 2 super Obco, ALE CHYBA O CZYMS ZAPOMNIELISCIE mianowicie o KONTUZJACH!!. MAmy obecnie 4 seniorow a niewiadomo co bedize z Jurkiem wiec moze ich byc nawet 3 i wy chcecie miec tylko ich!? co by bylo gdyby znow dopadl nas pech z konuzjami, musielibysmy jechac w skladzie z 2,3 juniorami a jaki dorobek gwarantuje Krzysio Wrona to chyba zdajecie sobie sprawe :lol: . Dlamnie porzadny klub musi miec przynajmniej 5 wartosciowych seniorow lub 4 i 2 swietnych obco, lecz na nich trzeba miec kase nadtym tez trzeba pomyslec.....

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#132 Postautor: Apocalips » 14 października 2003, o 16:29

Gawrzyk pisze:a czy ktos gdzies napisal ze nie bedzie nowych zawodnikow? to chyba oczywiste ze potrzebni beda nowi zawodnicy. a ich liczba zalezy od zapisow w regulaminie.
Racja.Nikt nie mówił że nie powinno być wzmocnień.Była tylko mowa o tym że seniorzy czyli Mordel,Sledz,Piszcz i Knapp zostają w klubie.A wypadało by się wzmcnić 1/2 seniorami no i drugim obco.Wtedy było by tak,że Mordel jedzie na rezerwie w przypadku gdyby byl 1 obco a w przypadku gdyby bylo 2 obco to Mordel nie jedzie w meczu jest w druzynie w razie czyjejs kontuzji(odpukac) a na rezerwie jedzie ktos z trojki seniorow lub jakis nowy senior.Zamotane troche :? Pozdro Apocalips :P

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
mescalito

#133 Postautor: mescalito » 14 października 2003, o 18:03

Osobiście bardzo chętnie w naszym składzie bym widział Dobruckiego ale to chyba mało realny pomysł. :roll:

Kilok

#134 Postautor: Kilok » 14 października 2003, o 20:12

za Sportowymi Faktami
"Jak wynika z wypowiedzi której Gazecie Wyborczej udzielił prezes rybnickiego RKM-u Aleksander Szołtysek w sezonie 2004 nie znajdzie dla siebie miejsca w drużynie Mariusz Staszewski (na zdjęciu) -"Skład będzie oparty na Węgrzyku, Szombierskim i Poważnym, który powinien otrzymać polskie obywatelstwo, a także na Chromiku i Romanku". Mariusz będzie więc prawdopodobnie musiał szukać sobie nowego zespołu, czy będzie nim po rocznej przerwie Stal Gorzów ?"
Ja osobiście chcialbym zeby tym zawodnikiem sie zainteresowali nasi dzialacze.Chociaz jest chimeryczny to jednak umiejetnosci ma i mysle ze bylby duzym wzmocnieniem.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#136 Postautor: Gelo » 14 października 2003, o 23:34

Ja jestem przeciwny tej kandydaturze - od połowy sezonu Staszewski był najsłabszym ogniwem RKM, zresztą w pierwszym meczu u nas też niczego nie pokazał. Są lepsi a jeżeli po nioch się nie sięgnie z braku kasy, to Staszewski nie jest wzmocnieniem na miarę awansu.

Jammal

#137 Postautor: Jammal » 16 października 2003, o 13:48

W ostatnim TŻ jest wywiad z dyrektorem Siwkiem. Powiedział, że klubu nie stać na sprowadzenie Pecyny, Gapińskiego, Miśkowiaka.

Pozdrawiam
Paweł Szalast

Awatar użytkownika
Cavel

#138 Postautor: Cavel » 16 października 2003, o 22:43

Apocalips pisze:Racja.Nikt nie mówił że nie powinno być wzmocnień.Była tylko mowa o tym że seniorzy czyli Mordel,Sledz,Piszcz i Knapp zostają w klubie.A wypadało by się wzmcnić 1/2 seniorami no i drugim obco.Wtedy było by tak,że Mordel jedzie na rezerwie w przypadku gdyby byl 1 obco a w przypadku gdyby bylo 2 obco to Mordel nie jedzie w meczu jest w druzynie w razie czyjejs kontuzji(odpukac) a na rezerwie jedzie ktos z trojki seniorow lub jakis nowy senior.Zamotane troche :? Pozdro Apocalips :P

A dlaczego z Jurka już zrobiłes rezerwowego ????????

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#139 Postautor: bkapusta » 17 października 2003, o 00:14

Cavel pisze:
Apocalips pisze:Racja.Nikt nie mówił że nie powinno być wzmocnień.Była tylko mowa o tym że seniorzy czyli Mordel,Sledz,Piszcz i Knapp zostają w klubie.A wypadało by się wzmcnić 1/2 seniorami no i drugim obco.Wtedy było by tak,że Mordel jedzie na rezerwie w przypadku gdyby byl 1 obco a w przypadku gdyby bylo 2 obco to Mordel nie jedzie w meczu jest w druzynie w razie czyjejs kontuzji(odpukac) a na rezerwie jedzie ktos z trojki seniorow lub jakis nowy senior.Zamotane troche :? Pozdro Apocalips :P

A dlaczego z Jurka już zrobiłes rezerwowego ????????

Piles cos?

A tak na serio to co ma robic Jurek? Ja go bardzo lubie i wogole i moim zdaniem mial duzy talent ale teraz to moze co najwyzej myc motocykle... Mamy walczyc o awans a nie utrzymywac Mordela... Czy ty na serio uwazasz ze Mordel jest wstanie przeskoczyc Sledzia, Piszcza czy nawet Knappa?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
mescalito

#140 Postautor: mescalito » 17 października 2003, o 11:36

*Zakończenie kariery przez Janusza Stachyrę wymusza poszukiwanie przynajmniej jednego zawodnika krajowego. Są kandydaci?

-Są. W grę wchodzi trzech, czterech zawodników.

*Czy mógłby Pan podać ich nazwiska?

-Nie. W doie mediów elektronicznych menedżer przy zdrowych zmysłach nie poda żadnych nazwisk, gdyż na drugi dzień będzie o nim mówiła cała Polska. To może wywołac tylko sztuczne podbijanie ceny i wzrost konkurencji.

*Wobec tego zapytam inaczej, jakich motocyklisów szuka Tż Lublin?

-Młodych wilków albo zawodowców nie schodzących poniżej pewnego poziomu.

*Na internetowej giełdzie wymienia się nazwiska Pecyny, Kościechy, Chrzanowskiego, Gapińskiego ...

-Wszyscy mieli bardzo udany sezon i dlatego na żadnego z nich nas nie stać. Nie dopchamy sie do ich, ale mamy równie interesujące kandydatury.

To fragment wywiadu z Siwkiem i muszę przyznać że zżera mnie ciekawość z kim są teraz prowadzone rozmowy, kim są te młode wilki i zawodowcy nie schodzący poniżej pewnego poziomu

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#141 Postautor: Apocalips » 17 października 2003, o 13:05

Ja podobnie jak mescalito nie moge sie doczekac az oglosza kandydatury zawpdnikow do jazdy w TŻ-cie na przyszly rok.Tak jak Siwek uwazam ze ci wymienieni zawodnicy beda bardzo oblegani nawet przez najepsze kluby E-LIGI.Ciekawe kto moze byc tym mlodym wilkiem??Mirek Jabłoński??Ciekawe.A kto moze byc tym doswiadczonym zawodnikiem??Tego to juz nie wiem bo jest duzoo takich osob podobnie jak tych mlodych wilkow :twisted:
Cavel ja znam Jurka dobrze.Chcialbym oczywiscie zeb mial caly czas srednia biegowa 2.0 ale spojrzmy prawdzie w oczy.Jurek ma przeblyski ale my mamy w przyszlym roku zamiar walczyc o E-Lige a sadze ze Jurek nie bardzo by nam przy tym pomogl :? Zycze Mu jak najlepiej ale jest optymista.Dlatego uwazam ze Jurek w przyszlym roku bedzie/powinien byc taki kolem ratunkowym a nie zawodnikiem pierwszego sqadu ani rezerwowym :( pozdro Apocalips :P

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
mescalito

#142 Postautor: mescalito » 17 października 2003, o 14:37

Jeśli chodzi o Mordela to krzyżyka bym na nim jeszcze nie stawiał (chociaż przyznam że w tym sezonie kilka razy mocno nadwyrężył mój układ nerwowy) warunkiem jest oczywiście przynajmniej taka forma jaką prezentował przed samą kontuzją. Niech sam walczy o miejsce w składzie. Zadanie będzie miał bardzo trudne tym bardziej jeżeli się wzmocnimy ale niech próbuje.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#144 Postautor: $korzen$ » 17 października 2003, o 21:53

Panowie mi bardzo spodobał się Krzysztof Stojanowski. Obecnie jezdzi w 2 lidze i niema co ukrywać tylko się tam marnuje. W ostatnim meczu z Rawiczem zaprezentował się świetnie i toczył wyruwnaną walkę z takimi zawodnikami jak Dym czy Wilson. Myśle że nasi działacze powinni się nim zainteresować!.

Awatar użytkownika
mescalito

#147 Postautor: mescalito » 18 października 2003, o 10:52

Można by się zastanowić jeszcze nad Fierlejem w Łodzi go nie chcą bo im podpadł a jest jeszcze młodym zawodnikiem i w drugiej lidze średnią miał gorszą tylko od B. Pedersena

Awatar użytkownika
Cavel

#149 Postautor: Cavel » 18 października 2003, o 22:30

bkapust pisze:
Piles cos?

A tak na serio to co ma robic Jurek? Ja go bardzo lubie i wogole i moim zdaniem mial duzy talent ale teraz to moze co najwyzej myc motocykle... Mamy walczyc o awans a nie utrzymywac Mordela... Czy ty na serio uwazasz ze Mordel jest wstanie przeskoczyc Sledzia, Piszcza czy nawet Knappa?

No w ostatnim meczu ligowym przed kontuzją przeskoczył jak dobrze pamietam Śledzia i Knappa :D ale nieważne
Ja też bardzo lubie Jurka i też życze mu jak najlepiej i chciałbym żeby jeszcze pokazał że kiedyś był piątym zawodnikiem w Polsce bo chyba był :D

A jeśli chodzi o to czy piłem to ja zawsze pije :wink: :D :lol:
ale wtedy akurat trzeźwy byłem :wink: [/b]