A skąd znasz możliwości klubu??
Dobrze, ze pamietales o Staszku Burzy. To ważne.
Skład na sezon 2007
fan_lublin pisze:Myślę, że skład na miare naszych możliwości za rok może wyglądać tak:
1. Jeleniewski
2.Stachyra
3.A Dryml
4. Sawina
5. Rempała
6.K.Hansen
7.Tomicek
8.Klimek
PS.Przydał by się L.Hansen, Knapp a może i jeszcze Burza, D.Fijałkowski Sawina K.Wolbert. Może zaryzykować i poszukać zawodników jakiś którzy w Polsce dużo jeszczze nie zrobili. Chętnie bym widział Olivera Allena przydał by się Trevis McGowan
Tym składem moglibyśmy spokojnie się utrzymać, oczywiście skład dałem na miare możliwośći naszego klubu. Powinniśmy z tymi zawodnikami porozmawiać a takżę szukać innych rozwiązań.
ja bym dodał Śledzia zamiast Stachyry. A Allen u nas w przyszłym sezonie nie pojeździ bo podpisał dziś w Gnieźnie.Travis czego nie , moglby robic kolo 8 pkt w kazdym meczu.
-
fan_lublin
fan_lublin pisze:Myślę, że skład na miare naszych możliwości za rok może wyglądać tak:
1. Jeleniewski
2.Stachyra
3.A Dryml
4. Sawina
5. Rempała
6.K.Hansen
7.Tomicek
8.Klimek
PS.Przydał by się L.Hansen, Knapp a może i jeszcze Burza, D.Fijałkowski Sawina K.Wolbert. Może zaryzykować i poszukać zawodników jakiś którzy w Polsce dużo jeszczze nie zrobili. Chętnie bym widział Olivera Allena przydał by się Trevis McGowan
Tym składem moglibyśmy spokojnie się utrzymać, oczywiście skład dałem na miare możliwośći naszego klubu. Powinniśmy z tymi zawodnikami porozmawiać a takżę szukać innych rozwiązań.
Przydal by się pierw sponsor a póżniej zawodnicy bo jak narazie to trzymamy ręke w nocniku.
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:z grona wolnych zawodnikow wypadl Davey Watt. Idzie do Józefów. I z tego co mi wiadomo to na dwa lata..
Nie no bez jaj. Teraz wiadomo czemu nowe WZMOCNIENIE było taką tajemnicą. Oczywiście mozna zawsze uwierzyć, że DW obudzi sie w e-lidze i zacznie wymiatac po 6-9 pkt. Pewniejsze jest jednak to, że po kilku jego wystepacj ktos z Marmy moze obudzic sie z reka w nocniku.
gtratki transferu;p
Gawrzyk pisze:
ps
ciekawe kiedy mikas sie pochwali na jozkowym forum pewnymi informacjami
Wiedząc że też czytasz tamto forum wiedziałem ze prędzej czy pozniej sie przyczepisz
Ale te 2 lata to już za duży szczegół żeby mi sie chciało stukac w klawisze
Gawrzyk pisze:
zreszta nie ma co sie dziwic dlaczego kontrakt podpisal watt a nie rempala, kuciapa czy inny baran. Dave pewnie nie dostal nic za podpis i nie ma gwarancji startowej. a polak na poziomie watta kasuje przed sezonem 50-100 tys zlotych.
ps
ciekawe kiedy mikas sie pochwali na jozkowym forum pewnymi informacjami
Zgadza się. Watt nie dostał ani centa za podpis, żadnych gwarancji startowych i zgodził się na niską biegopunktówkę.
Mikas pochwalił się swoimi informacjami na rzeszowskim forum, lecz nie wie o wszystkim...
NIe ma się co podniecać. Marta po tewgorocznym szaleństwie z Holtą, teraz rozsądniej wydaje swoje pieniążki. Aczkolwiek skład raczej napewno będzie słabszy...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!