Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#1826 Postautor: Radzio » 7 grudnia 2006, o 08:27

jaras pisze:
Radzio pisze:
Prędzej u nas niż we Wrocławiu, ale skończmy te głupie wymienianie postów z 4 wyrazami:).

a co do składu.
Darek jak najbardziej jest za powrotem do Lublina, o czym może świadczyć fakt, że stara się dowiadywać, co dzieje się w lubelskim klubie.

A ty wiesz, bo do ciebie dzwonil

Dokładnie...:)

Holly

#1827 Postautor: Holly » 7 grudnia 2006, o 09:20

Mikas nie wyładowuj swojej flustracji z nie wiadomych mi powodów a mnie bo to nic nie pomoże twojej ukochanej po wieki drużynie.
Mnie po prostu żużel w lubelskim wykonaniu przestał bawić tak jak i wielu zapewne , a Tobie i reszcie wiernych po górb kibicom życze abyście mieli komu kibicować , ja moge jedynie ponarzekać bo to jest najprostsze z przed komputera nieprawdaż ?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1828 Postautor: mikas » 7 grudnia 2006, o 10:48

O jakiej frustracji Ty piszesz :?: :lol: Sfrustrowany to jesteś właśnie Ty co można bez problemu wywnioskować czytając Twoje ostatnie posty.
Co do ostatniej części Twojej wypowiedzi to w pełni sie zgadzam, już nie raz udowodniłeś że potrafisz tylko narzekać i ewentualnie mówic ludziom jak co mają robić. Gorzej jak masz możliwość wykazać sie sam, wtedy nagle Twój zapał natychmiast maleje. tak jak to już było z tym słynnym prowadzeniem przez Ciebie dopingu na stadionie co zobowiązałeś sie kiedyś robic i na Twoją prosbę załatwiliśmy Ci wtedy megafon a co jak zwykle tylko na Twojej internetowej napince sie skończyło. Na internecie wielki mądry Holly, na żywo już szara myszka która wszystkiego sie boi i stoi jak najbardziej z boku żeby tylko nic nie zrobić, cały Ty.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Holly

#1829 Postautor: Holly » 7 grudnia 2006, o 11:21

Mikas - Popatrz na siebie z boku , a nie oceniaj mnie bo nawet dobrze mnie nie znasz , nie musisz mnie ciągle obrażać podbudowując swoje morale.

już nie raz udowodniłeś że potrafisz tylko narzekać i ewentualnie mówic ludziom jak co mają robić

czy ja komuś coś karze ? mówie co myśle a słuchacze mają swoje zdanie , moje wypowiedzi mogą kompletnie olać czego jestem świadomy.

Na internecie wielki mądry Holly, na żywo już szara myszka która wszystkiego sie boi i stoi jak najbardziej z boku żeby tylko nic nie zrobić, cały Ty.

w życiu osobistym jestem wybitnie kreatywny i rozpoznawalny , raczej to Ty jesteś zwykłym szarym gościem nie wnoszącym nic do krajobrazu.

i nie chce mi sie uwodwadniać na jakich poziomach żyjemy i co w tym życiu osiągneliśmy.
To nie jest dział do prywatnych pogaduszek dlatego wyluzuj.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1830 Postautor: jataman21 » 7 grudnia 2006, o 11:54

Na internecie wielki mądry Holly, na żywo już szara myszka która wszystkiego sie boi i stoi jak najbardziej z boku żeby tylko nic nie zrobić, cały Ty.

Mikas jest najlepszy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1831 Postautor: mikas » 7 grudnia 2006, o 11:59

O moje zycie osobiste sie ne martw gwiazdo Hollywood. Chodzi o coś całkiem innego, a w poznaniu Ciebie wystarczy mi kilka sytuacji w których sie do czegoś zobowiązywałes i nigdy nie dotrzymałes słowa i to juz swiadczy o Tobie. Mysle że nie chcesz żebym tutaj to wszystko wymieniał bo lista by miała przynajmniej 5 pozycji Twoich marnych obietnic czy zobowiązań.
Wiesz, nie było by problemu gdybyś tylko krytykował, ale Ty wiesz zawsze wszystko lepiej i masz niezawodne pomysły, które inni powinni za Ciebie wprowadzać w życie, gorzej jak masz szanse sam sie wykazać, wtedy nagle znikasz. Zawsze tak bardzo w internecie chcesz sie wykazać ( polówki,bluzy, prowadzenie dopingu czy sponsoring nowych flag) to w koncu chociaż raz coś zrób w rzeczywistości, bo na razie to od kilku lat jesteś tylko internetowym napinaczem i nikim wiecej jeśli chodzi o sprawy związane z lubelskim żużlem.

Kończe dyskusje bo faktycznie zeszła na złe tory, ale w koncu to ja najpierw prosiłem żebyś odniósł sie do danych o frekwencji w Ostrowie czego nie zrobiłeś pisząc bzdury o jakiejs mentalności, a następnie gdy zapytałem o to czym ta mentalnośc według Ciebie sie rózni w Lublinie od Ostrowa czy innych miast też sie do tego nie zechciałeś odnieść. Zamiast isc głównym wątkiem czepiłeś sie pobocznych, ale rozumiem że Twoja teoria o frekwencji 7-9 tys na każdym meczu prysła jak bańka mydlana a i słowa o sezonowych kibicach mogły Cie osobiście zaboleś także luz.

EOT

P.S. Jataman a to do czego było :?:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1832 Postautor: jataman21 » 7 grudnia 2006, o 12:05

Mikas bo ładnie pojechane po Hollym :lol: :lol: 8) Nie myślałem że taki waleczny jestes :wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener