Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#176 Postautor: Mars » 23 października 2003, o 20:00

Erwin pisze:
Mars18 pisze:mam nadzieje ze zostanie w Rzeszowie po co nam taki drugi transfer jak z Grzesiem mowie stanowczo nie!!!!!

nie, no transfer Trumny jest znakomity to poprostu strzał w dzisiątke nawet Częstochowa sie o niego domagała, nawet jak bedzie jeździł u nas to zobaczysz jak :lol: paranoje bedzie siał :lol:

Transfer hmm a ile nasi zaniego dali z tego co wiem to wrocil z wypozyczenia wiec niewiem o co ci chodzi z tym transferem ,Czestochowa powiadasz no no coz ty nie powiesz hehehe ,paranoje to teraz ty siejesz jak narazie

POZDRAWIAM
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#177 Postautor: Erwin » 23 października 2003, o 20:15

Mars18 pisze:
Erwin pisze:
Mars18 pisze:mam nadzieje ze zostanie w Rzeszowie po co nam taki drugi transfer jak z Grzesiem mowie stanowczo nie!!!!!

nie, no transfer Trumny jest znakomity to poprostu strzał w dzisiątke nawet Częstochowa sie o niego domagała, nawet jak bedzie jeździł u nas to zobaczysz jak :lol: paranoje bedzie siał :lol:

Transfer hmm a ile nasi zaniego dali z tego co wiem to wrocil z wypozyczenia wiec niewiem o co ci chodzi z tym transferem ,Czestochowa powiadasz no no coz ty nie powiesz hehehe ,paranoje to teraz ty siejesz jak narazie

POZDRAWIAM

chyba ja nie chce Trumińskiego w Lublinie to dlaczego miałbym siać hehe

Ta dyskusja nie ma sensu okaże się w następnym sezonie, teraz nawet chciałbym żeby wystąpił w naszych barwach, ale sądze, że wyjechałby tylko do jednego biegu po czym out :!: Przekonamy się w przyszłości jaki to on świetny :!:

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#178 Postautor: Mars » 23 października 2003, o 22:36

Erwin pisze:
Mars18 pisze:
Erwin pisze:

POZDRAWIAM

chyba ja nie chce Trumińskiego w Lublinie to dlaczego miałbym siać hehe

Ta dyskusja nie ma sensu okaże się w następnym sezonie, teraz nawet chciałbym żeby wystąpił w naszych barwach, ale sądze, że wyjechałby tylko do jednego biegu po czym out :!: Przekonamy się w przyszłości jaki to on świetny :!:

ale ja nie sadze ze jest on swietny ja tylko mowie ze przydalby sie w naszej druzynce a to odniego bedzie zalezec czy wykorzysta szanse

Awatar użytkownika
mescalito

#180 Postautor: mescalito » 24 października 2003, o 11:32

sting126 pisze:Czestochowa interesowala sie Jeleniewskim, a nie Truminskim to tak gwoli uscislenia...

Mam nadzieję że za bardzo się nie bedą nim interesowli i Daniel jeszcze rok wytrzyma w I lidze i oczywiście przyczyni się do awansu Lublinian. :D

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#182 Postautor: Erwin » 24 października 2003, o 15:31

sting126 pisze:
Erwin pisze:

Czestochowa interesowala sie Jeleniewskim, a nie Truminskim to tak gwoli uscislenia...

:lol: :lol: ale zieja, ja tak tylko napisałem, żeby udowodnić że Trumna jest "świetny" (to dla jaj) :lol:

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#184 Postautor: jacur78 » 25 października 2003, o 16:42

Ja w Lublinie najchetniej widziałbym Zbyszka Czerwinskiego. Chłopak jest ambitny, waleczny, ma doswiadczenie w elidze, jedynie 22 lata i pewnie w czestochowie sie nie załapie do składu :)

Awatar użytkownika
Bartek

#185 Postautor: Bartek » 25 października 2003, o 17:25

jacur78 pisze:Ja w Lublinie najchetniej widziałbym Zbyszka Czerwinskiego. Chłopak jest ambitny, waleczny, ma doswiadczenie w elidze, jedynie 22 lata i pewnie w czestochowie sie nie załapie do składu :)

tylko ciekawe czy będzie chciał jeździć w 1 lidze

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#186 Postautor: bkapusta » 25 października 2003, o 19:26

jacur78 pisze:Ja w Lublinie najchetniej widziałbym Zbyszka Czerwinskiego. Chłopak jest ambitny, waleczny, ma doswiadczenie w elidze, jedynie 22 lata i pewnie w czestochowie sie nie załapie do składu :)

Jemu pewnie blizej do Rybnika:)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#188 Postautor: Apocalips » 26 października 2003, o 10:57

YoYo pisze cos po dluzszej przerwie spowodowanej??No wlasnie czym :D Nie wiem :D No wiec moim zdaniem Zbycho pojdzie do Rybnika a jesli nie do Rybnika to do klubu extraligowego :( Dla nas dobrym wyjsciem byloby zakontraktowanie Mirka Jablonskiego.Chociaz nie wiem czy w klubie wogóle mówi sie o nim :? Nie wiem Pozdro Apocalips :P
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#189 Postautor: $korzen$ » 26 października 2003, o 11:56

Co do Jeleniewskiego tez slyszalem ze byly jakies przymiarki ale ze do CZ-WY!? . Przed tym sezonem nie ma mozliwosci zeby ktorys z naszych juniorow nas oposcil tak mowil stachyra po meczu z Gorzowem. Co do Trumny zalamie sie jak on wroci do Lublina....... znim to mozemy walczyc ale o utrzymanie

Awatar użytkownika
Bartek

#190 Postautor: Bartek » 26 października 2003, o 20:21

$korzen$ pisze:Co do Jeleniewskiego tez slyszalem ze byly jakies przymiarki ale ze do CZ-WY!? . Przed tym sezonem nie ma mozliwosci zeby ktorys z naszych juniorow nas oposcil tak mowil stachyra po meczu z Gorzowem. Co do Trumny zalamie sie jak on wroci do Lublina....... znim to mozemy walczyc ale o utrzymanie

mam nadzieje że jeleniowi nie uderzy do głowy woda sodowa :D i zostanie w naszym klubie......przynajmniej na to wczesniej wyglądało

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#191 Postautor: Apocalips » 27 października 2003, o 18:36

Nie no bez przesady Daniel to spoko koleś i nie sądzę żeby w tak dobrym momencie dal lubelskiego żużla opuścił nasz klub :) Mam nadzieje tylko zeby kontuzja z końca sezonu nie odbiła sie źle na Daniela psychice :( Bo sądze ze gdy utrzyma tą forme z przed kontuzji będzie w przyszlym roku jednym z najlepszych juniorów.A slyszelisce ze Wybrzeże szykuje mocną pakę na przyszly rok.Wymieniane są nazwiska zawodników takich jak:Kasprzak,Pecyna(tym dwóm bradzo blisko na pomorze)Drabik i pare innych??Ciekawe czyzby Lotos postanowił znowu przywrócić wielki zuzel w Gdańsku??Pewnie tak.Pozdro Apocalips :P

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
miczi1

#192 Postautor: miczi1 » 28 października 2003, o 10:28

mam nadzieje ze zobacze w przyszlym sezonie roberta dadosa na naszym torze
TZ SIPMA LUBLIN KING !!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#193 Postautor: Maxx » 28 października 2003, o 14:24

miczi1 pisze:mam nadzieje ze zobacze w przyszlym sezonie roberta dadosa na naszym torze

To żeby udało się go zobaczyć na naszym torze może się udać, pytanie tylko jakich barw będzie bronił, bo jakoś nie wydaje mi się, żeby to były żółto - biało - niebieskie... Chociaż z drugiej strony wszystko jest możliwe a znając przebiegłość jednego takiego dyrektora TŻ-tu to już w ogóle można sie spodziewać wszystkiego dobrego :twisted:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Bartek

#195 Postautor: Bartek » 29 października 2003, o 18:44

Ru$eK pisze:Jak podaje jeden z portalów internetowych Robert Sawina będzie jeździł albo w Grudziądzu albo w Ostrowie, czyli o nim mozemy zapomniec!

ja też czytałem że Sawina ędzie zawodnikiem Gtż-tu Grudziądz

pisali że to nieoficjalna informacja

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#196 Postautor: Dobromir » 1 listopada 2003, o 18:17

Ostatnio przeczytałem, że kończy się w tm roku kontrakt Mirosławowi Jabłońskiemu i powiem szczerze, że bardzo cieszył bym sie gdyby sciągnięto go do lublina bo bedzie jeszcze 3 lata juniorem a jezeli mamy awansowac w tym sezonie to za rok jak Jeleniewski bedzie seniorem to bardzo by sie pzydał klubowi.
Fakt że nie miał rewelacyjnego sezonu ale wg mnie to dobry zawodnik z reszta pamiętam ze na meczu z dark dogiem wygrywał z danielem i januszem

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#197 Postautor: Mars » 4 listopada 2003, o 19:40

kto moze nas wzmocnic jest juz listopad a tu cisza :(

Krzysztof Pecyna -niby jezdzil w elidze wiec niemialbym nic przeciw

Robert Dados -jakby nie te wybryki bylbym umnie na 1 miejscu ale i tak chcialbym go zobaczyc w naszych barwach

Tomasz Chrzanowski-marzenia nic nie kosztuja........(nierealne)

Robert Sawina -dziadkom mowie nie

Piotr Swiderski -jest to zawodnik bardzo dobry ale sa male szanse na pozyskanie jego powod podstawowy to Wroclaw

Andrzej Zieja -jemu mowie nie sredniakow juz nam wystarczy

Zbiegniew Czerwiński -ah ten Zbyszek tak naprawde malo wiem o nim wiec sie nie rozpisuje

Tomasz Jędrzejak -to samo co z Chrzankiem

Robert Miskowiak -o tego zawodnika bedzie sie bic pol eligi wiec odpada

Andy Smith -to on jeszcze bedzie jezdzic:P

Krzysztof Słaboń-niemialbym nic przeciwko ale on w 1 lidze hmm.......

Piotr Dym -to zadne wzmocnienie by bylo

Karol Baran -Rzeszow go nie posci

Sebastian Trumiński -jestem jak najbardziej za rezerwowy sie nam przyda

Maciej Kuciapa -tego zawodnika chcialbym zobaczyc w naszej druzynce gwarantujacy dobra zdobycz punktowa ale co na to Rzeszow,rok temu z Winiarzem sie nie udalo to moze z Mackiem pojdzie lepiej;)

jak widac naprawde w tym sezonie bedzie ciezko o wzmocnienia ale pozyjemy zobaczymy

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#198 Postautor: RadeKas » 5 listopada 2003, o 19:32

Hmmm. Z tych realnych, moglby sie jeszce przydac Sawina. Watpie ze Truminski bylby wielkim wzmocnieniem, ale moze warto sprobowac. Jak najbardziej moglby u nas jezdzic Kuciapa, ale faktycznie glucho cos o wzmocnieniach TZ :(. No coz, pozyjemy zobaczymy.

ps. trzeba sie teraz nad obcokrajowcem zastanowic :? :evil: :x

sledzio

#199 Postautor: sledzio » 6 listopada 2003, o 00:55

ja bym wolał chrzanowskiego a potem dadosa myśle ze tomek bylby dobrym zmocnieniem ale zobaczymy

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#200 Postautor: Apocalips » 6 listopada 2003, o 09:16

Wiecie kogo ja bym chciał zobaczyć w przyszlym roku?? LEE RICHARDSSONA'a !!

Pozdrawiam - Apocalips