Działalność klubu - kłopotów cd....
Ja wysłałem od mamy, taty, koledzy z klasy także powysyłali, więc zapełniajmy jeszcze bardziej skrzynkę Prezydenta
Ja napisałem tak:
Ja napisałem tak:
Kod: Zaznacz cały
Adam Wasilewski
Prezydent Miasta Lublina
Szanowny Panie Prezydencie !
Wnoszę z uprzejmą prośbą o pomoc finansową dla klubu TŻ
Lublin. Klub boryka się z ogromnymi problemami w sprawie otrzymania licencji, dlatego też uważam, że tak oddana dla Lubelszczyzny dyscyplina sportu jak żużel powinna otrzymać potrzebne jej środki. W naszym regionie bardzo ciężko znaleźć inwestorów, dlatego miasto także musi wspomóc Nasz Klub !
Z Poważaniem
Wierny kibicStingu, jakich darczyńców? Chodzi o ludzi, którzy obejmą akcje, a nie wyskoczą z kasy. Zarząd twardo stoi na stanowisku - i słusznie - że jeśli żużel w ramach spółki ruszy, to przyniesie zyski, które spółka w formie dywidendy wypłaci swoim akcjonariuszom. Powstający klub nie jest więc w pozycji żebraka, ale podmiotu przekonującego do opłacalności inwestycji. Myślę, że to znaczna różnica, tym bardziej, że błagań o wsparcie prezydent Lublina każdego dnia pewnie otrzymuje dziesiątki, większość z mocniejszym uzasadnieniem niż chęć oglądania szalonych ludzi na motocyklach bez hamulców.
Ludzie z tego TŻ-u są niepoważni. Pan Wojciechowski powiedział, że jak nie uda się utworzyć do końca lutego spółki to trzeba będzie przeprosić kibiców. No i co? Zbliża się połowa marca i nikt nas nie przeprosił.
W ubiegły poniedziałek miały być przeprowadzone ostateczne rozmowy z jakimś sponsorem. Nikt o niczym nie informuje...
Na wczoraj obiecywano ogłoszenie decyzji co dalej. G..no.
Ludzie TŻ-u są niepoważni i nieprofasjonalni.
W ubiegły poniedziałek miały być przeprowadzone ostateczne rozmowy z jakimś sponsorem. Nikt o niczym nie informuje...
Ludzie TŻ-u są niepoważni i nieprofasjonalni.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:W ubiegły poniedziałek miały być przeprowadzone ostateczne rozmowy z jakimś sponsorem. Nikt o niczym nie informuje...
co sie czepiasz