Działalność klubu - kłopotów cd....
$korzen$ pisze:Haha a czego wy sie spodziewaliscie ? Ze gawrzyk laskawie powie wam wszystko od A do Z ? Ja juz panowie przyzwyczailem sie, ze w naszym kochanym klubie traktuje sie nas jak papier.. urwac (kase)..wytrzec d**e i wyrzucic.
Masz rację. Gdyby nasi klubowi decydenci potrafili pozyskiwać sponsorów tak jak potrafią informować, to TŻ byłby z pewnością jednym z bogatszych klubów w Polsce (jeśli nie najbogatszym
Gawrzyk pisze:dramatyzujcie
faktycznie, straszna ujma i potwarz dla kibicow ze w minute po zakonczeniu spotkania ludzie ktorzy w nim uczestniczyli nie zalozyli sobie kont, nie zalogowali sie na forum i nie napisali szczegolowej relacji...To co najwazniejsze napisalem z wlasnej woli (na wiecej nie mialem czasu bo mam swoje sprawy) bo wiem ze wiele osob czekalo choc na ta informacje. A w sumie nie musialem tego robic bo niby dlaczego? Na szczegoly przyjdzie jeszcze czas..
Tym oto postem tylko podkresliles swoja ogromna ignorancje w stosunku do kibicow. Owszem, nie musiales robic nam laski.. ciekawe tylko kiedy ta informacja ukazala by sie na stronie klubowej. Za mesiac, rok czy moze wogole ? No ale co tam, wiekszosc kibicow i tak pojdzie i kupi sobie kurier nie ?
$korzen$ pisze:Tym oto postem tylko podkresliles swoja ogromna ignorancje w stosunku do kibicow.
Nie ignorancję (jest chyba wręcz przeciwnie), a brak szacunku. Niektórzy tutaj wypruwają sobie flaki dla swojej ukochanej dyscypliny sportu, bez nich nie byłoby klubu w ogóle i rzetelna informacja im się należy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Gawrzyk pisze:dramatyzujcie
faktycznie, straszna ujma i potwarz dla kibicow ze w minute po zakonczeniu spotkania ludzie ktorzy w nim uczestniczyli nie zalozyli sobie kont, nie zalogowali sie na forum i nie napisali szczegolowej relacji...To co najwazniejsze napisalem z wlasnej woli (na wiecej nie mialem czasu bo mam swoje sprawy) bo wiem ze wiele osob czekalo choc na ta informacje. A w sumie nie musialem tego robic bo niby dlaczego? Na szczegoly przyjdzie jeszcze czas..
Człowieku zastanów się co piszesz!!!!
Czy uwazasz, że forum czytuje grupka 20 zapaleńców, jest bardzo wiele osób w tym sponsorów czekających na informację. To jest kolejny raz pokazywanie "profesjonalnego podejścia" ludzi kręcących się przy klubie.
FREDek pisze:Mars pisze:i na co jedziemy zeby robic kolejne dlugi??? i tak to padnie i tak z tymi ludzmi
POZDRAWIAM i bez urazy..
A może widzisz innych/lepszych kandydatów?
Dokładnie! Należy się cieszyć z tego, że w klubie jest ktoś taki jak m.in. harry. Gdyby nie on byłoby już dawno pozamiatane!
sluchajcie najwazniejsze, ze jedziemy (w I lidze). uwiezcie ale naprawde wygladalo to juz niewesolo, nawet zeby wystartowac w II lidze. startujemy dalej jako towarzystwo zuzlowe, budujac fundament aby w przyszlym sezonie ruszyc juz jako ssa. prawdopodobnie ceny biletow beda wynosily 12zl i 17zl, a juz niebawem ma ruszyc "produkcja" karnetow w cenie ok. 140zl, jednak oficjalna informacja pojawi sie niebawem jak wszystko zostanie dokladnie policzone (w tym roku liczy sie kazda zlotoweczka...). WIELKIE DZIEKI za wszystkie listy, ktore trafiaja na skrzynke mailowa Prezydenta Lublina. naprawde to jest bardzo wazne, jezeli macie mozliwosc poinformujcie swoich znajomych z innych miast Polski aby rowniez wzieli udzial w tej akcji, to caly czas jest bardzo istotne... jeszcze raz DZIEKI! i teraz naprawde moge powiedziec (zreszta ja wiedzialem, ze tak bedzie! ja wiedzialem, ze tak bedzie!) UDANEGO SEZONU 2007! pozdrawiam!
ps. jednoczesnie sorry za te hitchcockowskie trzymanie w napieciu ale juz tyle bylo opowiesci... a Lublin to nie Narnia i dopoki cos nie jest przybite to lepiej o tym nie mowic, bo pozniej roznie to bywa (juz bywalo). dzieki za wyrozumialosc:)
ps. jednoczesnie sorry za te hitchcockowskie trzymanie w napieciu ale juz tyle bylo opowiesci... a Lublin to nie Narnia i dopoki cos nie jest przybite to lepiej o tym nie mowic, bo pozniej roznie to bywa (juz bywalo). dzieki za wyrozumialosc:)
carpe diem!
Chłopak się cieszy, jest zadowolony, jako jedyny NAs dobrze poinformował co i jak... to po jaka cholere kilar sie chłopaka czepiasz i masz do niego pretensje. Weż zacznij działać stwórz coś z niczego, albo z bagna postaraj sie zrobić elite wtedy wszyscy złożymy Ci pokłony.
Napieprzać każdy moze...
Ja się cieszę i dziękuję osobom funkcjonującym za wytrwałość i determinacje.
Pozdrawiam i do zobaczenia na stadionie
Napieprzać każdy moze...
Ja się cieszę i dziękuję osobom funkcjonującym za wytrwałość i determinacje.
Pozdrawiam i do zobaczenia na stadionie
kilar pisze:No tak, a potem jeszcze w przyszlym i jeszcze w przyszlym i tak w nieskonczonosc. Spolka miala byc w tym roku, nie ma jej, wiec za rok i za dwa i za trzy pewnie tez nie bedzie.
wiecej optymizmu proponuje. nic na sile. latwo bylo by wpakowac pieniadze w kapital zalozycielski, ale co dalej? pamietajmy, ze do konca marca musimy splacic zawodnikow, zeby otrzymac licencje. ja sie ciesze, ze udalo nam sie uratowac zuzel w Lublinie, bo niewiele brakowalo, a ogladalibysmy spolki w Rzeszowie i Tarnowie... mnie jako kibica bardziej interesuje to co sie dzieje na torze, a nie jak sie nazywa. ssa to tez nie jest budka z piwem i nie powstaje sobie tak hop siup. dlatego juz z nowym sezonem zaczynamy wylewki pod fundament. pozdrawiam!
carpe diem!