Sebastian Trumiński

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Filip
Junior

#51 Postautor: Filip » 18 marca 2007, o 12:56

Ja licze, że Trumiński będzie jednym z naszych liderów.
Nie sądze, że Pedersen pojawi się w Gdańsku na meczu z nami. Pomyślmy rozsądnie, oni bez Bjarne i tak nas raczej rozgromią, więc po co dla tych kilkunastu punktów więcej Pedersen ma, przyjeżdzać np. z Anglii. Rzeczywiście dużym sukcesem było by wywiezienie 30 pkt, po cichu licze na 32. Moim zdaniem w Gdańsku punkty powinni przywieśc w głównej mierze Trumiński i Piszcz. Co do Lenara to wątpie, jeszcze z nami nie podpisał umowy a jest tylko na warszawskim i wątpie aby ten jeszcze przed rokiem junior, który w Gdańsku w 2 lidze dożucał pare punktów nagle wygrywał z seniorami.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#52 Postautor: Sledzio » 18 marca 2007, o 21:20

Oj przestańcie już tak gadać, jeszcze liga się nie rozpoczeła a wy już gadacie ile dostaniemy ! co z was za kibice, trzeba wierzyć w klub nasz, chyba każdy umie jeżdzić na motorze z naszych.Trzeba wierzyć.

zarfe
Szkółkowicz

#53 Postautor: zarfe » 19 kwietnia 2007, o 20:08

Czy Seba będzie miał nowy silnik na mecz z Ostrowem? Te osiołki na których jezdzi wołają o pomstę do nieba!! :evil:

Awatar użytkownika
WÄ…ski_Stecyk
Kontakt:

#54 Postautor: WÄ…ski_Stecyk » 19 kwietnia 2007, o 23:34

Sebastian Trumiński (TŻ Sipma Lublin):
- Potraktowałem je jako dobry trening, bo sprzętowo jeszcze jestem daleko w tyle. Prosto z Tarnowa jadę do Zielonej Góry, żeby odebrać silnik od Jensena, także chcę się dobrze przygotować do niedzielnego meczu. Chcemy osiągnąć jak najlepszy wynik w Gdańsku.

Za: Dziennik SPEEDWAY.info.pl
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***
Obrazek

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#55 Postautor: bartosch » 20 kwietnia 2007, o 17:13

z tego co sie dowiedzialem Seba w Tarnowie wygrywal prawie wszystkie starty i dopiero pozniej spadal na dalsze pozycje. malo tego w biegu XI prowadzil przez 3 okrazenia przed Walaskiem, Klecha i Miesiacem, jednak po upadku tego ostatniego sedzia przerwal bieg i zarzadzil powtorke, wykluczajac rzeszowianina jako sprawce przerwania biegu. warto rowniez odnotowac udana "taktyczna zagrywke" gospodarzy z przygotowaniem toru. majac na uwadze niedzielny mecz z Bydgoszcza, przygotowali dla rywali niespodzianke. wszyscy zawodnicy spodziewali sie twardego toru i on na taki wygladal... a tu surprise - trzymie:) no i taki Okoniewski zupelnie sie pogubil...
carpe diem!

zarfe
Szkółkowicz