A wpłacać będzie można mniej więcej do 10-12 marca, maksimum do 15 aby wyrobić się ze zrobieniem koszulek przed początkiem sezonu. Postaram się zrobić jeszcze jakieś spotkanie na stadionie w tym tygodniu (w środę lub czwartek) i będzie można jeszcze wpłacić w najbliższą sobotę w Tequili.
Kolejne zapisy na koszulki - patrz str. 4
Wysłałem nr konta na PW. Jeśli jeszcze ktoś chce zapłacić przelewem to niech sie do mnie odezwie na PW albo gg:1236355 (tylko na gg proszę sie przedstawiać i pisac w jakiej sprawie, bo nieznajomym którzy się nie przedstawiają nie odpowiadam
) to podam numer konta.
A wpłacać będzie można mniej więcej do 10-12 marca, maksimum do 15 aby wyrobić się ze zrobieniem koszulek przed początkiem sezonu. Postaram się zrobić jeszcze jakieś spotkanie na stadionie w tym tygodniu (w środę lub czwartek) i będzie można jeszcze wpłacić w najbliższą sobotę w Tequili.
W sumie to nie moja sprawa, bo w tym nie uczestniczę, ale widzę, że na forum panuje jakaś zbiorowa schizofrenia. Wszystko wskazuje na to, że klub się zwija i że żużla nie będzie, a tu w najlepsze trwa giełda kibicowskich gadżetów z chorą myślą o rzekomo zbliżającym się sezonie... To jakaś afirmacja, zaklinanie rzeczywistości, czy o co chodzi? Chcecie mieć "pamiątki z sezonu, którego nie było, po klubie, który nigdy nie powstał"? 
Chcecie mieć "pamiątki z sezonu, którego nie było, po klubie, który nigdy nie powstał"?
A czemu nie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
bienio pisze:W piątek planujesz jakiś przedział czasowy na wpłaty (wieczorem)?
Nie, nie planuje ale po znajomości możemy sie jakoś dogadać jak Ci sobota nie pasuje
Ostatni termin przyjmowania wpłat to sobota 10.03.2007r. w Pubie Tequila od godziny 19.00 do 21.00. (mapka na poprzedniej stronie).
Co do wypowiedzi Torsena i meeshy.
Generalnie to mi jest wszystko jedno, ja koszulkÄ™ mam
Ani ja nie robię łaski ani zamawiający, więc skoro ja jeśli coś ustalam to się z tego wywiązuję to liczę też że zamawiający też się wywiążą ze swoich deklaracji i pieniądze na czas wpłacą. A jak nie to najwyżej pozostanie jakiś niesmak i będę świecił oczami w firmie z którą wstępnie ustaliliśmy zasady współpracy i nic poza tym. Nigdzie też nie jest powiedziane że musimy wystartować żeby zamówić takie koszulki, są na tyle uniwersalne że mogą być pamiątką i można w nich chodzić nie tylko na stadion a np. grac w piłkę itp.
Ja też planowałem czekać na początku do końca na rozwój wydarzeń, ale ile było można
Nikt z nas nie był w stanie w zimie przewidzieć,że prawie w połowie marca nie będzie wiadomo czy w końcu wystartujemy czy nie
Rozumiem że następujące osoby:
Fork, Jataman, bkapusta, Paweł_JS,
które nie zapłaciły i nie skontaktowały się ze mną w żaden sposób w sprawie ewentualnego opóźnienia w zapłacie, z koszulek rezygnują i tych koszulek mam nie zamawiać
Jeśli nie dostanę od tych osób żadnej odpowiedzi do poniedziałku wieczorem to zamówienia wykreślam.
Fork, Jataman, bkapusta, Paweł_JS,
które nie zapłaciły i nie skontaktowały się ze mną w żaden sposób w sprawie ewentualnego opóźnienia w zapłacie, z koszulek rezygnują i tych koszulek mam nie zamawiać
Jeśli nie dostanę od tych osób żadnej odpowiedzi do poniedziałku wieczorem to zamówienia wykreślam.
Ostatnio zmieniony 11 marca 2007, o 19:18 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt: