GKM Grudziądz - TŻ Lublin 9.04.07 godz. 15:00

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Snys
Zawodowiec

#326 Postautor: Snys » 9 kwietnia 2007, o 14:44

Nowy termin meczu najprawdopodobniej 1 maja.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2007, o 10:19 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.

tomas78
Kontakt:

#327 Postautor: tomas78 » 9 kwietnia 2007, o 14:48

bartexs1 pisze:
kleczes_GKM pisze:
bartexs1 pisze:dzis w radiu PIK bedzie tylko i wylaczn mecz UNIBAX Toruń - Unia Leszno...njpierw sprawdz na stronei radia a potem ludzi wprowadzaj w błąd ok?

O tym ze Apator i Polonia byly faworyzowane, przez PiK to wiem, ale ZAWSZE radio laczylo sie z reporterem z Grudziadza aby ten podal wynik, nie pisalem tutaj o Relacji BIEG PO BIEGU, a o laczeniu sie z reporterem co kilka biegow - ODROZNIASZ te da jakze trudne pojecia?No i wybacz ale wydaje mi sie ze audycji sportowych w PiKu slucham wiecej niz Ty, wiec sie tak nie zagrzewaj, emocje bedziesz mogl wyladowac na forum juz po przegranym meczu.

nastepnym razem to wy przegracie jak przyjedziemy do was z Johnstonem i Kennethem Hansenem...

:lol: :lol: Niby kto miałby Wam wygrać ten mecz?
Czy wystąpicie z obco czy bez to i tak macie mecz w plecy. Kwestia jaką różnicą to nastąpi.
Wiem że teraz nastąpi Wasza riposta na mój post. Podyskutujemy po meczu.
Mam nadzieję że szybko ustalą nowy termin.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#328 Postautor: Cooper » 9 kwietnia 2007, o 15:08

Dobry termin wybrali, 4 mecze w tydzien, czego chciec wiecej 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

keram
Szkółkowicz
Kontakt:

#329 Postautor: keram » 9 kwietnia 2007, o 16:39

A co 4 mecze w tydzień co za dużo rączki będą boleć. Przecież to zawodowcy biorą za to pieniądze. A do pracy to się chodzi raz na tydzień i do czasu do czasu się wpada zobaczyc co słychać.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#330 Postautor: RadeKas » 9 kwietnia 2007, o 17:20

Tylko jeszcze jest Anglia, Szwecja... ciekawe jak to pogodza :roll: .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

ivan.m

#331 Postautor: ivan.m » 9 kwietnia 2007, o 19:04

wie ktos dlaczego mecz odwolany??

Czarek
Trener

#332 Postautor: Czarek » 9 kwietnia 2007, o 19:07

ivan.m pisze:wie ktos dlaczego mecz odwolany??

Nie, nikt nie wie, ani się nie domyśla...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#333 Postautor: RadeKas » 9 kwietnia 2007, o 19:09

Bo zupa byla za slona
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#334 Postautor: rAdEk23 » 9 kwietnia 2007, o 19:09

W Grudziądzu padał deszcz od wczoraj wiec tor nie nadawał się do jazdy dlatego odwołali. Taka informacje dostałem od kolegi z grudziadza
Sipma Lublin :D :D :D

Speedway Fan
Senior

#335 Postautor: Speedway Fan » 9 kwietnia 2007, o 19:11

RadeKas pisze:Tylko jeszcze jest Anglia, Szwecja... ciekawe jak to pogodza :roll: .
Tyle, że liga w Szwecji zaczyna się dopiero w maju ;)

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#336 Postautor: Portek » 9 kwietnia 2007, o 19:34

Bo bylo za goraco i zuzlowcom nie chcialo sie jezdzic.

bartexs1
Senior

#337 Postautor: bartexs1 » 9 kwietnia 2007, o 21:04

bo Grudziądz miał taki kaprys i odwołał sobie mecz :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
piv
Junior

#338 Postautor: piv » 9 kwietnia 2007, o 21:30

Nom to chlopaki przyjada to zdadza relacje z ... busa ;/
Ciekawi mnie czy nasi zuzlowcy do was chociarz wyszli?

Szczerze wspolczuje, ja bym sie zalamal jak bym pojechal ale na trasie pewnie bylo wesolo ;p
Jak by co to ja sie pisze na inny termin jak bede stal dobrze z kasa
pozdro dla pechowcow ;p

Ach i ciekawi mnie czy wszyscy co sie zdeklarowali ze jada to przyszli rano ?

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#339 Postautor: rAdEk23 » 9 kwietnia 2007, o 21:47

piv pisze:Nom to chlopaki przyjada to zdadza relacje z ... busa ;/

Szczerze wspolczuje, ja bym sie zalamal jak bym pojechal ale na trasie pewnie bylo wesolo ;p
pozdro dla pechowcow ;p

Moim zdaniem było wesoło i nie narzekają ponieważ obejrzeli mecz Toruń :Leszno
Który stał na wysokim poziomie przynajmniej moim zdaniem
Sipma Lublin :D :D :D

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#340 Postautor: Speedway » 9 kwietnia 2007, o 22:19

Byli na meczu w Toruniu? :!:

Od razu było tak mówić, to i ja bym pojechał :wink:

P.S. Swoją drogą pojechałbym już dziś gdyby nie problem z dostaniem się w środku nocy do Lublina. Na szczęście już za tydzień odbieram prawko więc może to i lepiej że meczyk przełożony... :)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#342 Postautor: istred » 9 kwietnia 2007, o 23:32

Niby kto miałby Wam wygrać ten mecz?
Czy wystąpicie z obco czy bez to i tak macie mecz w plecy. Kwestia jaką różnicą to nastąpi.
Wiem że teraz nastąpi Wasza riposta na mój post. Podyskutujemy po meczu.
Mam nadzieję że szybko ustalą nowy termin.

Tomas, nie słuchaj napinki niektórych kretynów od nas z forum. Fakt, że jesteście w tym spotkaniu faworytem, ale bywają niespodzianki. W tamtym sezonie wszyscy wskazywali, że Lublin ze Świstem, Rempałą, Louisem będzie jednym z faworytów ligi, a jak się skończyło wszyscy wiemy. W tym roku mamy zupełnie inny skład, trochę ryzykowny, ale myślę że nieobliczalny. Groźny przede wszystkim u siebie, a i na wyjeździe myślę, że niejedną niespodziankę sprawi. A gdzie ma te niespodzianki sprawiać jak nie w Grudziądzu?

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#343 Postautor: Metalliczny » 10 kwietnia 2007, o 02:03

To ja jeszcze tak na gorąco z wyjazdu Lublin-Grudziądz-Toruń-Lublin. Od początku deszcz i zimnica. Za Warszawą zaczęło się lekko przecierać i przestało padać więć jechaliśmy dalej. Jednak przed Grudziądzem znów zaczęło kropić. O odwołaniu meczu dowiedzieliśmy się jak dojechaliśmy do...Grudziądza, zajechaliśmy na stadion, po czym szybciutko udaliśmy się na Toruń.

W Toruniu ludzi full wypas, większość się porozchodziła po różnych miejscach, ja siedziałem na drugim rzędzie od dołu prawie na środku pierwszegó łuku. Mecz nudny jak cholera, akcji wartych uwagi jak na lekarstwo. W Lesznie zajebisty był Adams, czysta poezja, najciekawsze momenty i mijanki z jego udziałem a w szczególności pojedynke z Kościechą - miodzio. Kasprzak baaardzo nierówno a Hampel początek dobrze, potem kaszanka. W Toruniu świetny Ząbik, który w parze z Sullivanem dzielił i rządził. Reszta w miarę równo, ale bez rewelacji. Więcej spodziewałem się po Jagusiu i Miedziaku, Zagar ten kiepskawo.

Ogólnie mecz nieciekawy, ale sama perspektywa zobaczenia takich zawodników godna pozazdroszczenia :P. Reasumując wyjazd udany, mimo braku meczu naszych żużlowców.

Aha - dodająć, to ten strasznie bzdurny jest ten przepis o złotej rezerwie. Wynik 49:44 jest całkiem z dupy. Gdyby nie to to Apator wygrąłby dziś znacznie wyżej, bo byli zdecydowanie lepsi.

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#344 Postautor: Kiry » 10 kwietnia 2007, o 08:36

jak zajechaliśmy na stadion (po 13) to juz dawno po deszczu było, padało w nocy i może coś rano pokropiło.
Tor równy, na wierzchu trochę śliskiej mazi. Wg (nie tylko) mnie można było spokojnie zrobić to samo co w oddalonym o 40km Toruniu i odjechać BEZPIECZNIE zawody. Dziwne że GKMowi nie zależało na tym, pewnie bali się ze kibice nie dopiszą w taki pochmurny dzień, a do tego stara gwardia mogła sie obsrać...
Aha, do tego na torze nie były prowadzone żadne prace, zero prób przygotowania toru! Odwrotnie jak w Toruniu, gdzie mecz zaczął sie niemal punktualnie.
A sam mecz bez historii, start, kreda i do przodu, mijanki po ew błędach, do policzenia na palcach jednej ręki, nuda. Ładna akcja Hampela w XV, jak rozpracował na I-wszym łuku krzyżaków i atak Adamsa w swoim stylu po kredzie na II łuku na Sullivanie czy Kościesze. Generalnie sądziłem że Leszno będzie dużżżo mocniejsze (mój cichy faworyt do DMP2007) ale chyba będę musiał zweryfikować swoje prognozy
Obrazek

lukaszek_1983

#345 Postautor: lukaszek_1983 » 10 kwietnia 2007, o 09:08

My z chłopakami byliśmy za to w Tarnowie mecz mógł sie podobać chodź mijanek było jak na lekarstwo....Kołodziej kiepściutko przegrywał starty a później już nic się nie dało zrobić...Juniorzy Tarnowscy padaka....Crump też niczym nie zachwycił jeździł chyba na sprzęcie z przed dwóch lat :P..Tomek Gollob standart...za to postawa Ljunga może dziwić gdyż jeździł najlepiej ze wszystkich zawodników prezentujących się tego dnia na torze....

A co do odwołania meczu to dobrze dla działaczy bo nie przegraliśmy pierwszego spotkania więc może te 5 tys. ludzi przylezie na stadion w niedziele jak będzie ładna pogoda....

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#346 Postautor: mikas » 10 kwietnia 2007, o 10:48

piv pisze:Nom to chlopaki przyjada to zdadza relacje z ... busa ;/

pozdro dla pechowcow ;p

To kibice wyszli do parkingu do żużlowców ;) Trochę pogadaliśmy, ekipa busowa trochę pokrzyczała zaznaczając swoją obecność na stadionie i udaliśmy sie do Torunia.
Z tego co wiem wszyscy rano sie stawili a w busie jak zwykle wesoło, no ale szczegóły zna ekipa z busa, bo ja jechałem samochodem ;)

Jakby jeszcze Torun odwołali to bym sie załamał kompletnie. Nie dośc że do ostatniej chwili nie wiedziałem czy uda mi sie pojechac to był to najbardziej pechowy wyjazd na jakim byłem i to nie tylko ze względu na odwołany mecz, bo to już się zdarzało. Więcej do Grudziądza nie jeżdżę, bo zawsze tam muszą być jakieś "przeboje". Szkoda nerwów ;)

Ząbik jeździł wczoraj po profesorsku. Nie dośc że wygrywał starty to jeszcze bardzo mądrze rozgrywał pierwszy łuk robiąc miejsce Sullivanowi. Aż chciało sie jego jazdę oglądać.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#347 Postautor: K.A.M.I.L. » 10 kwietnia 2007, o 11:13

Chociaż mecz się nie odbył, warto było pojechać busem. Atmosfera w busie dla mnie super.
Jak dojechaliśmy na stadion w Grudziądzu to weszliśmy do parku maszyn i musieliśmy zaznaczyć swoją obecność. Pośpiewaliśmy troche (nareszcie na wyjazdach jest normą, że krzyczy się "Motor", a nie jakiś Teżet, których jest full w Polsce).

Mecz w Toruniu dla mnie był świetny, pełne trybuny, atmosfera, fakt biegi nie były porywające (pare akcji). Jednak sam fakt obejrzenia meczu ekstraligowego i zobaczenie w akcji takich zawodników.
Pozdrawiam ekipÄ™ z busa. :D

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#348 Postautor: Hans » 10 kwietnia 2007, o 13:01

Wyjazd miodzio :) Atmosfera jak pisał Kamil :) Bardzo śmiesznie, naprawdę warto śmigać na wyjazdy :) Wielkie podziękowania dla organizatora, że udał mu się ten bus :D Oczywiście jedziemy 1 maja :) Nie ma bata :P
I pamiętajcie jak to mówił chyba 4ni (ale nie jestem pewien :wink: ) i tak pójdziecie do piekła :D Jak ktoś go usłyszy/ał to padnie ze śmiechu :D
Oprawa świetna w Toruniu kibiców, powinniśmy się od nich uczyć. Nam jeszcze brakuje trochę :) Ale miło było :) Także pozdrawiam ekipę busa :)

Pozdro :)

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#349 Postautor: neir1 » 10 kwietnia 2007, o 15:13

Wyjazd spoko mecz w Toruniu streaszna lipa po 5 biegu zasypialem dobrze ze mnie koleszka dobudzil. Pozdro ekipa z Busa.
aaa i pamietajcie i tak wszyscy pojdziemy do piekla hahahaha
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#350 Postautor: Hans » 10 kwietnia 2007, o 15:15

Neir oczywiście organizujesz busa na mecz do Grudziadza w nowym terminie ? :D
A ulubiona piosenka czesia :D
"Nic nie może przecież wiecznie trwać
Nasz Motorek musi w końcu awansować"