TŻ Lublin - Iskra Ostrów, niedziela 29.04. godz 16:00

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#76 Postautor: $korzen$ » 29 kwietnia 2007, o 12:34

No to kto w koncu jedzie ? Lars Hansen czy Kus ?

Awatar użytkownika
piv
Junior

#77 Postautor: piv » 29 kwietnia 2007, o 12:38

$korzen$ pisze:No to kto w koncu jedzie ? Lars Hansen czy Kus ?

KUS.

janek pisze:Ktoś "katował sprzęt" ok.12, ciekawe kto ?

Jak kupowalem bilety okolo 12:30 to jezdzil Kus, Trumna, Jelen stal, Sledz i klan Stachyrow wlasnie wjezdzal.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#78 Postautor: Speedway » 29 kwietnia 2007, o 13:21

Czarek pisze:Zaprosiłem znajomych na to spotkanie. Przygotowałem ich na przegraną, ale za to po walce i ładnym meczu. Jak tego drugiego nie będzie to chyba następnym razem nie przyjdą.

A moi wstrętni koledzy się wykpili w ostatniej chwili mimo, że zapewniłem im transport pod sam stadion i dofinansowanie do biletów :evil: :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#80 Postautor: RadeKas » 29 kwietnia 2007, o 13:38

cholerne zapalenie spojowek...
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Czarek
Trener

#81 Postautor: Czarek » 29 kwietnia 2007, o 13:39

Pokemon pisze:No ale gdyby co...wierni po zwycięstwie, wierni po porażce 8)

Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz TŻ-ecik przegrywa :lol:
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

woocash
Szkółkowicz

#82 Postautor: woocash » 29 kwietnia 2007, o 13:48

patrzac na zaproszenie na booomie oraz na grono.net (ktore pozwolilem sobie dodac do wydarzen wartych uwagi w naszym miescie 8) )
http://grono.net/event/pub/6555/#participates
widac pewne zainteresowanie wsrod mlodych ludzi, oby plan powszechnej mobilizacji wsrod znajomych przyniosl zamierzony skutek , a emocje na meczu byly gwarantem ich obecnosci na meczach nastepnych
(mozliwe ze wiekszosc zainteresowanych to stali bywalcy, no ale niech pojawi sie "kilku" nowych, niech jeszcze im sie spodoba to juz bedzie git )

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#83 Postautor: boxing » 29 kwietnia 2007, o 13:58

RadeKas pisze:cholerne zapalenie spojowek...

To żaden powód żeby nie pójść - mało zobaczysz, ale zapach i hałas... bezcenne :wink: :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#84 Postautor: RadeKas » 29 kwietnia 2007, o 14:09

boxing pisze:To żaden powód żeby nie pójść - mało zobaczysz, ale zapach i hałas... bezcenne :wink: :D

W sumie masz racje, zakladam te soczewki i ide :D .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

max3
Zawodowiec

#85 Postautor: max3 » 29 kwietnia 2007, o 18:20

Piekny mecz ,zabraklo punktow Jeleniewskiego i Truminskiego ,brakuje nam lidera ,ktory by ciagnal wynik .(Karlsson,Max,Gjede)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#86 Postautor: ravajas » 29 kwietnia 2007, o 18:30

optymistyczne w tym wszystkim jest to, że nasza krajówka godnie niemal odprawiła z kwitkiem armię zaciężną z ostrowa. jedyny krajowiec Węgrzyk zrobił 1 (słownie: jeden) punkt.
przy takim obrocie sprawy jednak od tej pory wszystkie drużyny będą do nas przyjeżdżać w najmocniejszych składach. Dzisiejszy mecz podobał mi się i nawet nie jestem zły na Stachyrę i Trumińskiego. Dziwi mnie jednak tylko fakt, że nasi zawodnicy nie jada właściwą ścieżką. Tak jak podczas pierwszego meczu Kościuch jechał środkiem pierwszego wirażu i był nie do ugryzienia, tak dziś Screen i Max jechali w biegu 14. Zresztą tą samą ścieżka w pięknym stylu Piszcz pokonał Karlssona (w identyczny sposób Karlsson pokonał Śledzia w biegu 15.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#87 Postautor: Ar2rB » 29 kwietnia 2007, o 18:30

Po meczu moge napisać, że jestem dumny z lubelskich zawodników.

Wszyscy wznieśli sie na wyżyny swoich umiejetności, naprawde nie ma kogo ganić za ten mecz. Jesli forma sie utrzyma (a moze wzrośnie?), to jestem pewien że nie przegramy już u siebie żadnego spatkania.

Piękny mecz. Super zaangazowanie. Aż sie chciało oglądać... z łęzką w oku bo... można było wygrać, to naparwde było dziś możliwe. może gdyby lepszy sprzęt.... nie ma co gdybać.

BRAWO! Kto nie był - niech żałuje.

Piszcz :). Eh ;D, brawa :)

Brawa dla kibiców, brawa dla zespołu z Ostrowa i ich kibiców.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#88 Postautor: luCas » 29 kwietnia 2007, o 18:34

Niech teraz ktos napisze, ze Piszcz ma czyscic kevlar Stachyrze. Dawid nigdy w zyciu takiej akcji nie zrobi jak dzis Tomek z Karlssonem.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#89 Postautor: Ar2rB » 29 kwietnia 2007, o 18:38

luCas pisze:Niech teraz ktos napisze, ze Piszcz ma czyscic kevlar Stachyrze. Dawid nigdy w zyciu takiej akcji nie zrobi jak dzis Tomek z Karlssonem.

moze ktos to filmował? to była akcja godna najlepszych akcji Screen "maszin" :). Dać naszym najlepszy sprzęt - i byłaby zespół na niejedną niespodznakę w lidze. Zespoł wychowanków.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#90 Postautor: InDorka » 29 kwietnia 2007, o 18:39

Obyśmy wszystkie mecze przegrywali tak pięknie i ambitnie.Wygrac ć z nami czterema bombowymi nazwiskami zawodnikow zagranicznych to żadna sztuka.Byłoby dużo lepiej gdyby nie trzy upadki 2 Stachyry i 1 Trumińskiego.
TYm razem bardzo podobał mi się Klimek-bieg młodzieżowy ,a jeszcze bardziej w 11 biegu gdy pięknie walczył z Wegrzykiem.
Brawo chłopaki,to jest własnie urok drużyny złozonej ze "swoich".
A tak w ogóle to wszystko dzisiaj było na piątke,pogoda,kibice,oprawa,programy,sporo ludzi i bezrobotna karetka.

.........BRAWO.......

kylong
Junior
Kontakt:

#91 Postautor: kylong » 29 kwietnia 2007, o 18:40

Mecz bardzo ciekawy. Brawa dla naszych za walkę. Po niektórych akcjach Śledzia czy Piszcza ręce same składały się do oklasków. Szkoda 2 punktów, ale z taka jazdą i z takim zaangażowaniem na własnym torze jesteśmy wygrać wszystkie pozostałe mecze :idea:

Pozdrawiam 8)

niech nasi żużlowcy na następnym meczu mocniej rzucają te piłeczki 8)
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

janek
Kadrowicz

#92 Postautor: janek » 29 kwietnia 2007, o 18:43

Czarne Diabły będą w e-lidze w przyszłym roku, naprawdę skład jest optymalny.Mimo iż dzisiaj nie istniał na torze Węgrzyk a Peter miał słabszy dzień. Tomicek bardzo wiele wyniósł wiedzy o Naszym torze i pokazał to dzisiaj.Reszta o.k.. U naszych wielkim pechowcem był D.Stachyra upadając dwa razy. Reszta w miarę własnych umiejętności dała z siebie wszystko poza Trumińskim, ale on miał chyba kłopoty sprzętowe, czyżby nie odebrał silników z reklamacji ??? na próbie toru jechał na "marmowej" maszynie.
I potwierdzę wersję kolegi -- nasi pogubili się ze ścieżką na torze,
a może armia zaciężna szybko ją odkryła???

Czarek
Trener

#93 Postautor: Czarek » 29 kwietnia 2007, o 18:46

Czarek pisze:Zaprosiłem znajomych na to spotkanie. Przygotowałem ich na przegraną, ale za to po walce i ładnym meczu. Jak tego drugiego nie będzie to chyba następnym razem nie przyjdą.

Wszystko się sprawdziło, a moja ekipa zadowolona jakbyśmy co najmniej wygrali ten mecz. Brawo dla chłopaków za walkę. Nawet te głupie błędy (upadki Stachyry i Trumińskiego) nie mącą mi radości.

PS. Za to fatalne wieści nadeszły z Poznania i Gniezna - naprawdę będzie trudno się utrzymać.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

woocash
Szkółkowicz

#94 Postautor: woocash » 29 kwietnia 2007, o 18:46

kapitalny mecz . nasi zuzlowcy pokazali jaja i najwazniejsze ze podjeli walke. nie przestraszyli sie rywala, ktorego sklad robi jednak mimo wszystko duze wrazenie. wynik caly czas na styku, prawie do samego konca, emocji rowniez nie brakowalo, byla piekna walka, czyli to co kibice lubia najbardziej.
dzisiejszy mecz byl esencja zuzla i tych ktorzy po raz pierwszy zdecydowali sie dzis pojsc na mecz , lepiej trafic nie mogli ,, no moze gdyby jeszcze udalo sie wygrac, ale od poczatku szanse na to byly niewielkie. mam nadzieje, ze takimi spotkaniami, a takze zeby jeszcze udalo sie cos wygrac, uda sie jeszcze bardziej poprawic frekwencje na stadionie
mysle ze nie ma sensu krytykowac ktoregos z zawodnikow, bo kazdy wkladal maksimum serca i umiejetnosci , a to ze sprzet nie jechal (truminski) to juz nie zawsze lezy w kwestii zawodnika.
jezeli uda sie dojsc do ladu ze wszystkimi sprawami zwiazanymi ze sprzetem to jeszcze nie jednej druzynie napsujemy krwi.
brakuje tylko jednego ... obco ktory bylby tak regularny ze w ciemno mozna by mu pisac w program od 12 pkt wzwyz.

ale to byl mecz, jeszcze emocje trzymaja czlowieka :)

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#95 Postautor: InDorka » 29 kwietnia 2007, o 18:46

Drugi mecz w tym sezonie na naszym stadionie i drugi raz ta sama sytuacja.
Dlaczego zamknięte sa na kłódkę oba sektory sąsiadujące z klatką dla gości ???

....... :?: .......

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#96 Postautor: ravajas » 29 kwietnia 2007, o 18:48

właśnie: co do Klimka. Można by rzec, że wyrasta nam mistrz do wygrywania pierwszego biegu na własnym torze. Swój debiut rok temu z Gorzowem zaczął dokładnie tak samo. W tym roku wyczyn skopiował już dwukrotnie. W akcji z Węgrzykiem podobało mi sie, że jechał z głową, wytrzymał ciśnienie i pokazał, że potrafi umiejętnie blokować i kontrolować sytuację. W tym przypadku trudno mówić o fuksie, ponieważ Węgrzyk jest na tyle doświadczonym zawodnikiem, że Rafała Klimka powinien zjeść na śniadanie. Ten drugi jednak pokazał, że i z takimi można sobie dać radę.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#97 Postautor: ravajas » 29 kwietnia 2007, o 18:50

Czarek pisze:
PS. Za to fatalne wieści nadeszły z Poznania i Gniezna - naprawdę będzie trudno się utrzymać.

Gniezno zremisowało u siebie z Grudziądzem więc nie jest chyba takie straszne na własnym torze.
pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#98 Postautor: Ar2rB » 29 kwietnia 2007, o 18:51

Zapomniałem napisać, że program był chyba najpelszy od conajmeij 10 lat ;). Tak rzymać :D

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#99 Postautor: Portek » 29 kwietnia 2007, o 18:53

ravajas pisze:
Czarek pisze:

Gniezno zremisowało u siebie z Grudziądzem więc nie jest chyba takie straszne na własnym torze.

Znając życie z nami pewnie dadzą rade.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#100 Postautor: marcin_lub » 29 kwietnia 2007, o 18:53

Ja chciałem tylko zauważyć że pięknymi meczami, na styku ale jednak przegranymi nie utrzymamy się w lidze, szczególnie że Poznań wygrywa więcej niż zakładano a Grudziądz łapie punkty na wyjeździe... Oddalamy się od I ligi, oj oddalamy... :? :? :?