Stal Gorzów - TŻ Lublin 3 V godz. 17:00
Mam dylemat przed tym meczem - teoretycznie należałoby go odpuścić ale w Gorzowie i my i niektóre ekipy teoretycznie skazywane na porażki nie raz ujeżdżały dobre wyniki (vide Grudziądz). Zdaje się, że Klingberg nie jest w najwyższej formie. Jest mój ukochany pulpet, ktory niestety zmniejszył ilość tłuszczu i Ferjan - jak zawsze mocny w Gorzowie. Mecz w plecy ale powalczyć zawsze warto - można chociaż Urlicha spróbować - za Trumnę rzecz jasna.
Oczywiście mam nadzieję, że któryś z wyczarownych przed sezonem obcokrajowców będzie solidnym wzmocnieniem, tym bardziej, że drugi raz z rzędu brakuje nam w ogólnym rozrachunku punktów jakiegoś stranierii. Podkreślam jednak, że istnieje ryzyko, że ten sam człowiek, który a Anglii robi 11-12 pkt, w Polsce może mieć problemy choćby z płynną jazdą, tym bardziej jeśli nie będzie umiał znaleźć na Polskę dobrego silnika. Jeśli jest okazja wypróbowania zawodnika wcześniej, to trzeba z niej korzystać. Dziwię się działaczom, że nie zrobili tego już w Gdańsku. Nie wydaje mi się żeby to był tak wielki koszt. Przecież to zawodnicy w Polsce nieznani, więc wątpię by mieli wygórowane żądania.
.. ewidentnie za Trumińskigo, Dawid to przynajmniej ma dobry sprzęt i moze w końcu odjedzie cały mecz bez wpadek...
PS.
Ulrich kontuzjowany???
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=190582
PS.
Ulrich kontuzjowany???
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=190582
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
A ja bym nie robił żadnych zmian dlatego ze Seba jechał dzisiaj na sprzęcie Darka Śledzia ponieważ jeszcze nie odebrał tego sprzętu co w Gdańsku śmigał jak napewno pamiętacie z bardzo dobrym skutkiem, a po drugie niema sensu brać obcokrajowców na mecz wyjazdowy który przegramy na 99% ponieważ jest to strata pieniędzy a nas na to nie stać ale niektóre osoby tego nie rozumieją...
Sipma Lublin

rAdEk23 pisze:A ja bym nie robił żadnych zmian dlatego ze Seba jechał dzisiaj na sprzęcie Darka Śledzia ponieważ jeszcze nie odebrał tego sprzętu co w Gdańsku śmigał
Jesteś pewny ze masz dobre dane? Z tego co widzialem Sebek tylko na probe toru wyjechal na motocyklu Darka... i to na jedną sesję . Nowy sprzęt miał ponoć w Grudziadzu - ale była kupa po całości. Az dziw bierze że w barwach Opola trzasnął tam 14 oczek...
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2007, o 23:41 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
rAdEk23 pisze:(...) niema sensu brać obcokrajowców na mecz wyjazdowy który przegramy na 99% ponieważ jest to strata pieniędzy a nas na to nie stać ale niektóre osoby tego nie rozumieją...
może właśnie dlatego, że ten mecz będzie przegrany warto sprawdzić na kogo mozna ewentualnie liczyć. A co będzie jak odpukać jakiś senior złapie kontuzje? Będzie stawianie na podstawie wyników z Anglii, Szwecji, czy może losowanie kulek z nazwiskiem? Postawa Ostergaarda wskazuje, że warto go przynajmniej sprawdzić. Byc może się okaże niewypałem, ale o tym trzeba się przekonać dopóki jest taka możliwość, a nie konieczność.
rAdEk23 pisze:A ja bym nie robił żadnych zmian dlatego ze Seba jechał dzisiaj na sprzęcie Darka Śledzia ponieważ jeszcze nie odebrał tego sprzętu co w Gdańsku śmigał jak napewno pamiętacie z bardzo dobrym skutkiem, a po drugie niema sensu brać obcokrajowców na mecz wyjazdowy który przegramy na 99% ponieważ jest to strata pieniędzy a nas na to nie stać ale niektóre osoby tego nie rozumieją...
Trumiński nawet jakbby jechał na sprzecie Nickiego to tyle sama by najechał ,jest to zawodnik II-ligowy
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
rob7 pisze:rAdEk23 pisze:A ja bym nie robił żadnych zmian dlatego ze Seba jechał dzisiaj na sprzęcie Darka Śledzia ponieważ jeszcze nie odebrał tego sprzętu co w Gdańsku śmigał jak napewno pamiętacie z bardzo dobrym skutkiem, a po drugie niema sensu brać obcokrajowców na mecz wyjazdowy który przegramy na 99% ponieważ jest to strata pieniędzy a nas na to nie stać ale niektóre osoby tego nie rozumieją...
Trumiński nawet jakbby jechał na sprzecie Nickiego to tyle sama by najechał ,jest to zawodnik II-ligowy
Zawodnik II ligowy który jako jechał na swoim najlepszym sprzęcie objechał zawodnika z Grand Prix Bjarne Pedersena i najlepszego tego dania Andy Smitha.
Ale cóż każdy może mięć swoje zdanie.
Sipma Lublin

- Bryczkowski
- Kontakt:
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
- marcin_lub
- Junior
harry pisze:Skład jest taki:
1. Śledź
2. Trumiński
3. Stachyra
4. Jeleniewski
5. Piszcz
6. Polak
Według mnie jeśli pojedzie taki skład to będzie duży błąd lubelskiej drużyny. Jest to w sumie najlepsza okazja to przetestowania obcokrajowca. Taki głupi przykład. Wiadomo że żużel jest sportem w którym dużo nie trzeba do kontuzji. Co będzie jak któryś z naszych seniorów odniesie kontuzje przed jakimś ważnym meczem, np. z Grudziądzem na naszym torze. Kogo wtedy wystawicie do składu? Na podstawie wyników na wyspach zaprosicie obcokrajowca? Przecież wszyscy wiedzą że to dwie różne bajki. Uważam że mecz można potraktować jak trening i sprawdzić co warci są nasi obcokrajowcy, jak nie dwóch to chociaż jednego przetestować. Tylko pytanie czy wam na tym zależy żeby odstawić najgorszego od składu? Mam pewne wątpliwości po akcji na treningu z Harczenka...
harry pisze:Skład jest taki:
1. Śledź
2. Trumiński
3. Stachyra
4. Jeleniewski
5. Piszcz
6. Polak
Jestem na prawde pelen podziwu. Mamy w zespole II miernoty, ktore przegrywaja nam mecz za meczem, ale jak widze w klubie nadal nikt nie widzi problemu. Zapytam wiec (zapewne retorycznie) kiedy macie zamiar sprawdzic Ostergaarda !? Czy ty Harry razem z Jasiem macie problem ze wzrokiem ? Widac jak na dloni, ze Trumna nie jedzie, wiec na co czekacie ?