Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?
czekamy do wtorku czy zapadnie decyzjia co do reformy:P a tak na serio to nie wiem:) Mam pytanko czy na bank już nie biora pod uwagę Dadiego???!!!???!!!
,a moze Robert zaszył sie gdzieś żeby popracować nad kondycjią i odbudowac się
, moze poleciał do australii zeby pojeździć:) dobrze sie przygotuje do sezonu i chce pomóc naszym w walce o awns a tu go tak traktują 
Czyżby tż miał o jednego zawodnika za granicy do wyboru mniej?? za przeglądem żużlowym "Nie ma żadnych wątpliwości, że Magnus Zetterstroem nadal będzie obcokrajowcem numer jeden w Gorzowie. Jak podaje Gazeta Wyborcza, Szwed otrzymał już od działaczy kontrakt do podpisania."
[...]
Jak już informowaliśmy, drugim obcokrajowcem Stali ma być Daniel Nermark. czyżby i on nie był barny pod uwagę???
heh trzeba sie streszczać bo neidługo nikt nam nie zostanie i w krajowym bedziemy jeździć.
[...]
Jak już informowaliśmy, drugim obcokrajowcem Stali ma być Daniel Nermark. czyżby i on nie był barny pod uwagę???
heh trzeba sie streszczać bo neidługo nikt nam nie zostanie i w krajowym bedziemy jeździć.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Niklas Klingberg to w chwili obecnej kandydat numer jeden do pozycji pierwszego obcokrajowca w drużynie Stali Rzeszów. Tuż po zakończeniu piątkowych rozmów z zawodnikami krajowymi została mu wysłana umowa do podpisania. Wcześniej zostały ustalone szczegóły jego występów nad Wisłokiem, a negocjacje były związane jedynie z kosztami przejazdów na niektóre ze spotkań.
Niklas wyraża chęć startu w Rzeszowie. Na razie jeszcze nie odesłał do klubu podpisanej umowy. Jednak prezes Tadeusz Szylar twierdzi, że być może stanie się to już w poniedziałek.
Na razie nie wiadomo, kto miałby zostać drugim obcokrajowcem. Fredrik Lindgren ma wiele ofert z polskich klubów i na razie nie zdecydował się, którą z nich wybrać. Ostatnio w wywiadzie dla "Gazety Wyborczej" prezes ujawnił, że rozważają również zatrudnienie Romana Poważnego.
No wiec Klingberg też raczej odpada...Kto zostaje
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Dobromir pisze:A moze działacze rozejrzeli by sie za jakimis starymi wyjadaczami: np Stefan Danno, Carl Stonehewer albo Sean wilson
Są jeszcze John Cook, Sam Ermolenko, Jimmy Nilsen itd... bez żartów. Ja nie widzęna horyzoncie już żadnego obcokrajowca. W Karlssona nie wierzę, a reszta jest kiepska.
-
konradeczek_fransik
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
PUPA
Obcokrajowcem bedzie Anglik niejaki Lee Richardsson
Nie no bez żartów.Dowiedziałem sie ostatnio że start BTŻ Bydgoszcz w II lidze jest coraz bardziej realny...TO kto w takim razie mialby znalesc sie w E-lidze
Moze TÅ»
Tylko czy w klubie jest taka kasa żeby zaatakować bramy E-LIGI....Pożyjemy zobaczymy...Pozdro
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Peter Karlsson??? Nie słyszałem o tym zawodniku zbyt przychylnych opini jeśli chodzi o zgranie z drużyną prawdopodobnie jedyne co go interesuje to pieniążki. Co prawda w Tarnowie swoje zrobił ale wydaje mi się że w porównaniu z Richardsonem to wygląda bladziutko ale z drugiej strony kilkanaście punków w meczu powinien gwarantować
Myślę, że zaangażowanie Richardsona w sprawy drużyny jest na tym forum trochę przeceniane. Na torze zawsze był egoistą. Nie przypominam sobie, choć mogę się mylić, bo holował słabszego kolegę czy choćby jechał parą. Szybko też zapomniano mu Warszawę. Fakt, zdobył się na przyjacielskie gesty, kiedy Knapp zapoznawał się bliżej z koleinami w pierwszym łuku i bandą 10 m dalej, ale to było, pamiętajmy, w okresie negocjacji przed podpisaniem kontraktu, na którym, pamiętajmy, zalożało nie tylko nam, ale również jemu.
Nie chcę być źle zrozumiany, bardzo cenię Lee za to, co zrobił w minionym sezonie i mam nadzieję, że jeszcze go zobaczymy w plastronie TŻ. Ale wychwalanie jego zgrania z drużyną uważam za grubą przesadę.
To fakt, z tego co pamietam to Lee pomógł tylko kilka razy - raz w Rzeszowie w parze z Andersenem, w przegranym meczu z Tarnowem jechał parą ze Śledziem i ze dwa razy ładnie prowadził Jelenia. To wszystko. Ja myślę, że medal ma dwie strony - Lee jest przeceniany a Karlsson zbyt demonizowany. Takim zawodnikom zależy na pieniądzach - owszem, ale jak kolega z pary dobrze rozegra pierwszy łuk to nie sądzę żeby mu nie pomógł. W końcu za bonusy też się płaci. A kto by nie był obcokrajowcem TŻ takiego holownika jak Hans już nie będzie.
Ru$eK pisze:Na stronie przeglądu żużlowego ukazała się wiadomość że Magnus "Zorro" Zeeterstroem jeszcze nie odesłał jeszcze podpisanego kontraktu z Gorzowskim Klubem. Jak sie okazało teraz nasz klub i GTŻ równiez się nim interesują, czyżby może jednak "Zorro" wrócił do Lublina ? Bardzo bym chciał bo jest to wartościowy zawodnik czy obecnym regulaminie żużlowym.
Ps. w regulaminie na zawody żużlowe 1 bieg będzie bieriem młodzieżowym, b.dobrze ze taki bieg wrócił
aby tylko Jelen byl w takiej formie jak wkoncowce sezonu to 1 bieg bedziemy zazwyczaj wgrywac;)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

W naszej druzynie oprocz zawodnikow krajowych z ubieglego sezonu chcialbym widziec kogos z 3 Zieja (z tego co pamietam w Lublinie zawsze mu sie dobrze jezdzilo, w pooprzednim sezonie w meczu ze Startem pokazal sie jako bardzo waleczny zawodnik a takich sie chce ogladac) Baran (mlody zawodnik waleczny umiejetnosci spore chciaz za bardzo chimeryczny) Kuciapa (najpewniejszy z tej 3 akurat w meczach z nami nie pokazal sie ale kazdy wie ze potrafi wiele) i na rezerwe Trumna (wychowanek moim zdaniem na rezerwe pasuje swietnie stac go na dobre wystepy) .Przyzwoity obco (np Ruud Ljung albo Gjedde) i mozna powalczyc z takim skladem moim zdaniem.