Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Łukasz89

#4026 Postautor: Łukasz89 » 4 maja 2007, o 13:41

Witam.
Mam prośbę, czy ma ktoś może linka to aktualnej listy zawodników, którzy mogą być zastępowani (z/z). Bo jakoś nie mogę nic znaleźć w necie a jest mi to pilnie potrzebne.
z góry dzięki , pozdrawiam.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#4027 Postautor: bartosch » 4 maja 2007, o 13:50

przypominam, ze w dalszym ciagu sa do debrania w klubie ew. barku plakaty na mecz z Gnieznem.
carpe diem!

Łukasz89

#4028 Postautor: Łukasz89 » 4 maja 2007, o 13:56

Hans bardzo aktualna ta lista co wcześniej podałeś(ktoś już usunał posta) :roll: - z rundy rewanżowej poprzedniego sezonu :lol: :D Ale nic, już mi się udało znaleźć aktualną o tą co mi chodziło :) Gdyby ktoś jeszcze szukał to znajduje się ona pod tym linkiem http://www.sport1.pl/index.php?mod=news&p=pokaz,14463
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#4029 Postautor: Hans » 4 maja 2007, o 15:52

Sam usunąłem, gdy zobaczyłem, że istnieje na niej nazwisko Tonego Rickardssona :) :lol:

kamillublin

#4030 Postautor: kamillublin » 5 maja 2007, o 00:09

Sledzio pisze:Z tego co mi wiadomo to bylko coś 500 kibiców w naszym sektorze i poszlo o to ze Policja nie chciala wpuścić kibiców gdyz nie bylo zabezpieczenia gwarantowanego ale jakoś poszło, dalej nie wiem jak bylo ale jutro się dowiem jak koleszka przyjedzie z meczu.

Motoru w Rzeszowie jakies 600 szala :) eskorta psow+helikopter :D od Lublina do samego Rzeszowa
Zaczelo sie wszystko od psów które robily problemy jeszcze w Lublinie...przeciagajace sie sprawdzanie stanu technicznego oraz rewizja autokarow przed Rzeszowem sprawilo to ze dojechalismy na mecz dopiero w drugiej polowie meczu, po przyjezdzie na stadion po raz kolejny dala o sobie znac policja która robila problemy z wejsciem na mecz, kibice Motoru byli rozwscieczeni takim obrotem sprawy postanowili zrobic wjazd z brama który sie powiodl :-)
nigdy tego momentu niezapomne jak policja razem z ochrona zaczela uciekac przed Motorowcami :)
odemnie tyle :-) Pozdrawiam
TYLKO MOTOR ! ! !

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#4031 Postautor: RadeKas » 5 maja 2007, o 00:51

Jest co wspominac.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#4032 Postautor: Łoptymista » 5 maja 2007, o 07:28

kamillublin pisze:nigdy tego momentu niezapomne jak policja razem z ochrona zaczela uciekac przed Motorowcami :)

Jest tylko Motor, na wschodzie jest tylko Motor. Co nie Meesho, Mikasie i s-ka. :?:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#4033 Postautor: mikas » 5 maja 2007, o 08:54

A miałem Cie za inteligentnego człowieka.
No jasne napisz jeszcze,że skoro jestesmy za tym żeby szanowac tradycje etc. bla bla bla i chcemy aby drużyna miała nazwe a nie tylko jakis chory skrót to gdybyśmy tam byli to bieglibysmy w związku z tym w pierwszym szeregu i pierwsi starali sie dopaść ochrone. Dla inteligentnych ludzi odróżnienie żużla od piłki nożnej nigdy nie będzie stanowiło problemu, nawet jeśli oba kluby nazywałyby sie RKS Motor jak za dawnych lat (bo i wtedy nikt z tym nie miał problemu a awantury na piłce były jeszcze większe niż obecnie), więc skoncz już pierdolić głupoty, bo ta dyskusja już od dawna mnie męczy i odechciało mi sie już udowadniac że ja i inni którzy na ten temat mają podobne poglądy nie jestesmy wielbłądami.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#4034 Postautor: wojtas » 5 maja 2007, o 10:10

Jak juz jestesmy po raz kolejny przy naszym ulubionym temacie, to ja tylko pozwole sobie zacytowac jakiegos niezlego mysliciela, ktory w komentarzach na stronie klubowej wysnul daleko powazniejsze wnioski na temat spiewania motor/tż. Ciekawostka taka:

niejaki gniot pisze:właśnie.. dobrze tam człenio pisze.. skończcie z tym MOTOREM.. to jest TŻ a jak wy "wierni kibice" tego nie pojmujecie to lipa po całości... to jest przyczyna niepowodzeń drużyny... kibicujecie pilkarzom nie żużlowcom.. oni powinni byc na to głusi... dajmy z siebie wszystko skandując... Tż.. Tż...Tż, Tż Tż Tż... LALALA LALALA LALALALALAAAAAAAA....

I wszystko jasne :D

Trudno sie nie zgodzic, nie...Łopty :?: :wink:
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#4035 Postautor: meesha » 5 maja 2007, o 13:32

Łoptymista pisze:Jest tylko Motor, na wschodzie jest tylko Motor. Co nie Meesho, Mikasie i s-ka. :?:
Oczywiście :D

Czy jeśli człowiek o takim samym nazwisku jak Twoje jest mordercą, gwałcicielem, pedofilem itp. itd to znaczy, że Ty też jesteś :?: :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#4036 Postautor: kdsz » 6 maja 2007, o 06:17

Podzielę się z Wami pewnymi doświadczeniami zdobytymi w dniu wczorajszym. Otóż podczas pobytu w Toruniu postanowiłem odwiedzić stadion żużlowy i ku mojemu zaskoczeniu natrafiłem na przemiłą imprezę zorganizowaną dla kibiców Apatora. Można było łazić po parku maszyn i torze, gadać z zawodnikami i mechanikami, kupować kibicowskie gadżety, zbierać autografy, żłopać piwo itp. Dla najmłodszych organizowane były konkursy - Karol Ząbik zadawał pytania a dzieciarnia mogła wygrać czapeczki, szliki itp. Odbywały się też wywiady z zawodnikami, więc każdy kto miał na to ochotę, mógł zapytać Ryana Sullivana o najgłupszą nawet rzecz (takie pytania dominowały ;) ). Specjalnym gościem imprezy był Per Jonsson, który zadowolony i uśmiechnięty jeździł po całym stadionie na elektrycznym wózku inwalidzkim. Super inicjatywa i biorąc pod uwagę, że większość naszych asów mieszka na stałe w Lublinie, myślę, że również w naszym mieście taka impreza mogłaby się odbyć. Dla dzieciaków to straszna frajda
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

meesha
Trener
Kontakt:

#4037 Postautor: meesha » 6 maja 2007, o 06:35

W Toruniu to się chyba nazywa "Otwarty parking" i w rzeczy samej jest to świetna sprawa dla kibiców (nie tylko tych najmłodszych 8) ). Pomyślimy, pomyślimy... i może coś sie uda zorganizować :idea:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Sledzio
Trener
Kontakt:

#4038 Postautor: Sledzio » 6 maja 2007, o 08:33

kamillublin pisze:
Sledzio pisze:Z tego co mi wiadomo to bylko coś 500 kibiców w naszym sektorze i poszlo o to ze Policja nie chciala wpuścić kibiców gdyz nie bylo zabezpieczenia gwarantowanego ale jakoś poszło, dalej nie wiem jak bylo ale jutro się dowiem jak koleszka przyjedzie z meczu.

Motoru w Rzeszowie jakies 600 szala :) eskorta psow+helikopter :D od Lublina do samego Rzeszowa
Zaczelo sie wszystko od psów które robily problemy jeszcze w Lublinie...przeciagajace sie sprawdzanie stanu technicznego oraz rewizja autokarow przed Rzeszowem sprawilo to ze dojechalismy na mecz dopiero w drugiej polowie meczu, po przyjezdzie na stadion po raz kolejny dala o sobie znac policja która robila problemy z wejsciem na mecz, kibice Motoru byli rozwscieczeni takim obrotem sprawy postanowili zrobic wjazd z brama który sie powiodl :-)
nigdy tego momentu niezapomne jak policja razem z ochrona zaczela uciekac przed Motorowcami :)
odemnie tyle :-) Pozdrawiam

Tragedia to co Policja robi z kibicami piłkarskimi, i nie dziwię się kibicom sam bym się zdenerwowal ze szok.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#4039 Postautor: Radzio » 6 maja 2007, o 09:00

meesha pisze:W Toruniu to się chyba nazywa "Otwarty parking" i w rzeczy samej jest to świetna sprawa dla kibiców (nie tylko tych najmłodszych 8) ). Pomyślimy, pomyślimy... i może coś sie uda zorganizować :idea:

i przy okazji można by było zorganizować jakieś zbiórki, na rzecz klubu. Jakieś licytacje, zbiórki do puszek itp...

Sledzio
Trener
Kontakt:

#4040 Postautor: Sledzio » 6 maja 2007, o 09:27

Na forum Motoru znalazłem coś takiego http://www.zumi.pl/ fajnie stadion nasz wygląda z góry jak i cały Lublin.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#4041 Postautor: bartosch » 6 maja 2007, o 11:47

carpe diem!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#4042 Postautor: Cooper » 6 maja 2007, o 17:58

Ktos wie moze jaka pogoda w Rzeszowie?:) I czy mecz Stal-Leszno sie odbedzie? Ja to mam bana na rzeszowskim forum wiec nic nie moge sprawdzic:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

kuper

#4043 Postautor: kuper » 6 maja 2007, o 18:21

czaszka pisze:http://allegro.pl/item188791426_kevlar_ ... zuzel.html

Ktoś się skusi? W opisie jest że niby z czasów startów w barwach Motoru, szkoda że to wałek :lol:

To nie jest zaden walek w tym kevlarze jezdzil Hans Nielsen pozniej podarowal go Robertowi Jusze ktory odsprzedal go pewnemu adeptowi szkolki zuzlowej (Sylwester N)i on go sprzedaje wiec jesli niewiesz to sie nie wypoiwaaj na ten temat

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#4044 Postautor: czaszka » 6 maja 2007, o 18:29

Kuper umiesz czytać? :roll: Napisałem że w tym kevlarze Hans nie jeździł za czasów startów w Lublinie :? Bo po pierwsze w `93 nie było kevlarów, a po drugie na aukcji masz zdjecie Hansa w tym kevlarze w barwach Polonii Piła :?

kuper

#4045 Postautor: kuper » 6 maja 2007, o 18:34

aha no to sorry moze masz racje ale w kazdym razie jest to kevlar po Hansie!! :D zachecam do kupna :lol:

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#4046 Postautor: Speedway » 6 maja 2007, o 18:53

Cooper pisze:Ktos wie moze jaka pogoda w Rzeszowie?:) I czy mecz Stal-Leszno sie odbedzie? Ja to mam bana na rzeszowskim forum wiec nic nie moge sprawdzic:)

Może ktoś podać linka do ich forum? Te umieszczone na oficlanej stronie nie działają. Pisze że przeniesione, ale cholera wie gdzie :roll:
Obrazek

Snys
Zawodowiec

#4047 Postautor: Snys » 6 maja 2007, o 19:00

Jak to nie piszÄ… ? :wink:

Kod: Zaznacz cały

Forum przeniesione. Nowy i jedyny adres to www.stalrzeszow.com . / Z dniem 31 stycznia forum pełni funkcję nieoficjalną.

Ale na forum narazie nie ma info.

Z relacji na polsacie wynika że jadą....

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#4048 Postautor: Speedway » 6 maja 2007, o 19:06

I działa ci ten link? U mnie jest coś takiego:

Kod: Zaznacz cały

phpBB : Critical Error

Error creating new session

DEBUG MODE

SQL Error : 1114 The table 'phpbb_sessions' is full

INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_admin) VALUES ('596d9c8679dc2a85e87327d24591aacb', -1, 1178469546, 1178469546, '531c7408', 0, 0, 0)

Line : 189
File : sessions.php
Obrazek

Snys
Zawodowiec

#4049 Postautor: Snys » 6 maja 2007, o 19:09

Działa bez problemu pod Firefoxem. Pod IE jest to co u Ciebie.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#4050 Postautor: marcin_lub » 6 maja 2007, o 19:23

U mnie też wyskakuje błąd